Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer heeft een uitgebreid aanbod aan kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke en volledige droogvoeding, natvoeding en snacks zijn gemaakt met de juiste combinaties voedingsstoffen op basis van de behoeften van uw kat.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Brokken
Catmilk
Snacks

Brokken

Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer is een smaakvol en volledig droogvoer voor volwassen katten. Het voer is rijk aan rundvlees en bevat diverse ingrediënten die helpen uw kat gezond te houden. Zo beschikt de brok over dental protection, dit heeft een schurende werking en helpt het gebit van uw kat schoon en gezond te houden. De voeding is rijk aan mineralen en ondersteunt zo de urinewegen en voorkomt ziektes. Dankzij de gezonde Omega-6 vetzuren helpt de maaltijd tevens de huid en de vacht gezond en glanzend te houden. Verder beschikt het droogvoer over waardevolle vitaminen die helpen bij het gezichtsvermogen en zorgen voor een evenwichtige voeding voor uw kat. Het betreft een zeer smakelijke en gezonde maaltijd dus. En dat alles zonder het gebruik van kunstmatige smaakstoffen.

 • Een zeer smakelijke maaltijd met lever en rund
 • Met dental protection, de brok is ontworpen om het gebit te schuren
 • Rijk aan mineralen voor het behoud van gezonde urinewegen
 • Rijk aan vitaminen, voor onder meer een goed gezichtsvermogen
 • Bevat gezonde Omega-6 vetzuren
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen


Bij Brekz kunt u het beste droogvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Whiskas Kattenbrokjes Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% rund in de rode stukjes, 4% lever in de vleesrijke vulling van de knackits), olie en vet, plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, groente (4% wortel in de oranje stukjes, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (4.090 IE/kg), vitamine D3 (450 IE/kg), vitamine E (95 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (9,6 mg/kg), Mangaan-(II)-sulfat-Monohydraat (51,36 mg/kg), kaliumjodide (0,79 mg/kg), Natriumselenit (0,38 mg/kg), Taurine (1.920 mg/kg), Zinksulfaat Monohydraat (138 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Puur droogvoer Gemengd droogvoer
Gram Gram
3 45 15 + 1,5 portiezakje
4 55 15 + 2 portiezakjes
5 65 25 + 2 portiezakjes

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit droogvoer, bijvoorbeeld natvoer van Whiskas? Kijk eens bij Whiskas Pouch 1+ Vis & Vlees in Gelei. Voor een overzicht van ons volledige assortiment aan kattenvoer kunt u kijken op de merkenpagina.

Whiskas Kattenbrokjes Rund > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.9 kg
€ 8,95 (€ 4,48 /kg)
3.8 kg
€ 13,99 (€ 3,68 /kg)
2 x 3.8 kg
€ 27,49 (€ 3,62 /kg)
3 x 3.8 kg
€ 40,95 (€ 3,59 /kg)
4 x 3.8 kg
€ 53,50 (€ 3,52 /kg)
Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer is een complete en hoogwaardige voeding voor volwassen katten vanaf 4 kilo en met een normale activiteit. Deze voeding draagt bij aan de algehele gezondheid van uw kat, zo wordt bijvoorbeeld het hart van uw kat beschermd en versterkt dankzij de toevoeging van taurine. De toegevoegde vitaminen ondersteunen het gezichtsvermogen en toegevoegde mineralen verzorgen de urinewegen. Uw kat zal zich dankzij deze voeding niet alleen goed voelen, maar zal er ook gezond uitzien. Dankzij toegevoegde essentiële vetzuren en mineralen worden huid en vacht verzorgd. De voeding van Whiskas is ontwikkeld in samenwerking met WALTHAM voedingsdeskundigen en dierenartsen, uw kat krijgt met de keuze voor Whiskas Kattenbrokjes Kip de beste voeding voorgeschoteld.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer goedkoop online bestellen, altijd tegen de scherpste prijs. Ook Whiskas Kattenbrokjes Kip zijn bij Brekz het goedkoopst verkrijgbaar.

De houdbaarheid van Whiskas Kattenbrokjes Kip staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (29%, waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (4,090 IE / kg), vitamine D3 (450 IE / kg), vitamine E (95 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (9,6 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,79 mg / kg), Natriumseleniet (0,38 mg / kg), Zinksulfaat monohydraat(138 mg / kg).

