Kattengrit

Kattengrit zorgt voor vermindering van urinegeuren en het gemakkelijk wegwerpen van ontlasting van uw kat. U kunt bij ons kiezen uit: klontvormend, niet klontvormend en plantaardig kattengrit.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Niet klontvormend
Klontvormend
Geurverdrijvers
Kattenbakzakken
Overige
Plantaardig

Niet klontvormend

Klontvormend

Geurverdrijvers

Overige

Plantaardig

Kattenbakken

Vlekverwijderaars

Kattenbakken

Vlekverwijderaars

Voorlegmatten

Kattenbakken

Niet klontvormend

Percato Silica Premium kattengrit
https://www.brekz.be/24885-home_default/percato-silica-premium-kattengrit.jpg
6.95 2019/01/01
Dit product voldoet helemaal aan onze eisen.
Het kattegruis op zich is zeer goed. Maar de verpakking mag wel sterker zijn. Ik heb al 2x een gescheurde zak ontvangen. Brekz heeft wel mij een oplossing aangeboden, nadat ik hen op de hoogte heb gebracht, wat ik apprecieer.
Ik was erg tevreden van Percato silica kattengrit dat bij een vorige bestelling geleverd werd...de laatste bestelling kreeg ik echter ipv de bestelde Percato een andere, Versele laga silica kattengrit geleverd die ik voor de Percato altijd bestelde maar waar ik iets minder tevreden van ben....niet veel maar toch...waarschijnlijk niet op stock wat ik besteld heb en me een alternatief geleverd, aanvaardbaar...het ois wat het is he, ik ga me de moeite niet doen om terug te gaan sturen...
Wat beloofd wortd, wordt geleverd Ook kattengrit!
Dit is veel beter dan klassiek kattengrit. Het geurt niet en gaat langer mee.
27538
14400
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 6,95
3 x 5 liter
€ 19,95
6 x 5 liter
€ 36,95
Sanicat Extra Kattengrit

Sanicat Extra Kattengrit

Sanicat Extra Kattengrit (Voorheen Kittyfriend Extra) is een niet-klonterende en extra vochtabsorberende kattenbakvulling. Het product is gemaakt van sterk absorberende attapulgiet en is 100% natuurlijk. De kleine en fijne witte korrels binden vocht en geuren direct en ze zijn stuifarm. Hierdoor zult u geen last hebben van nare geurtjes of een stoffige omgeving. Dit product is ideaal wanneer u een simpele en eenvoudige korrel wilt waar geen parfumgeuren of of andere middelen aan toegevoegd zijn.

 • Extra vochtabsorberend
 • Sterk geurabsorberend
 • Stuift niet
 • Zeer fijne korrel
   

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanicat Extra Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander kattengrit?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sanicat Extra Kattengrit? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattengrit. Hier vindt u onder andere Biokat Fresh kattengrit en Cats Best Oko Plus kattengrit 40 liter.

https://www.brekz.be/20797-home_default/sanicat-extra-kattengrit-voorheen-kittyfriend-extra.jpg
5.25 2019/01/01
gewoon goed
netjes op tijd geleverd
goed en gemakkelijk
ik had de verkeerde inhoud gekozen, maar dit merk is me bekend
Niet zo geweldig goedkoop, maar wel veel minder opkuis naast de kattebakken. Bij ons toch...
We gingen verhuizen en de jat moet twee weken binnen blijven, dus op de kattenbak. Ideaal. Geen geurtjes.
zeer goede kwaliteit en snelle service
goed werkend, geur neutraal
Goede kwaliteit voor deze prijs, neemt geur vrij goed op.
Prima kattenstenen voor een scherpe prijs!
20693
12649
> Meer informatie
Sanicat Extra Kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 liter
€ 5,25
2 x 10 liter
€ 9,95
Catsan Kattengrit

Catsan Kattengrit

Catsan Kattengrit is een sterk absorberende kattenbakvulling van mineraalkorrels en is geschikt voor iedere kattenbak. De absorberende mineraalkorrels zijn gewonnen uit kalk en kwartszand en nemen vocht en geurtjes uitstekend op. Catsan Kattengrit is verkrijgbaar in een grote verpakking of in een 3 x 10 liter voordeelverpakking.

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catsan Kattengrit tegen de scherpste prijzen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Catsan kattengrit met slimme verpakking? Kijk dan eens bij Catsan Smart Pack Kattengrit. Een overzicht van al ons kattengrit vindt u hier.

