Kattengrit

Kattengrit zorgt voor vermindering van urinegeuren en het gemakkelijk wegwerpen van ontlasting van uw kat. U kunt bij ons kiezen uit: klontvormend, niet klontvormend en plantaardig kattengrit.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Niet klontvormend
Klontvormend
Geurverdrijvers
Kattenbakzakken
Overige
Plantaardig

Niet klontvormend

Catsan Kattengrit

Catsan Kattengrit

Catsan Kattengrit is een sterk absorberende kattenbakvulling van mineraalkorrels en is geschikt voor iedere kattenbak. De absorberende mineraalkorrels zijn gewonnen uit kalk en kwartszand en nemen vocht en geurtjes uitstekend op. Catsan Kattengrit is verkrijgbaar in een grote verpakking of in een 3 x 10 liter voordeelverpakking.

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catsan Kattengrit tegen de scherpste prijzen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Catsan kattengrit met slimme verpakking? Kijk dan eens bij Catsan Smart Pack Kattengrit. Een overzicht van al ons kattengrit vindt u hier.

> Meer informatie
Catsan Kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 liter
€ 6,99
20 liter
€ 11,95
2 x 10 liter
€ 13,49
3 x 10 liter
€ 19,49
2 x 20 liter
€ 22,95
4 x 10 liter
€ 24,95
Versele-Laga Cordi Silica Kattengrit

Cordi Silica Kattengrit

Cordi Silica Kattengrit is een kattenbakvulling gemaakt van transparante witte en blauwe korrels die geen klonten vormen doordat ze gemaakt zijn van silicagel. Deze stof zorgt ervoor dat vocht uitstekend wordt geabsorbeerd en dat vervelende geurtjes geneutraliseerd worden. Daarnaast zorgt Cordi Silica Kattengrit ervoor dat de groei van bacteriën geremd wordt. De korrels zijn zeer licht en ze voelen prettig aan de pootjes van uw kat, zodat hij er graag gebruik van zal willen maken.

 • Transparant
 • Witte en blauwe korrels
 • Niet-klontvormend
 • Absorbeert zeer goed
 • Gemaakt van silicagel
 • Neutraliseert geurtjes
 • Remt bacteriegroei
 • Voelt prettig aan

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kattengrit gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Cordi Silica Kattengrit met zeer snelle levering!

Ander product dan Cordi Silica Kattengrit

Bij ons kunt u ook klontvormend kattengrit, zoals Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit bestellen. Ook dit grit heeft een zeer goed absorptievermogen. Of u bestelt Biokat Classic Kattengrit dat geurtjes eenvoudig opneemt. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan kattengrit en bestel uw product eenvoudig online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 7,29
3 x 5 liter
€ 20,95
6 x 5 liter
€ 38,95
Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit

Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit

Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit is een speciaal soort kattengrit, gemaakt van witte kleikorrels uit Senegal. Deze korrels staan betekend om hun snelle absorptieverkomen. Ze nemen de vocht en geuren op, nog voor deze zich kunnen verspreiden. Een verpakking bevat 7,5 kilogram (12 liter). 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit

Vul de kattenbak met de kleikorrels, tot op een hoogte van 4 tot 7 centimeter. Tussen het verschonen van de kattenbak door, kunt u de uitwerpselen verwijderen. Ze drogen namelijk uit en zijn zo gemakkelijk eruit de scheppen. Voeg regelmatig nieuwe korrels toe en verschoon de gehele bak één tot twee keer per week, voor maximale hygiëne. 
 

Ander kattengrit? 

Bent u op zoek naar een wat luxer kattengrit? Bekijk dan onze Kattengrit pagina. Hier verkopen we onder andere het Sivocat Supersoft Kattengrit. Deze heeft een babypoedergeur en bestaat uit kleine, fijne korrels.

Versele Laga Senegal Kleikorrel kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
7.5 kg
€ 5,95 (€ 0,74 /kg)
2 x 7,5 kg
€ 9,95 (€ 0,62 /kg)
Catsan Smart Pack Kattengrit

Catsan Smart Pack Kattengrit

Catsan Smart Pack Kattengrit is een slimme vochtabsorberende verpakking met twee keer 4 liter stofarm kattengrit. Het kattengrit komt in een speciale vochtabsorberende verpakking die het kattengrit ook bij het gebruik in de kattenbak omvat. Dankzij de combinatie van het absorberende micro-vlies materiaal van de verpakking en de hygiene-vulling is deze kattenbakvulling ideaal voor iedere kattenbak. Het absorberende vermogen van de verpakking voorkomt dat vocht de kattenbak zelf bevuild. Catsan Smart Pack zorgt er tevens voor dat geurtjes geen kans maken. De vulling is extra stofarm en licht van gewicht.