Analytische bestandsdelen:
Ruw eiwit 32.0%, ruw vet 11.5%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 8.0%, calcium 1.4%, fosfor 1.1%, omega-6-vetzuren 2.0%, metaboliseerbare energie 375.0 kcal. 

 

Voedingsadvies Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes +1 Kip kattenvoer
Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer (portiezakjes)
3 45 g 15 g droog + 1,5 portiezakjes
4 55 g 15 g droog + 2 portiezakjes
5 65 g 25 g droog + 2 portiezakjes

Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Ander voer?

Wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor Whiskas Kattenbrokjes Kip, bijvoorbeeld om eens af te wisselen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Whiskas Kattenbrokjes Rund. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Whiskas raadplegen.

Whiskas Kattenbrokjes Kip > Meer informatie
Verpakking Prijs
3.8 kg
€ 13,99 (€ 3,68 /kg)
2 x 3.8 kg
€ 27,49 (€ 3,44 /kg)
3 x 3.8 kg
€ 40,95 (€ 3,41 /kg)
4 x 3.8 kg
€ 53,50 (€ 3,52 /kg)
Whiskas Brokjes +1 Tonijn kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Tonijn kattenvoer

Whiskas Brokjes +1 Tonijn kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding met tonijn en is geschikt voor iedere kat. De voeding bevat een formule die helpt het gebit van uw kat gezond te houden. Daarnaast is de brok zo ontworpen dat zij het gebit van uw kat schuurt en zo voorkomt dat tandsteen zich kan hechten. Voor het behoud van een gezonde huid en een glanzende vacht zijn Omega-6 vetzuren toegevoegd. Het recept van dit voer is tevens samengesteld om de kans op urinewegproblemen te verkleinen. De evenwichtige voeding is vrij van kunstmatige smaakstoffen.

 • Ondersteunt het gebit dankzij een speciale formule
 • De brokjes hebben een schurende werking die voorkomt dat tandsteen zich hechten kan
 • Verkleint de kans op ziektes aan de urinewegen
 • De voeding is vrij van kunstmatige smaakstoffen
 • Voor behoud van een gezonde huid en een glanzende vacht zijn Omega-6 vetzuren toegevoegd

 

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas brokjes Tonijn kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Whiskas Brokjes +1 Tonijn kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 

Voedingstabel Whiskas Brokjes +1 Tonijn kattenvoer
Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer
Gram Gram + portiezakjes
3 45  15 + 1,5
4 55 15 + 2
5 65 25 + 2


Ingrediënten Whiskas Brokjes +1 Tonijn kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwit extracten, mineralen, vis en bijproducten van vis (waaronder 4% tonijn in de lichtbruine stukjes). Groenten (4% wortels in het oranje stukken, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4,130 IE / kg), vitamine D3 (455 IE / kg), vitamine E (88 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (6,4 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-Monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,53 mg / kg), Natriumseleniet (0,27 mg / kg), taurine (1,580 mg / kg), Zinksulfaat Monohydraat(138 mg / kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Whiskas met Rund? Kijk dan eens bij Whiskas brokjes Rund kattenvoer. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Whiskas Kattenbrokjes Tonijn > Meer informatie
Verpakking Prijs
3.8 kg
€ 13,99 (€ 3,68 /kg)
2 x 3.8 kg
€ 27,49 (€ 3,71 /kg)
3 x 3.8 kg
€ 40,95 (€ 3,59 /kg)
4 x 3.8 kg
€ 53,50 (€ 3,52 /kg)
Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Ondanks dat uw kat al wat ouder is zit ze nog vol levenslust. Om uw oudere kat ondersteuning te bieden en te beschermen tegen ouderdomskwalen is het belangrijk om de juiste voeding aan te bieden. Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer is volledig kattenvoer voor katten vanaf 7 jaar. De voeding is zo samengesteld dat het de vitale organen kan verzorgen. Het bevat namelijk een optimaal gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen. Zo kan uw kat een lang en gezond leven leiden.

De formule bevordert een gezond gebit en de textuur zorgt voor een licht schurende werking om de tanden van uw kat te helpen reinigen. Hierdoor vermindert de hoeveelheid tandplak en tandsteen en verbetert de mondhygiëne van uw kat. De kattenbrokjes bevatten taurine voor het hart, essentiële vetzuren voor de vacht, vitamine A voor het gezichtsvermogen en mineralen voor het urinekanaal van uw kat. Het bevat tevens de juiste verhouding aan eiwitten, essentiële vetzuren en vezels om de spijsvertering te bevorderen. Uw kat zal zeker kunnen genieten van deze smakelijke voeding met kip, wortel en erwten!