Catsan
https://www.brekz.be/23925-home_default/catsan.jpg
6.99 2019/01/01
Snelle bezorging
Goede vulling voor de kattenbak
top kattengrit. De beste die er bestaat!
Snelle levering. Goede prijs. Scheelt veel gesjouw.
Gewoon goed product, doet wat het beloofd
Men kan op een heel gemakkelijke manier bestellen en afrekenen. De producten worden heel vlug geleverd.
Wij zijn erg tevreden over dit product. Echter is het erg fijn spul en geeft het veel rommel in de kamer, nu hebben we er een matje bij besteld. We zijn benieuwd!
Catsan grit is een klassieker die ik al jaren gebruik, vermengd met als bodembedekker bio-houtkorrels en een laagje cristallen als topping zodat er niet te veel steentjes of gruis in huis komen = de ideale combinatie !
Zeer goed goede aflevering en een zeer nete prijs
Van het produkt was ik al zeker dat het het beste is in kattebakvulling.Ik wil hier mijn ervaring delen over de levering. Het produkt wordt in perfecte staat en steeds met de glimlach geleverd. Ook van de snelle levering ben ik heel content.Ik heb spijt dat ik jullie site niet eerder ontdekt heb. Jullie gaan nog veel mogen leveren aan mij. Mvg,Joske
Heel goed. Ik zou niets anders willen!
het vertrouwde product tegen een top levering
snelle levering, goedkoper dan de rest!!
Het prettige aan dit product van Catan is dat het echt heel veel geur scheelt met ander grit. De urine zie ik zelfs niet meer terug...
Beste van alle soorten kattegrint
Fijn grint en kat is er blij mee!
Het stuift en ruik niet.... een goed product...
Jammer dat de zware doos wordt afgegeven bij de buren.
Ik ben zeer tevreden over dit product.
Super snelle levering , bestelling klopte helemaal ga ik zeer zeker vaker bestellen .
667
371
> Meer informatie
Catsan Kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 liter
€ 6,99
20 liter
€ 11,95
2 x 10 liter
€ 13,49
3 x 10 liter
€ 19,49
2 x 20 liter
€ 22,95
4 x 10 liter
€ 24,95
Versele-Laga Cordi Silica Kattengrit

Cordi Silica Kattengrit

Cordi Silica Kattengrit is een kattenbakvulling gemaakt van transparante witte en blauwe korrels die geen klonten vormen doordat ze gemaakt zijn van silicagel. Deze stof zorgt ervoor dat vocht uitstekend wordt geabsorbeerd en dat vervelende geurtjes geneutraliseerd worden. Daarnaast zorgt Cordi Silica Kattengrit ervoor dat de groei van bacteriën geremd wordt. De korrels zijn zeer licht en ze voelen prettig aan de pootjes van uw kat, zodat hij er graag gebruik van zal willen maken.

 • Transparant
 • Witte en blauwe korrels
 • Niet-klontvormend
 • Absorbeert zeer goed
 • Gemaakt van silicagel
 • Neutraliseert geurtjes
 • Remt bacteriegroei
 • Voelt prettig aan

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kattengrit gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Cordi Silica Kattengrit met zeer snelle levering!

Ander product dan Cordi Silica Kattengrit

Bij ons kunt u ook klontvormend kattengrit, zoals Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit bestellen. Ook dit grit heeft een zeer goed absorptievermogen. Of u bestelt Biokat Classic Kattengrit dat geurtjes eenvoudig opneemt. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattengrit en bestel uw product eenvoudig online!

Versele-Laga Lara
https://www.brekz.be/25542-home_default/cordi-silica.jpg
7.29 2019/01/01
zeer goed geen vieze luchjes
Korrels nemen de geuren weg en gaan heel lang mee. De beste korrels die ik ooit heb gehad.
mijn kat us tevreden en ik ook .
Een betere, effectievere, kattebakvulling ken ik niet... net geen 5/5 (4.8/5)voor niet helemaal insluiten geurtjes
Snel, duidelijk, goed, fijn zoals altijd!
Ik vind het een prima kattenbak vulling. Kan er wel 3 a 4 weken mee doen voordat wij de hele bak vervangen. Natuurlijk moet de kat er even aan wennen maar bij ons was dat zo gebeurt.
Jammer dat het niet samenklonterd. Zodat je het makkelijker kan uitscheppen.
Voordeel: goede korrels en goede prijs. Snelle levering. Nadeel: al vaker gescheurde zakken ontvangen, doordat kattenvoer in de doos tegen de los verpakte zakken scheurt. Ook al meerdere keren melding van gemaakt, maar onaardige reactie in de trant van "je kunt de korrels toch nog gebruiken?" Ik koop de zakken vanzelfsprekend niet om ze thuis armoedig in plastic tassen over te gieten door verkeerd gebruik van verpakkingsmateriaal leverancier. 1 x na wat mailverkeer en veel moeite 6 euro terug gekregen. Kortom: goede kwaliteit en snelle levering, maar na twee jaar klant al zeker vijf keer gescheurde zakken ontvangen en onvriendelijke klantenservice reactie. Als dit merk korrels ergens anders te koop was, reden geweest om daar te kopen hierdoor, maar kan het nergens anders vinden
Ik gebruik 1 zak voor een kleine kattenbbak voor een poesje van bijna 7 maanden. De korrels droogt de poep uit waardoor deze niet stinkt behalve natuurlijk op het moment dat de kat net haar behoefte heeft gedaan en dat is dan maar heel kort. Ik schep om de dag de drollen eruit en de korrels om zodat die korrels met urine niet op de bodem blijven liggen. Als je niet omschept en je leegt de bak om hem te verschoinen plakken de korrels aan de bodem en blijken die extreem nat van de urine te zijn. Op deze manier doe ik ongeveer 2 en een halve week met 1 zak. Geen goedkope katttebakkorrles maar je hebt absoluut geen last van geurtjes als je het doet zoals ik en dat is ook wat waard ;-)))
669
373
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 7,29
3 x 5 liter
€ 20,95
6 x 5 liter
€ 38,95
Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit

Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit

Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit is een speciaal soort kattengrit, gemaakt van witte kleikorrels uit Senegal. Deze korrels staan betekend om hun snelle absorptieverkomen. Ze nemen de vocht en geuren op, nog voor deze zich kunnen verspreiden. Een verpakking bevat 7,5 kilogram (12 liter). 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit

Vul de kattenbak met de kleikorrels, tot op een hoogte van 4 tot 7 centimeter. Tussen het verschonen van de kattenbak door, kunt u de uitwerpselen verwijderen. Ze drogen namelijk uit en zijn zo gemakkelijk eruit de scheppen. Voeg regelmatig nieuwe korrels toe en verschoon de gehele bak één tot twee keer per week, voor maximale hygiëne. 
 