 • Slimme verpakking slaat vocht op voor lange houdbaarheid
 • Groot vochtabsorberend vermogen dankzij micro-vlies
 • Neutraliseert geurtjes door insluiting
 • Stofarm kattengrit
 • Licht van gewicht 
   

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Catsan Smart Pack Kattengrit tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Catsan Smart Pack Kattengrit

Leg een verpakking over de lengte in uw kattenbak. Vervolgens de verpakking naar de zijkanten uitrollen. Maak de perforatierand open en vouw het materiaal om de randen van uw kattenbak heen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld gewoon kattengrit van Catsan? Kijk dan eens bij Catsan Kattengrit. Een overzicht van al ons kattengrit vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 7,49
per 2
€ 14,49
Per 3
€ 21,49
Per 4
€ 27,95
Sanicat Extra Kattengrit

Sanicat Extra Kattengrit

Sanicat Extra Kattengrit (Voorheen Kittyfriend Extra) is een niet-klonterende en extra vochtabsorberende kattenbakvulling. Het product is gemaakt van sterk absorberende attapulgiet en is 100% natuurlijk. De kleine en fijne witte korrels binden vocht en geuren direct en ze zijn stuifarm. Hierdoor zult u geen last hebben van nare geurtjes of een stoffige omgeving. Dit product is ideaal wanneer u een simpele en eenvoudige korrel wilt waar geen parfumgeuren of of andere middelen aan toegevoegd zijn.

 • Extra vochtabsorberend
 • Sterk geurabsorberend
 • Stuift niet
 • Zeer fijne korrel
   

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanicat Extra Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander kattengrit?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sanicat Extra Kattengrit? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattengrit. Hier vindt u onder andere Biokat Fresh kattengrit en Cats Best Oko Plus kattengrit 40 liter.

> Meer informatie
Sanicat Extra Kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 liter
€ 5,25
2 x 10 liter
€ 9,95
Percato Silica Premium kattengrit
> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 6,95
3 x 5 liter
€ 19,95
6 x 5 liter
€ 36,95
Sanicat Aloe Vera kattengrit
Sanicat Aloe Vera kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 liter
€ 3,19
2 x 4 liter
€ 5,99
3 x 4 liter
€ 8,49
Sanicat Diamonds Silicagel kattengrit
Sanicat Diamonds Silicagel > Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 5,99
3 x 5 liter
€ 16,99
6 x 5 liter
€ 32,99
Sanicat Hygiene + kattengrit
Sanicat Hygiene + > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 liter
€ 5,49
2 x 10 liter
€ 10,49

Klontvormend

Biokat Fresh kattengrit

Biokat Fresh kattengrit

Biokat Fresh kattengrit is volgens testen beduidend beter dan andere soorten kattengrit. Het is geschikt voor alle soorten katten van alle leeftijden. Het grit is gemaakt van korrels met drie verschillende maten, met alledrie een verschillende functie. De kleine korreltjes zorgen ervoor dat het water er niet erdoorheen kan lopen. De middelgrote korrel pas precies tussen de grote en kleine korrels in en zorgt er daarom voor dat er stevige klonten gevormd worden. De grote korrels hebben als functie het verwijderen van geurtjes en het absorberen van vocht. Een voordeel van Biokat Fresh kattengrit is dat de structuur voorkomt dat er grit uit de kattenbak in de woning wordt verplaatst door de kat, na het doen van de behoefte. Ook is het voorzien van een frisse lentegeur en het is makkelijk te verwijderen uit de kattenbak tijdens het verschonen. Al met al is dit product makkelijk in gebruik, hygiënisch en het levert veel comfort. 

 • Scoort hoog in testen naar kattengrit
 • Geschikt voor alle soorten katten van alle leeftijden
 • Bevat drie verschillende soorten korrels met alledrie een verschillende functie
 • Voorkomt dat kattengrit naar de woning wordt meegenomen 
 • Voorzien van een frisse lentegeur 
 • Makkelijk te verwijderen uit de kattenbak
   

Bij Brekz kunt u de beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Biokat Fresh kattengrit tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander kattengrit? 

Bent u niet op zoek naar een kattengrit dat klonten vormt? Bekijk dan onze Kattengrit pagina. Hier verkopen we onder andere de Cats Best Oko Plus Kattengrit 40 liter. Deze is 100% natuurlijk, biologisch en goed absorberend.

> Meer informatie
Biokat Fresh kattengrit 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 liter
€ 8,25
2 x 10 liter
€ 15,95
Biokat Classic Kattengrit

Biokat Classic Kattengrit

Biokat Classic Kattengrit is een klassiek kattengrit in een grove kleikorrel en met een grote klonterkracht. Dankzij de grote klonterkracht van dit klassieke kattengrit bindt hij vervelende geurtjes beter in het grit en voorkomt dat ze de kattenbak verlaten. Het kattengrit bestaat uit een grove kleikorrel en maakt het mogelijk om minder materiaal te gebruiken voor een effectieve kattenbakvulling. 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk nu ons assortiment en koop nu Biokit Classic Kattengrit tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld grit met een fijne kleikorrel? Kijk dan eens bij Canadian Fine Kattengrit. Een overzicht van al ons kattengrit vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 liter
€ 7,99
2 x 10 liter
€ 15,75
Sivocat Supersoft Kattengrit

Sivocat Supersoft Kattengrit

Sivocat Supersoft Kattengrit is een fijne kattenbakvulling van kleine kleikorrels en is voorzien van een babypoedergeur. Dit fijne kattengrit is gemaakt van hele fijne kleikorrels die erg goed absorberen. Vervolgens vormen ze een compacte klont, die u gemakkelijk uit kunt scheppen. Om nare geurtjes te verdrijven is de geur van babypoeder aan het kattengrit toegevoegd. Door het hoge klontvormende vermogen gaat de katenbakvulling langer mee dan gebruikelijk.