 • Voor een optimaal gebit
 • Ondersteunt de urinewegen en de spijsvertering
 • Heerlijke brokjes
   

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde maaltijd voor uw oudere kat? Koop dan de Whiskas Kattenbrokjes Senior kip nu goedkoop online bij Brekz. Hier vindt u bovendien nog veel meer heerlijke voeding voor uw senior kat!

De houdbaarheid van Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Een gesteriliseerde kat en een binnenhuiskat hebben een lagere voedingbehoefte, pas de hoeveelheid voeding hierop aan. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Whiskas Brokjes Senior Kip kattenvoer
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding (gram) Hoeveelheid voeding
Alleen droge voeding Maaltijdzakjes + droge voeding
<3 45 1,5 + 15 gram
<4 55 2 + 15 gram
<5 65 2 + 25 gram

 

Ingrediënten Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (30%, waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (32,0%), ruw vet (11,5%), anorganische stoffen (8,0%), ruwe celstof (2,0%), Omega 6-vetzuren (2,0%).  

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (4090 IE/kg), Vitamine D3 (450 IE/kg), Vitamine E (95 mg/kg), Pentagehydrateerd kopersulfaat (9,6 mg/kg), Monogehydrateerd mangaansulfaat (51,6 mg/kg), Kaliumjodide (0,79 mg/kg), Natriumseleniet (0,27 mg/kg), Taurine (1920 mg/kg), Monogehydrateerd zinksulfaat (138 mg/kg).
 

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattenvoer. We beschikken over verschillende producten voor volwassen en oudere katten in diverse smaken, bijvoorbeeld Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus. Deze verpakking bevat natvoer voor oudere honden in de smaken kip, rundvlees, lamsvlees en gevogelte.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.9 kg
€ 8,95 (€ 4,71 /kg)
2 x 1.9 kg
€ 17,49 (€ 4,60 /kg)
Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Whiskas Brokjes Junior kattenvoer is een smakelijke en complete kattenvoeding speciaal samengesteld voor katten tot een jaar oud. Om uw jonge kat optimaal te kunnen laten groeien zijn eiwitten en vitaminen toegevoegd. De extra kleine brokjes zorgen ervoor dat uw kitten de voeding gemakkelijk binnen krijgt, waarbij het gebit tijdens het kauwen zachtjes wordt gereinigd. Tanden en botten worden hiernaast van binnenuit verzorgd en versterkt dankzij de toevoeging van calcium. Omdat deze voeding alle belangrijke voedingsstoffen voor een jonge kat bevat is Whiskas Kattenbrokjes Junior ook uitermate geschikt voor zwangere of zogende katten. Voor een complete voeding wordt aangeraden om droogvoer en natvoer af te wisselen, ook natvoer is uiteraard voordelig bij Brekz te verkrijgen.

Bij Brekz koop u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Wanneer u Whiskas Kattenbrokjes Junior bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de voordeligste prijs.

De houdbaarheid van Whiskas Brokjes Junior kattenvoer staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de voeding het beste houdbaar blijft. 
 

Ingrediënten Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (38%, waarvan 4% kip in de donkerbruine brokken), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, melk- en bijproducten (de gevulde brokjes bevatten 0,7% mager melkpoeder, dat gelijk staat aan 4% magere melk), groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwten in de groene brokken).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 37.0%, ruw vet 12.0%, ruwe vezel 1.5%, ruwe as 6.5%, calcium 1.4%, fosfor 1.1%, metaboliseerbare energie 388.0 kcal/100g

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (3,140 IE / kg), vitamine D3 (345 IE / mg), vitamine E (545 mg / kg), Kupfersulfat Pentahydrat (26 mg / kg), Mangan- (II) -sulfat-MONOHYDRAT (24,4 mg / kg ) Kaliumjodid (2,1 mg / kg), Natriumselenit (0,11 mg / kg), taurine (4,040 mg / kg), Zinksulfat Monohydraat(65 mg / kg).
 

Voedingsadvies Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer (portiezakjes)
3 45 g 15 g droog + 1,5 portiezakjes
4 55 g 15 g droog + 2 portiezakjes
5 65 g 25 g droog + 2 portiezakjes

Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Ander voer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Whiskas kattenbrokjes junior kunt u ter vervanging van (of ter aanvulling op) de droogvoeding bijvoorbeeld Whiskas Pouch Junior in Saus proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven onze merkpagina van Whiskas raadplegen.