Ander kattengrit? 

Bent u op zoek naar een wat luxer kattengrit? Bekijk dan onze Kattengrit pagina. Hier verkopen we onder andere het Sivocat Supersoft Kattengrit. Deze heeft een babypoedergeur en bestaat uit kleine, fijne korrels.

Versele-Laga
https://www.brekz.be/3349-home_default/versele-laga-senegal-kleikorrel-kattengrit.jpg
5.95 2019/01/01
De eerste keer, maar niet de laatste, minder onaangename geurtjes uit de kattenbak.
Ik gebruik het voor mn kattenbak van mn jack russell. Ze vind het een fijne korrel. Ik had wel verwacht dat de korrel kleiner zou zijn. Het zijn meer schilfers
4745
2469
Versele Laga Senegal Kleikorrel kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
7.5 kg
€ 5,95 (€ 0,74 /kg)
2 x 7,5 kg
€ 9,95 (€ 0,62 /kg)
Catsan Smart Pack Kattengrit

Catsan Smart Pack Kattengrit

Catsan Smart Pack Kattengrit is een slimme vochtabsorberende verpakking met twee keer 4 liter stofarm kattengrit. Het kattengrit komt in een speciale vochtabsorberende verpakking die het kattengrit ook bij het gebruik in de kattenbak omvat. Dankzij de combinatie van het absorberende micro-vlies materiaal van de verpakking en de hygiene-vulling is deze kattenbakvulling ideaal voor iedere kattenbak. Het absorberende vermogen van de verpakking voorkomt dat vocht de kattenbak zelf bevuild. Catsan Smart Pack zorgt er tevens voor dat geurtjes geen kans maken. De vulling is extra stofarm en licht van gewicht.

 • Slimme verpakking slaat vocht op voor lange houdbaarheid
 • Groot vochtabsorberend vermogen dankzij micro-vlies
 • Neutraliseert geurtjes door insluiting
 • Stofarm kattengrit
 • Licht van gewicht 
   

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Catsan Smart Pack Kattengrit tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Catsan Smart Pack Kattengrit

Leg een verpakking over de lengte in uw kattenbak. Vervolgens de verpakking naar de zijkanten uitrollen. Maak de perforatierand open en vouw het materiaal om de randen van uw kattenbak heen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld gewoon kattengrit van Catsan? Kijk dan eens bij Catsan Kattengrit. Een overzicht van al ons kattengrit vindt u hier.

https://www.brekz.be/23926-home_default/catsan-smart-pack-kattengrit.jpg
7.59 2019/01/01
Alles snel binnen, goed verpakt.
Ik gebruik Catsan Smart Pack al een aantal jaar en ben er super tevreden van.
zeer snel gelevered en aan een heel voordelige prijs
Geattendeerd door een kennis uit Parijs geprobeerd bij de plaatselijke dierenwinkel het product te kopen maar helaas. Dus via internet het toch gevonden en met succes. Snelle levering van de producten in huis .
ik ben niet verlegen product is goed oké dus meer kan ik niet zeggen
Heel goed kattengrit mijn katten willen anders.
Alles perfect en snel verlopen volgens afspraak.
Ik krijg het gevoel dat bij iedere bestelling er een beoordeling dient te worden gemaakt. Ik denk niet dat dit erg zinvol is. Ik ben zeer tevreden omtrent de afhandeling van mijn bestelling zoals bij eerdere bestellingen het geval was en is.
Zeer goed product. Zeer tevreden
snelle service. Met snelle bezorging. Ideaal product
Het is gemakkelijk te gebruiken.
Altijd een schone kattenbak en gemakkelijk te verwisselen.
Makkelijk product! Zoals altijd prima op de afgesproken tijd afgeleverd. Zeer tevreden!
Ben zeer tevreden over catsan smart packet kattengrit
Super service en snelle bezorging
7572
3761
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 7,59
per 2
€ 14,69
Per 3
€ 21,79
Per 4
€ 28,49
Sanicat Diamonds Silicagel kattengrit
https://www.brekz.be/28374-home_default/sanicat-diamonds-silicagel-kattengrit.jpg
5.99 2019/01/01
Zeer snelle levering
Absorbeert goed, vocht blijft ter plaatse in de korreltjes zodat niet de hele bodem van de kattenbak nat wordt. Zo laat de poes geen pootafdrukjes achter op de vloer. Kan een maand mee ( 1 kattenbak ) mits je elke dag de poepjes opruimt. Laat ook geen stof na, geen geurtjes . Zeer aan te bevelen, zeker voor zindelijke poezen! Goede prijs - kwaliteit!
Men 3katten zijn superblij met deze kattenbakvulling. Ze plassen niet meer naast de bak maar in de bak e' ook geen vervelende geurtjes meer
Goed product vooral als je astma hebt en niet tegen "het stof" kan.
Prima grit, gaat voor 1 kat bijna 1 maand mee.
Bijzonder goed kattengrit van Sanicat .Stuift niet en blijft lang schoon.De poes is ook tevreden.
Geweldig fris ook nog na 1 week met 4 poezen die er op plassen en poepen.
32388
15546
Sanicat Diamonds Silicagel > Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 5,99
3 x 5 liter
€ 16,99
6 x 5 liter
€ 32,99
Sanicat Hygiene + kattengrit
https://www.brekz.be/28375-home_default/sanicat-hygiene-kattengrit.jpg
5.49 2019/01/01
Ik vind dit product heel goed. Absorbeerd goed geuren, is zuinig in gebruik, en is niet zwaar in de vuilniszak.
Goed product..perfecte prijs kwaliteit verhouding
32391
15547
Sanicat Hygiene + > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 liter
€ 5,49
2 x 10 liter
€ 10,49
Sanicat Aloe Vera kattengrit
https://www.brekz.be/28378-home_default/sanicat-aloe-vera-kattengrit.jpg
3.19 2019/01/01
Geweldige kattenbak vulling alleen de prijs is te hoog.
Ruikt goed, stuift wel wat (mag geen naampje hebben)dan andere merken . Ja ik zou dit product aanbevelen aan andere...
ik ben niet echt blij,ik vind het klontert niet genoeg
Deze klontert niet zo mooi als de andere sanicat zakken. Houd geurtjes wel weer mooi onder controle
31564
15333
Sanicat Aloe Vera kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 liter
€ 3,19
2 x 4 liter
€ 5,99
3 x 4 liter
€ 8,49