Whiskas Kattenbrokjes Junior > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.9 kg
€ 8,95 (€ 4,71 /kg)
2 x 1.9 kg
€ 17,49 (€ 4,60 /kg)
Whiskas Combipack kattenbrokjes

 Whiskas Combipack kattenbrokjes

Whiskas Combipack kattenbrokjes is een aanbieding met twee verpakkingen naar keuze en bevat kattenbrokjes van de smaken rund, kip en tonijn, geschikt voor iedere kat. Dankzij deze combinatieverpakking koopt u twee heerlijke smaken Whiskas kattenbrokjes in een keer. De smakelijke brokjes bevatten een formule die een gezond gebit bevordert. De textuur van de brokjes heeft een schurende werking waardoor zij tevens helpt het gebit te reinigen. Daarnaast bevat elke smaak gezonde Omega-6 vetzuren en helpt uw kat zo een gezonde huid en een glanzende vacht te behouden. Uiteraard krijgt uw kat met dit Whiskas voer alle vitaminen en mineralen binnen die hij nodig heeft voor een goede gezondheid.

 • Met een formule die de gezondheid van het gebit verbetert
 • Speciale textuur die middels een schurende werking het gebit reinigt
 • Bevat Omega-6 vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Verschillende smaken voor meer afwisseling in de voeding van uw huisdier

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Combipack kattenbrokjes tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Whiskas Combipack kattenbrokjes staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Whiskas Combipack kattenbrokjes

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Voedingstabel Whiskas Combipack kattenbrokjes

Gewicht van uw kat (kg) Enkel droogvoer Droogvoer + natvoer
Gram Gram + portiezakjes
3 45  15 + 1,5
4 55 15 + 2
5 65 25 + 2Ingrediënten Whiskas Combipack kattenbrokjes

Hier volgen de ingrediënten van de drie verschillende smaken kattenbrokjes.

Whiskas Rund

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 4% rund in de rode stukjes, 4% lever in de vleesrijke vulling van de knackits), olie en vet, plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, mineraalstoffen, groente (4% wortel in de oranje stukjes, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4.090 IE/kg), vitamine D3 (450 IE/kg), vitamine E (95 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (9,6 mg/kg), Mangaan-(II)-sulfat-Monohydraat (51,36 mg/kg), kaliumjodide (0,79 mg/kg), Natriumselenit (0,38 mg/kg), Taurine (1.920 mg/kg), Zinksulfaat Monohydraat (138 mg/kg).

Whiskas Kip

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (29%, waarvan 4% kip in de lichtbruine brokken), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken).

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 32.0%, ruw vet 11.5%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 8.0%, calcium 1.4%, fosfor 1.1%, omega-6-vetzuren 2.0%, metaboliseerbare energie 375.0 kcal. 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4,090 IE / kg), vitamine D3 (450 IE / kg), vitamine E (95 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (9,6 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,79 mg / kg), Natriumseleniet (0,38 mg / kg), Zinksulfaat monohydraat(138 mg / kg).

Whiskas Tonijn

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, plantaardige eiwit extracten, mineralen, vis en bijproducten van vis (waaronder 4% tonijn in de lichtbruine stukjes). Groenten (4% wortels in het oranje stukken, 4% erwten in de groene stukjes).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32%), ruw vet (11,5%), ruwe vezel (2%), ruwe as (8%), calcium (1,4%), fosfor (1,1%), Omega-6 vetzuren (2%), metaboliseerbare energie (375 kcal/100 gr).


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (4,130 IE / kg), vitamine D3 (455 IE / kg), vitamine E (88 mg / kg), Kopersulfaat Pentahydraat (6,4 mg / kg), Mangaan-II-sulfaat-Monohydraat(51,6 mg / kg), Kaliumjodide (0,53 mg / kg), Natriumseleniet (0,27 mg / kg), taurine (1,580 mg / kg), Zinksulfaat Monohydraat(138 mg / kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld alleen Whiskas Rund? Kijk dan eens bij Whiskas Kattenbrokjes Rund. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
tonijn 3.8 kg + rund 3.8 kg
€ 27,95 (€ 3,49 /kg)
tonijn 3.8 kg + kip 3.8 kg
€ 27,95 (€ 3,49 /kg)
rund 3.8 kg + kip 3.8 kg
€ 27,95 (€ 3,49 /kg)
tonijn 3.8 kg + kip 3.8 kg + rund 3.8 kg
€ 40,95 (€ 3,41 /kg)

Catmilk

Whiskas Catmilk Multipack (3 x 200 ml)

Whiskas Catmilk Multipack

Whiskas Catmilk is een kattenmelk met een beperkte hoeveelheid lactose en is geschikt voor kittens vanaf 6 weken.

Veel katten zijn gek op melk, maar krijgen last van de lactose in koemelk, omdat zij moeilijk te verteren is. Deze kattenmelk bevat weinig lactose, is lichter verteerbaar en is daarom het gezonde alternatief voor uw kitten. Daarbij zijn alle gezonde voedingsstoffen nog aanwezig, zoals calcium en eiwit. En de smaak is onovertroffen. Whiskas Catmilk Multipack is een multipack van 3 flesjes, elk van 200 ml. De verpakking is goed hersluitbaar.

 • Speciale melk voor kittens vanaf 6 weken
 • Met gereduceerd lactosegehalte en dus lichter verteerbaar
 • Bevat nog alle gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, calcium en taurine
 • Hersluitbare verpakking verhoogt het gebruiksgemak en verbetert de houdbaarheid
 • Licht verteerbaar
 • Gereduceerd lactosegehalte
 • Met calcium en taurine
 • Verkrijgbaar in multipack van 3 flesjes van elk 200 ml.

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Catmilk Multipack tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Whiskas catmilk staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Catmilk Multipack

Dit product is alleen bedoeld als tijdelijke voeding of aanvullende voeding. Elk flesje is goed voor 6 dagelijkse maaltijden voor een kat van 4,5 kg. Volg de aanwijzingen van de verpakking op. Goed schudden voor gebruik. Bij voorkeur serveren op kamertemperatuur. Na opening 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Ingrediënten Whiskas Catmilk Multipack

Melk, water, magere melk, moutextract, trinatriumfosfaat, plantaardige olie, guargom, vaste stoffen uit maïssiroop, lactose, taurine, carrageen, natriumcaseïnaat, mono en diclyceriden, dextrose, zout.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (min. 3,4%), ruw vet (min. 2,2%), ruwe vezels (max. 0,4%), vocht (max. 88%), calcium (min. 0,1%), lactose (max. 0,2%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld brokjes voor uw kitten? Kijk dan eens bij Whiskas Kattenbrokjes Junior. Een overzicht van al onze voeding voor kittens vindt u op de pagina met Kittenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,99
per 2
€ 5,89
Per 3
€ 8,59

Snacks

Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoep

Whiskas Temptations kip/kaas kattensnoep

Soms wilt u uw kat verwennen of belonen, bijvoorbeeld na een zware inspanning of omdat u vindt dat uw kat wel wat extra's verdient. Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat. De snoepjes zijn krokant van buiten en hebben een heerlijk zachte binnenkant. Ze bevatten kip en kaas, een smakencombinatie waar uw kat van zal kunnen genieten. Bovendien zijn ze gezond en ondersteunen ze uw kat.

Dus zoekt u een smakelijke en gezonde beloning voor uw kat? Bestel dan nu Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep goedkoop online op Brekz! 

De houdbaarheid van Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten ( min. 4% kip), mineralen, melk en bijproducten (min. 4% kaas).
 

Voedingsadvies

U kunt uw kat maximaal  11 snoepjes per dag geven. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Temptations kip/kaas Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattensnoepjes op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan kattensnoepjes in diverse smaken. Ook biedt een aantal snoepjes ondersteuning aan de tanden of ondersteuning bij haarballen. U kunt ook met enige regelmaat afwisselen. Zo zorgt u voor nog meer eetplezier bij uw kat.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is een smakelijke en onweerstaanbare traktatie voor uw geliefde kat, als beloning of kleine verwennerij. De snoepjes zijn uitgevoerd in een soort kussenvorm. De buitenkant van het kattensnoepje is krokant en de binnenkant is zacht, waardoor uw kat steeds weer zal worden verrast. De specifieke keuze voor een snoepje met zalm-smaak is natuurlijk niet zomaar gemaakt. Katten zijn grote liefhebbers van vis, daarbij heeft zalm vele eigenschappen die bijdragen aan een goede gezondheid van uw kat. Het is dus geen enkel probleem om uw kat eens lekker te verwennen, maar houd wel rekening met de mate van activiteit van uw kat en overschrijd liever niet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Wanneer u deze snoepjes ook graag aan uw kitten aan wilt bieden is het belangrijk dat hij of zij al gewend is aan vast voedsel. 