Klontvormend

Biokat's Micro Fresh kattengrit

Productinformatie Biokat's Micro Fresh Kattengrit

Biokat's Micro Fresh Kattengrit is een hele fijne korrel van natuurklei voor in de kattenbak. De korrels van natuurklei absorberen zeer goed, tot wel 300%. Dit betekent dat per 1 liter Biokat's Micro Fresh Kattengrit ten minste 3 liter vloeistof wordt gebonden. Als u dagelijks de gebonden klonten uit de bak schept dan zal één zak grit erg lang mee gaan. De fijne korrel stuift amper en is vrij van onaangename geurtjes door de uitstekende deurbinding. Deze variant heeft van zichzelf een frisse zomergeur.

 • 1 Liter Biokats Micro bindt minstens 3 liter vloeistof
 • Klontvormend kattenbakzand uit 100% pure natuurklei
 • Bijzonder fijne en witte korrels - zacht voor de pootjes
 • Alleen hoogwaardige aarde wordt verwerkt
 • Met frisse lentegeur
 • Betrouwbaar absorptievermogen
 • Extra stofarm
 • Biokat's Micro Fresh Kattengrit geeft een lekkere frisse geur af.

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kattengrit eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Biokat's Micro Fresh Kattengrit met zeer snelle bezorging!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Biokat's Micro Fresh Kattengrit? Probeert u dan eens Biokat Fresh Kattengrit. Dit kattengrit heeft 3 verschillende korrels , die allemaal een andere functie hebben. Op zoek naar niet klontvormend kattengrit? Bekijk dan eens onze overzichtspagina.

https://www.brekz.be/27664-home_default/biokat-s-micro-fresh-kattengrit.jpg
8.95 2019/01/01
Goed absorberen katten grit met een heerlijke geur aanraden waard
Goed product
Zeer goed , geeft een frisse geur
Katten zijn tevreden over het kattengrit
Lekkere geur en urine wordt echt een klontje. Dus makkelijk te verschonen. Zuinig in verbruik.
Wij gebruiken dit grit al jaren en het werkt uitstekend. Gewoon een prima product!
Super product . De poezen gaan met veel plezier in de kattenbak
21198
12806
Biokat Micro Fresh > Meer informatie
Verpakking Prijs
14 liter
€ 8,95
Biokat Fresh kattengrit

Biokat Fresh kattengrit

Biokat Fresh kattengrit is volgens testen beduidend beter dan andere soorten kattengrit. Het is geschikt voor alle soorten katten van alle leeftijden. Het grit is gemaakt van korrels met drie verschillende maten, met alledrie een verschillende functie. De kleine korreltjes zorgen ervoor dat het water er niet erdoorheen kan lopen. De middelgrote korrel pas precies tussen de grote en kleine korrels in en zorgt er daarom voor dat er stevige klonten gevormd worden. De grote korrels hebben als functie het verwijderen van geurtjes en het absorberen van vocht. Een voordeel van Biokat Fresh kattengrit is dat de structuur voorkomt dat er grit uit de kattenbak in de woning wordt verplaatst door de kat, na het doen van de behoefte. Ook is het voorzien van een frisse lentegeur en het is makkelijk te verwijderen uit de kattenbak tijdens het verschonen. Al met al is dit product makkelijk in gebruik, hygiënisch en het levert veel comfort. 

 • Scoort hoog in testen naar kattengrit
 • Geschikt voor alle soorten katten van alle leeftijden
 • Bevat drie verschillende soorten korrels met alledrie een verschillende functie
 • Voorkomt dat kattengrit naar de woning wordt meegenomen 
 • Voorzien van een frisse lentegeur 
 • Makkelijk te verwijderen uit de kattenbak
   

Bij Brekz kunt u de beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Biokat Fresh kattengrit tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander kattengrit? 