Whiskas Temptations zalm Kattensnoep is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM. Whiskas staat daarmee garant voor een goede en gezonde keuze, waarbij u uw kat onbezorgd kunt verwennen. De verpakking van de kattensnoepjes is speciaal ontworpen om te zorgen voor een lange houdbaarheid.

 • Deze kattensnoepjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen, heerlijk verrassend.
 • De vulling van zalm is vol van smaak en brengt goede voedingsstoffen met zich mee
 • Bijna eindeloos verwennen met maximaal 11 stuks per dag.
 • Een gezonde keuze, Whiskas werkt samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen van WALTHAM.
 • De speciaal ontworpen verpakking zorgt ervoor dat de snoepjes lang vers blijven.
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Temptations zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, plantaardige bijproducten.
 

Voedingsadvies Whiskas Temptations zalm Kattensnoep

Let op: u mag Whiskas Temptations zalm Kattensnoep pas aan uw kitten aanbieden wanneer hij of zij gewend is aan vast voedsel.

Bij een gemiddelde mate van activiteit en bij een gezond gewicht mag u uw kat tot 11 snoepjes per dag aanbieden. U dient de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan te passen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Niet gevonden wat u zocht?

Is Whiskas Temptations zalm Kattensnoep niet waar u naar op zoek was of is uw kat toe aan afwisseling? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Whiskas Temptations rund Kattensnoep is een heerlijke snack met rund en wordt gegeten door alle soorten katten. Wilt u uw kat eens lekker verwennen? Dan hebt u aan Whiskas Temptations rund Kattensnoep een goeie! Het snoep is van buiten krokant en heeft van binnen een heerlijke zachte vulling. Dankzij de basis van smakelijk rund en de fijne textuur in de vorm van een kussentje, is dit snoepje onweerstaanbaar voor katten van alle soorten en leeftijden. Bovendien bevat het snoep diverse gezonde ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van uw kat, zoals eiwitextracten en mineralen. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattensnoep eenvoudig online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het product tijdens een van onze vele acties.

De houdbaarheid van Whiskas Temptations rund Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies

Tot 15 stuks per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Temptations rund Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), oliën en vetten, mineralen, melk en bijproducten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Whiskas sticks? Kijk dan eens bij Whiskas Sticks voor de kat. Kijk voor een overzicht van al ons kattensnoep bij de merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Whiskas Anti Hairball Kattensnoep is een heerlijk smaakvol kattensnoepje, speciaal ontwikkeld om de vorming van haarballen bij uw kat tegen te gaan. De snoepjes zijn uitgevoerd in een soort kussenvorm. De buitenkant van het kattensnoepje is krokant en de binnenkant is zacht, waardoor uw kat steeds weer zult worden verrast. De ingrediënten zijn speciaal geselecteerd op hun effectiviteit tegen haarballen. Bij gebruik van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zullen zowel u als uw kat spoedig het effect ondervinden. U maakt uw kat steeds weer blij met een smaakvol snoepje, waarnaast u hem of haar ook nog eens verlost van die vervelende haarballen. Uw geliefde viervoeter kan heerlijk worden verwend met iedere dag 10 stuks Whiskas Anti Hairball Kattensnoep.

 • Een smaakvol en verrassend kattensnoepje.
 • Uitgevoerd in kussenvorm, waarbij de buitenkant krokant is en de binnenkant zacht.
 • Uw kat is eindelijk verlost van die vreselijke haarballen.
 • Bij gebruik van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid snel effectief.
 • Bijna eindeloos verwennen met 10 snoepjes per dag.
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Anti Hairball Kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Anti Hairball Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Samenstelling: granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, melk- en bijproducten.
 

Voedingsadvies Whiskas Anti Hairball Kattensnoep

Voor het beste resultaat geeft u uw kat 10 snoepjes per dag. U dient hierbij de hoofdmaaltijd overeenkomstig aan te passen.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Niet gevonden wat u zocht?