Bent u niet op zoek naar een kattengrit dat klonten vormt? Bekijk dan onze Kattengrit pagina. Hier verkopen we onder andere de Cats Best Oko Plus Kattengrit 40 liter. Deze is 100% natuurlijk, biologisch en goed absorberend.

https://www.brekz.be/22175-home_default/biokat-fresh.jpg
8.25 2019/01/01
Hele fijne Kattengrit met een licht geurtje
prima product
Niet van toepassing.
de doos waar alles in verpakt was,was te klein waardoor de zak met caviavoer "ontploft" was.Waarschijnlijk iets op die doos gezet.
Heel fijn product ruikt lekker
Beter kattengrit ken ik niet
Snelle en goede service en bezorging.
Goed grit. Blijft inderdaad minder tussen de pootjes plakken
Biokat frech is een goed kattengrit. Het is klumping en stinkt niet.
Ik heb het nog niet gebruikt maar ik wil wel mijn tevredenheid betuigen omtrent jullie service
Snel geleverd en naar verwachting. Prijs zeer netjes!
Eerste keer dat Ik deze kat litter heb gekozen Ik vind het niet zo goed Ik zal terug op mijn oud litter gaan en heel snel!
mijn poes is er tevreden mee. De kattebak is ook makkelijk te reinigen omdat het grit wat klontert,ook geen geurhinder van het kattetoilet.
alles netjes op tijd bezorgt en in de gang gezet ben heel tevreden.
Goed bedrijf, snelle levering.
Absorbeerd goed en ruikt fris
Lekkere geur klontert goed ja ik ben tevreden met deze kattengrit .
Veel tevreden over de service en kwaliteit
Het klontert prima en de bak is geurvrij.
Producten waren top!! De levering liet te wensen over,alle zakken waren beschadigd en de leverancier was niet vriendelijk.
Het is het enige kattengrit wat niet door mijn hele huis heen ligt
Foutief afleveradres ingevoerd; nog voordat de order verzameld was per mail aangegeven, dat adres incorrect was. Geen reactie. Volgende dag zelf gebeld met Breks, was niet mogelijk dit nog te wijzigen; moest maar via de vervoerder; direct gebeld, was ook niet mogelijk dat adres nog gewijzigd werd; vervolgens is het pakket op het foutieve adres aangeboden; heeft vervolgens nog eens 2 dagen extra gekost voor het op het goede adres afgeleverd werd.
Groffe korrel, klont goed samen, makkelijk uit te scheppen. Ontlasting goed begraven door kat dan geen nare geurtjes meer. Top product!
voor ons de beste kattenbakkorrels. geen geur en weinig uitloop. echter vind ik de korrels op deze site qua prijs aan de hoge kant.
Snel geleverd en goed voer en voordelig en goed kattegrit
het is goed maar wel snel op maar het werkt wel goed en geurloos
Ik gebruikte altijd een ander merk, ook met een geurtje en klontvormend extra hygiene, maar ik denk dat ik biljart blijf gebruiken. Het is zuinig in gebruik en echt geen geurtjes, mits het natuurlijk bijgehouden wordt ;) goede en snelle levering van Brekz
Een super service als je beld erg correct
Kattengrit bevalt en de kat en mij goed. Fijn dat ik dat zo bestellen kan en het snel geleverd wordt. Kattenvoer koop ik al heel lang bij u en dat blijft zo.
Fris ruikende kattenbakkorrels die goed vocht absoberen. Top, gebruiken het al jaren.
Beste voer voor myn 2 katten die byna 12 jr zijn!
Fijne grit De kattrn knoeien er niet veel mee De plas wordt een mooie klont die er makkelijk uit geschept kan worden
dit kattengrit is prima qua structuur en heel prettig in gebruik (geur/schoonmaken)
prima kattegrit-klontert goed de uitwerpselen (urine + vaste ontlasting) weinig verspilling - reukloos
Goede kattengrit. Klontert goed en dus gemakkelijk te reinigen.
Ruikt fris! En blijft goed bijelkaar.
7171
3599
> Meer informatie
Biokat Fresh kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 liter
€ 8,25
2 x 10 liter
€ 15,95
Almo Nature CatLitter Kattengrit

Almo Nature CatLitter Kattengrit

Almo Nature CatLitter Kattengrit is een natuurlijke en biologisch afbreekbare kattenbakvulling en is geschikt voor iedere kattenbak. De kattenbakkorrels van Almo Nature is gemaakt van plantaardige vezels en is hierdoor natuurlijk, biologisch afbreekbaar en volledig te composteren. Dankzij het zetmeel in de plantaardige vezels vormen zich snel klonten, enzymen neutraliseren vervolgens de geur. Daarbij is de vulling praktisch en puur; hij is stofvrij en bevat geen silica, synthetische chemicaliën en klei. Zo wordt rommel tot een minimum beperkt en blijft de kattenbak mooi schoon.