Is Whiskas Anti Hairball Kattensnoep niet waar u naar op zoek was? Kijk voor een andere verwennerij eens naar Whiskas Temptations Kip en Kaas kattensnoep. Ook kunt u voor andere kattensnoepjes van Whiskas terecht op de pagina Whiskas kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Dentabites kattensnoep

Whiskas Dentabites kattensnoep

Somt wilt u uw geliefde kat belonen of verwennen. U kunt dat het beste op een verantwoorde manier doen. Whiskas Dentabites kattensnoep zijn heerlijke kattensnoepjes die het gebit ondersteunen. Ze bevatten groene thee, waarvan bewezen is dat de opbouw van tandplak en tandsteenvorming vermindert. Dit helpt de mondhygiëne te verbeteren. Daarnaast hebben deze smakelijke snoepjes een licht schurende werking tijdens het kauwen. Dit draagt bij aan een schoon gebit.

Naast dat Whiskas Dentabites kattensnoep een positieve werking heeft op het gebit zijn ze ook nog super smakelijk. De snoepjes op basis van kip zorgen voor een heerlijke smaaksensatie in de mond van uw kat. Ze zal deze snoepjes niet kunnen weerstaan!  

 • Verminderen tandplak en tandsteenvorming
 • Helpen de tanden schoon te houden
 • Een super smakelijke snack
 • Geschikt voor katten vanaf 10 maanden oud
   

Bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde snack voor uw kat? Koop dan nu Whiskas Dentabites Kattensnoep goedkoop online bij Brekz. Bekijk ook eens onze andere kattensnacks!

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Whiskas Dentabites kattensnoep

Uw kat mag tot 16 snoepjes per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 
Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Whiskas Dentabites kattensnoep

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten (o.a. 15% kip), plantaardige eiwitextracten, plantaardige nevenproducten, olie en vet, mineraalstoffen, gist.

Analytische bestanddelen: 
Ruw eiwit (26.2%), ruw vet (12.2%), ruwe vezel (5.8%), ruwe celstof (9.8%), vocht (10.0%), Omega 3-vetzuren (1.868 mg/kg).  

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Kopersulfaat pentahydraat (3,2 mg/kg), kaliumjodide (0,27 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (0,01 mg/kg), antioxidanten.

Andere kattensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Dentabites Kattensnoep? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattensnoep. We beschikken over verschillende producten in diverse smaken, zoals Whiskas Temptations Zalm kattensnoep, snoepjes met een heerlijke zalmsmaak.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 6,29
Per 8
€ 11,99
Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Whiskas Healthy Coat Kattensnoep is een snack die u aan uw kat kunt geven om hem te belonen of om hem te verwennen. Het kussenvormige snoepje heeft een zachte vulling en bevat voedingsstoffen zoals biotine, Omega-3 en vitamine B, die bijdragen en het onderhouden van een gezonde huid en een glanzende vacht. De buitenkant is krokant en dit wordt bewaard gebleven door de hersluitbare verpakking die er voor zorgt dat de snoepjes vers blijven. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Healthy Coat Kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment. 

De houdbaarheid van Whiskas Healthy Coat Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Voedingsadvies Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Dit is aanvullend voer en kan dus naast de hoofdmaaltijden gegeven worden. Maximaal 15 stuks per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Whiskas Healthy Coat Kattensnoep

Plantaardige eiwitextracten, graan, vlees en dierlijke nevenproducten, olie en vet, mineraalstoffen, plantaardige nevenproducten.

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (6.690 IE/kg), vitamine B1 (450 mg/kg), vitamine B2 (225 mg/kg), vitamine B3 (4.503 mg/kg), vitamine B5 (120 mg/kg), vitamine B6 (180 mg/kg), vitamine B9 (45 mg/kg), vitamine B12 (2 mg/kg), biotine (390 mg/kg), vitamine D3 (738 IE/kg), kopersulfaat-monohydraat (17 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (46 mg/kg), kaliumjodide (2 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (207 mg/kg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34.0%), ruw vet (20.0%), ruwe vezel (1.0%), ruwe as (9.5%), calcium (0.9%), fosfor (0.6%), vocht (8.0%)

Ander kattensnoep?  

Bent niet op zoek naar kattensnoep dat bijdraagt aan een gezonde vacht? Bekijk dan eens onze Whiskas kattensnoep pagina. Hier vindt u onder andere Whiskas Dentabites Kattensnoep. Deze variant is goed voor het gebit van de kat. 
 

Whiskas Healthy Coat Kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Temptations Zeevruchten Kattensnoep
Whiskas Temptations met Zeevruchten > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 5,95
Per 8
€ 11,49
Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep zijn heerlijke snoepjes met zalm met een gebitsverzorgende werking en zijn geschikt voor iedere kat. De snoepjes zijn speciaal ontwikkeld om de vorming van tandsteen op het kattengebit te verminderen. Dankzij de speciale vezeltextuur zorgt het product voor een milde schurende reiniging tijdens het eten. En gegeten worden deze dentabites, want met hun heerlijke zalmsmaak zijn ze een onweerstaanbaar tussendoortje.

 • Heerlijke snoepjes met zalmsmaak
 • Schurende werking vermindert tandsteen op het kattengebit
 • Bevat diverse essentiële vitaminen en mineralen
 • Geschikt tussendoortje voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Geadviseerd wordt om het kattensnoep te geven vanaf een leeftijd van 10 maanden oud. De aanbevolen hoeveelheid is 16 brokjes per dag.

Ingrediënten Whiskas Dentabites met Zalm Kattensnoep

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vis en -bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, gist, zaden, kruiden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep dat helpt haarballen te verminderen? Kijk dan eens bij ons Whiskas Anti Hairball Kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
40 gram
€ 1,79
per 2
€ 3,49
Per 4
€ 6,29
Per 8
€ 11,99
Verpakking Prijs
50 gram
€ 1,49
per 2
€ 2,89
Per 4
€ 5,69

Economy pack

Verpakking Prijs
per verpakking
€ 14,95
Per 2 verpakkingen
€ 28,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 14,95
Per 2 verpakkingen
€ 28,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 11,49
Per 2 verpakkingen
€ 21,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 11,49
Per 2 verpakkingen
€ 21,95

Adult

Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75

Senior

Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75

Adult

Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,49
per 3 verpakkingen
€ 6,95
Per 5 verpakkingen
€ 10,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,49
per 3 verpakkingen
€ 6,95
Per 5 verpakkingen
€ 10,95

Kitten

Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Whiskas kattenvoer

Whiskas kattenvoer heeft een uitgebreid aanbod aan kattenvoer voor zowel jonge, volwassen als oudere katten. De heerlijke en volledige droogvoeding, natvoeding en snacks zijn gemaakt met de juiste combinaties voedingsstoffen op basis van de behoeften van uw kat. De voeding bevat calcium voor sterke botten en tanden, weinig vet zodat uw kat op gewicht blijft, vitaminen en mineralen voor een gezonde weerstand en omegavetzuren voor een gezonde huid en vacht. 

 • ​Droog- en natvoeding
 • Snacks
 • Voor katten van alle leeftijden
 • Houdt botten sterk
 • Bevat weinig vet
 • Versterkt weerstand
 • Houdt huid en vacht gezond

​Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor uw kat gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop Whiskas kattenvoer en snacks en uw bestelling wordt snel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment Whiskas kattenvoer

​Bij Brekz kunt u droogvoeding voor katten vanaf 1 jaar, zoals Whiskas Brokjes +1 Rund kattenvoer, droogvoeding Whiskas Brokjes Senior +7 Kip kattenvoer voor oudere katten en droogvoeding Whiskas Brokjes Junior Kip kattenvoer voor kittens bestellen. Voor kittens is er ook kattenmelk. Daarnaast is er het combipack met tonijn, kip en rund voor volwassen katten. ​De voeding kunt u combineren met diverse snacks en snoepjes. Zo is er Whiskas Temptations Kip & Kaas kattensnoepWhiskas Temptations rund Kattensnoep en Whiskas Temptations zalm Kattensnoep. Voor katten die snel last krijgen van haarballen is er Whiskas Anti Hairball Kattensnoep. Voor het verwijderen van tandplak en tandsteen is er Whiskas Dentabites kattensnoep en voor een gezonde huid en glanzende vacht is er Whiskas Healthy Coat Kattensnoep​. Als heerlijke beloning kunt u ook Whiskas Sticks voor de kat met extra vlees geven of Whiskas Crunch Kattensnoep voor een extra knapperige maaltijd.

​Andere voeding en snacks dan Whiskas kattenvoer​?

​Naast Whiskas kattenvoer kunt u ook kiezen voor de voeding van Felix of de kattensnoepjes van Catisfaction. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattenvoeding en snacks

Terug