 • Absorbeert en blijft schoon
 • Gemaakt van plantaardige vezels, dus natuurlijk en volledig biologisch afbreekbaar
 • Neutraliseert effectief geurtjes
 • Klontert snel
 • Vrij van stof, silica, synthetische chemicaliën en klei

Bij Brekz kunt u het beste Kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature CatLitter Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Almo Nature CatLitter Kattengrit

Plaats een klein tapijt onder de kattenbak om verspreiding van ongewenste resten kattengrit te voorkomen. Giet het kattengrit uit totdat je een basislaag hebt van zo'n 2 a 3 cm. Verwijder elke dag de klonten met een kattenbakschepje, deze zijn composteerbaar. Herstel vervolgens de basislaag en de kattenbak kan weer een dag mee.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Silica kattengrit van Versele Laga? Kijk eens bij Versele-Laga Cordi Silica Kattengrit.

https://www.brekz.be/27941-home_default/almo-nature-catlitter-kattengrit.jpg
8.06 2019/01/01
Zou geen ander meer willen, zeer zuinig in gebruik, en voldoet aan alles wat ze erover schrijven. Mijn kat is er blij mee.
Product is praktisch, minder werk en geen geurtjes meer Ons hangoor konijn gaat met veel plezier haar kattenbak in, super.
het is erg goed ik wil niets meer alleen maar dit
ik vind het super goed en mij katen ook
Tot nu toe de beste kattenbakvulling. Wel wat uitloop maar dat hebben ze eigenlijk allemaal.
Goed product! Beslist reukloos! Enige nadeel is dat het aan de pootjes blijft zitten! Voordeel is weer dat het niet veel weegt!
31720
15393
Almo Nature CatLitter Kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
4.54 kg
€ 16,49 (€ 3,63 /kg)
2 x 4,54 kg
€ 31,95 (€ 3,52 /kg)
4 x 4,54 kg
€ 59,95 (€ 3,28 /kg)
Catsan Active Fresh Kattengrit

Catsan Active Fresh Kattengrit

Catsan Active Fresh Kattengrit is een kattengrit van natuurlijke witte klei en koolstof en is geschikt voor gebruik in iedere kattenbak.Het kattengrit is opgebouwd uit een natuurlijke, witte klei en gecombineerd met zwarte, actieve koolstof, voor maximale effectiviteit. Zo worden luchtjes en vloeistoffen ingesloten in kleine, harde klonten, die u makkelijk kunt verwijderen. Het grit is lichter dan gangbare kattengrit en beschikt over een optimale geurcontrole. Voor langdurige frisheid. 

 • Optimale geurcontrole
 • Langdurig fris
 • Fijne korrel sluit geurtjes en vloeistoffen effectief in
 • Lichter gewicht 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catsan Active Fresh Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattengrit van Biokat? Kijk eens bij ons Biokat Fresh kattengrit.

https://www.brekz.be/27274-home_default/catsan-active-fresh-kattengrit.jpg
10.95 2019/01/01
Heel goed in gebruik. Zowel ontlasting als urine worden mooi omgezet in bolletjes.
IK ben zeer tevreden met catsan active fresh kattengrint
ik heb mij vergist met de aankoop ! ik wilde de hele fijne kleikorrel , deze korrelblijft veel meer aan de pootjes kleven en liggen dan door de hele living , dat staat niet heel duidelijk in de beschrijving .
31055
15163
Catsan Active Fresh Kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 Liter
€ 10,95
2 x 8 Liter
€ 21,49
3 x 8 liter
€ 30,95
Sivocat Supersoft Kattengrit

Sivocat Supersoft Kattengrit

Sivocat Supersoft Kattengrit is een fijne kattenbakvulling van kleine kleikorrels en is voorzien van een babypoedergeur. Dit fijne kattengrit is gemaakt van hele fijne kleikorrels die erg goed absorberen. Vervolgens vormen ze een compacte klont, die u gemakkelijk uit kunt scheppen. Om nare geurtjes te verdrijven is de geur van babypoeder aan het kattengrit toegevoegd. Door het hoge klontvormende vermogen gaat de katenbakvulling langer mee dan gebruikelijk.

 • Gemaakt van fijne kleikorrels
 • Superabsorberend
 • Groot klontvormend vermogen
 • Gaat langer mee
 • Met geur van babypoeder om nare geurtjes te verdrijven

 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sivocat Supersoft Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klassiek kattengrit met grove kleikorrel? Kijk dan eens bij ons Biokat Classic Kattengrit. Een overzicht van al ons Kattengrit vindt u hier.  

https://www.brekz.be/20932-home_default/sivocat-supersoft-kattengrit.jpg
13.5 2019/01/01
Super grote voor een voordelige prijs.
Heel vriendelijk , en een snelle levering
Hele goeie kattengrit vooral door de klontvorming en lekkere geur.
wij zijn normaal zeker tevreden , nu is er een klein foutje er zit 1 klein verpakking niet bij !
Goed product en gemakkelijk om te openen
Ruikt lekker en klontert goed
Valt goed in de smaak bij de katten, schept makkelijk. Nadeel: iets stoffiger dan gewenst, en toegevoegde geur (babypoeder).
Goede kwaliteit, vlotte levering. Enkel het selecteren van een dag waarop geleverd gaat worden, zou een extra troef zijn.
Fijne korrel, geurtjes verdwijnen vlug!
Een prima kattebakvulling die goed klontert waardoor je lang met de vulling kan doen. En hij ruikt nog aangenaam ook .
Eindelijk een product die mij en de katten tevreden stellen. Neemt goed op en het huis blijft proper.
zeer goed product ! Voor de katten een waardig product in hun kattenbk
Goed kattengrit mooi klontvormig
Nog steeds probeer ik andere merken als ik weer eens iets tegen kom, maar kom toch telkens weer terug op Sivo. Niet goedkoop, maar wel heel goed,.
Slorpt heel goed op, maar na 3 dagen is er toch wat geurhinder. Ik doe er nog een extra poeder parfum bij.
Super, gemakkelijk verwijderbaar
Het klontervermogen verminderd met de duur van de bijvullen van de bakken.Ik schep 3-4 X daags de vaste brokken eruit en vul de bak per dag weer bij. Na 3-4 dagen klontert het niet goed meer , het hecht zich dan aan de bodem van de bak en moet dan een semi- zachte blubber verwijderen met de schep. Btw ik heb 16 poezen en gebruik 7 bakken welke allen net zo intensief worden gebruikt.
20995
12703
> Meer informatie
Verpakking Prijs
11,5 kg
€ 13,50 (€ 1,04 /kg)
2 x 11,5 kg
€ 25,95 (€ 1,00 /kg)
Biokat Classic Kattengrit

Biokat Classic Kattengrit

Biokat Classic Kattengrit is een klassiek kattengrit in een grove kleikorrel en met een grote klonterkracht. Dankzij de grote klonterkracht van dit klassieke kattengrit bindt hij vervelende geurtjes beter in het grit en voorkomt dat ze de kattenbak verlaten. Het kattengrit bestaat uit een grove kleikorrel en maakt het mogelijk om minder materiaal te gebruiken voor een effectieve kattenbakvulling. 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk nu ons assortiment en koop nu Biokit Classic Kattengrit tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld grit met een fijne kleikorrel? Kijk dan eens bij Canadian Fine Kattengrit. Een overzicht van al ons kattengrit vindt u hier.

https://www.brekz.be/23615-home_default/biokat-classic-kattengrit.jpg
7.99 2019/01/01
Super spul
Al jaren favoriete
Prima grit, zeer snel geleverd prima prijs. Geldt ook voor het kattenvoer van Hill’s.
Heel tevreden (de katten trouwens ook) levering keurig op tijd. Alles wat ik besteld had was er.
Je ontvangt wat je verwacht.Precies goed dus.
Het is makkelijk en schoon te verwijderen en stinkt niet. Niet te verwaarlozen: de kat maakt graag gebruik van de kattenbak.
Ik heb twee katten, dit grit had ik al heel lang ideaal, stinkt niet klontert dus zo opgeruimd.
Prima grit. snelle levering en voor mezelf minder sjouwen omdat het thuis geleverd word
Prijs en prestatie zeer geliefd bij ons, het werkt geweldig
De grit is top, geen klachten. Het enige lastige is dat er 2 (zware) zakken grit samen met 7 kilo kattenvoer in 1 doos gedaan wordt wat ervoor zorgt dat de bezorger de doos niet naar de voordeur wil brengen. Hoewel ik herhaaldelijk aangeef bij Brekz dat de bestelling in 2 verpakt moet worden, lijkt dit niet mogelijk. Das jammer.
Prima grit, wat klontert en redelijk geprijsd
Erg fijn kattengrid! Ik ga zeker vaker bestellen op deze site !
7556
3750
> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 liter
€ 7,99
2 x 10 liter
€ 15,75
Sanicat Sani & Clean kattengrit
https://www.brekz.be/28376-home_default/sanicat-sani-clean-kattengrit.jpg
4.99 2019/01/01
prima, de kat doet zijn behoefte er vaak op.
32393
15548
Sanicat Sani & Clean > Meer informatie
Verpakking Prijs
6 Liter
€ 4,99
2 x 6 liter
€ 9,49
Sanicat Clumping Professional kattengrit
https://www.brekz.be/28377-home_default/sanicat-clumping-professional-kattengrit.jpg
6.39 2019/01/01
Helaas heb ik tot 2 x toe voor niets vrij moeten nemen voor de bezorging door DPD. De laatste keer werd het pakket bij een buurvrouw afgeleverd, terwijl ik thuis was !! DPD heeft niet aangebeld maar wel een briefje in de bus gegooid :( Bijzonder vervelend. Ik heb Brekz hiervan op de hoogte gebracht.
Het neemt goed op.
Dit grit werkt erg goed voor ons, weinig stuif en goede klontvorming.
Ik klik nu 3 sterren aan, maar ik heb het product nog niet uitgeprobeerd. eerst het oude opmaken is mij altijd geleerd. Sorry!
32395
15549
Sanicat Clumping Professional > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 liter
€ 6,39
2 x 10 liter
€ 11,95
Biokat's Diamond Care Multicat Fresh
https://www.brekz.be/32653-home_default/biokat-s-diamond-care-multicat-fresh.jpg
8.49 2019/01/01
34867
16335
Biokat's Diamond Care Multicat Fresh > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 Liter
€ 8,49
2 x 8 Liter
€ 16,49
3 x 8 liter
€ 24,49
Biokat’s Micro Classic kattengrit

Biokat Micro Classic kattengrit

Biokat Micro Classic kattengrit is een hoogwaardige, efficiënte, kattenbakvulling die vrijwel compleet stofvrij is. 1 liter kattenbakvulling van Biokat Micro bindt tenminste 3 liter vloeistof. Hierdoor is dit kattengrit zeer voordelig en zuinig in gebruik. De natuurklei absorbeert de urine direct en vormt vlakke klonten, waardoor u het eenvoudig uit de kattenbak kunt scheppen. 

Bij Brekz kunt u Biokat's kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biokat Micro Classic kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Biokat Micro Classic kattengrit Kenmerken

 • 1 Liter Biokat Micro Classic kattengrit bindt minstens 3 liter vloeistof
 • extra fijne korrels, zacht voor de pootjes
 • 300% absorptievermogen
 • maximale geurbinding
 • bijna compleet stofvrij (99,8%)
 • milieuvriendelijke samenstelling

Ander product?

Bent u op zoek naar een kattengrit met 3 verschillende soorten korrels? Kijk dan eens naar Biokat Fresh kattengritVoor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze verschillende soorten kattenbakvullingen.

https://www.brekz.be/27663-home_default/biokats-micro-classic-kattengrit.jpg
8.95 2019/01/01
Goed klonterend, goed formaat korrel
ben erg tevreden dit kattengrit en de snelle levering
Ik houd van het fijne grit dat niets doorlaat.Gemakkelijk uit te scheppen. De katten gaan er graag op.
31559
15330
Biokat’s Micro Classic kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
14 liter
€ 8,95

Geurverdrijvers

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver is dé ideale manier om de lucht rond de kattenbak schoon en geurvrij te houden. Dankzij de zakjes granulaat in de geurverdrijver worden vieze geuren en ammoniakluchtjes geabsorbeerd en houdt u de lucht schoon. Wilt u graag uw woonomgeving vrij houden van vieze luchtjes en toch genieten van uw kat? Dan is Katfresh kattenbakgeurverdijver echt een aanrader!

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver houdt de kattenbak van uw kat geurvrij voor een maand. Een verpakking bevat een doosje en twee zakjes granulaat. De zakjes dienen beide in het doosje gedaan te worden en dan kan het doosje in zijn geheel in het deksel van de kattenbak worden geplakt.

Bij Brekz kunt u de beste katten accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katfresh kattenbakgeurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ovezicht gegevens Katfresh kattenbakgeurverdrijver

 • verpakking werkt voor een maand
 • werkt lucht-zuiverend door middel van granulaatkorrels
 • voor optimaal genot van uw huisdier!


Ander product?

Bent u misschien op zoek naar kattenbakken? Dan bent u op de goede plek! Bekijk snel ons brede aanbod aan kattenbakken. Zoekt u naar andere producten voor uw kat? Bekijk dan de overzichtspagina van de katten accessoires.

https://www.brekz.be/25661-home_default/katfresh-kattenbakgeurverdrijver.jpg
2.99 2019/01/01
28474
14595
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
per 2
€ 5,75
Per 3
€ 8,25
Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Deodo Kattenbak Geurverdrijver is een poeder voor in de kattenbak. Vaak komt het voor dat de kattenbak nog schoon genoeg is, maar wel ongewenste geuren verspreidt. Ook vinden sommige mensen de geur van kattenbakgrit in het algemeen niet lekker. Deodo Kattenbak Geurverdrijver is dan de perfecte oplossing. Dit poeder neutraliseert de geur. Hierdoor hoeft u de kattenbak minder vaak te verschonen. Het is verpakt in een handige strooibus, waarmee u het middel lichtelijk in de kattenbak kunt strooien. Het heeft een aangename lavendelgeur of bloemengeur, wat de omgeving van de kattenbak lekker laat ruiken. 
 

Gebruiksaanwijzing Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Strooi de Deodo gelijkmatig en lichtelijk over de vloer van de kattenbak. Dit moet gebeuren vóórdat u de kattenbak vult met kattenbakvulling. Het ligt dus onder het kattengrit. 

Bij Brekz kunt u de beste geurverdrijvers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Deodo Kattenbak Geurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere geurverdrijver?

Bent u op zoek naar een goedkopere geurverdrijver voor in de kattenbak? Bekijk dan ons Hygiëne kat assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Kattenbakgeurverdrijver. 

Versele-Laga
https://www.brekz.be/26492-home_default/deodo-kattenbak-geurverdrijver.jpg
4.49 2019/01/01
Strooit niet echt lekker, poeder kleeft aan elkaar, maar is weer wel goed door het grind te scheppen
Goed product
ruikt heerlijk en de kat vindt het ook heerlijk
Super geurverdrijver, die ook nog een schitterende lavendel,- en bloemengeur verspreid.
ruikt lekker maar de geur is wel snel weg
Echt super! Voor mensen met een kattenbak in de woonkamer is dit een uitkomst! Aanrader!
Geen last meer van klachten over een kattengeur
Bij deze hitte stonk de bak niet. Dat was aangenaam.
Goede en subtiele geur. Doet wat het moet doen, zonder storend te zijn.
goede levering en zeer te vreden over het produkt
Een kleine dosis volstaat. Geen chemische geur. Geur blijft lang hangen. Met drie katten in huis, wordt de kattenbak wel dagelijks geledigd, maar na enkele dagen begint het toch te ruiken, met deze geurverdrijver merk je dat veel minder.
5148
1311
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Groene theegeur
€ 4,49
Lavendelgeur
€ 4,49
Bloemenparfum
€ 5,49
Aardbeiengeur
€ 5,49
2 x Groene theegeur
€ 8,75
2 x Lavendelgeur
€ 8,75
2 x Bloemenparfum
€ 10,49
2 x Aardbeiengeur
€ 10,49