 • Gemaakt van fijne kleikorrels
 • Superabsorberend
 • Groot klontvormend vermogen
 • Gaat langer mee
 • Met geur van babypoeder om nare geurtjes te verdrijven

 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sivocat Supersoft Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klassiek kattengrit met grove kleikorrel? Kijk dan eens bij ons Biokat Classic Kattengrit. Een overzicht van al ons Kattengrit vindt u hier.  

> Meer informatie
Verpakking Prijs
11,5 kg
€ 13,50 (€ 1,04 /kg)
2 x 11,5 kg
€ 25,95 (€ 1,00 /kg)
Biokat's Micro Fresh kattengrit
Biokat Micro Fresh > Meer informatie
Verpakking Prijs
14 liter
€ 8,95
Catsan Active Fresh Kattengrit

Catsan Active Fresh Kattengrit

Catsan Active Fresh Kattengrit is een kattengrit van natuurlijke witte klei en koolstof en is geschikt voor gebruik in iedere kattenbak.Het kattengrit is opgebouwd uit een natuurlijke, witte klei en gecombineerd met zwarte, actieve koolstof, voor maximale effectiviteit. Zo worden luchtjes en vloeistoffen ingesloten in kleine, harde klonten, die u makkelijk kunt verwijderen. Het grit is lichter dan gangbare kattengrit en beschikt over een optimale geurcontrole. Voor langdurige frisheid. 

 • Optimale geurcontrole
 • Langdurig fris
 • Fijne korrel sluit geurtjes en vloeistoffen effectief in
 • Lichter gewicht 

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catsan Active Fresh Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattengrit van Biokat? Kijk eens bij ons Biokat Fresh kattengrit.

Catsan Active Fresh Kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 Liter
€ 10,95
2 x 8 Liter
€ 21,49
3 x 8 liter
€ 30,95
Biokat’s Micro Classic kattengrit

Biokat Micro Classic kattengrit

Biokat Micro Classic kattengrit is een hoogwaardige, efficiënte, kattenbakvulling die vrijwel compleet stofvrij is. 1 liter kattenbakvulling van Biokat Micro bindt tenminste 3 liter vloeistof. Hierdoor is dit kattengrit zeer voordelig en zuinig in gebruik. De natuurklei absorbeert de urine direct en vormt vlakke klonten, waardoor u het eenvoudig uit de kattenbak kunt scheppen. 

Bij Brekz kunt u Biokat's kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biokat Micro Classic kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Biokat Micro Classic kattengrit Kenmerken

 • 1 Liter Biokat Micro Classic kattengrit bindt minstens 3 liter vloeistof
 • extra fijne korrels, zacht voor de pootjes
 • 300% absorptievermogen
 • maximale geurbinding
 • bijna compleet stofvrij (99,8%)
 • milieuvriendelijke samenstelling

Ander product?

Bent u op zoek naar een kattengrit met 3 verschillende soorten korrels? Kijk dan eens naar Biokat Fresh kattengritVoor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze verschillende soorten kattenbakvullingen.

Biokat’s Micro Classic kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
14 liter
€ 8,95
Almo Nature CatLitter Kattengrit

Almo Nature CatLitter Kattengrit

Almo Nature CatLitter Kattengrit is een natuurlijke en biologisch afbreekbare kattenbakvulling en is geschikt voor iedere kattenbak. De kattenbakkorrels van Almo Nature is gemaakt van plantaardige vezels en is hierdoor natuurlijk, biologisch afbreekbaar en volledig te composteren. Dankzij het zetmeel in de plantaardige vezels vormen zich snel klonten, enzymen neutraliseren vervolgens de geur. Daarbij is de vulling praktisch en puur; hij is stofvrij en bevat geen silica, synthetische chemicaliën en klei. Zo wordt rommel tot een minimum beperkt en blijft de kattenbak mooi schoon.

 • Absorbeert en blijft schoon
 • Gemaakt van plantaardige vezels, dus natuurlijk en volledig biologisch afbreekbaar
 • Neutraliseert effectief geurtjes
 • Klontert snel
 • Vrij van stof, silica, synthetische chemicaliën en klei

Bij Brekz kunt u het beste Kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature CatLitter Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Almo Nature CatLitter Kattengrit

Plaats een klein tapijt onder de kattenbak om verspreiding van ongewenste resten kattengrit te voorkomen. Giet het kattengrit uit totdat je een basislaag hebt van zo'n 2 a 3 cm. Verwijder elke dag de klonten met een kattenbakschepje, deze zijn composteerbaar. Herstel vervolgens de basislaag en de kattenbak kan weer een dag mee.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Silica kattengrit van Versele Laga? Kijk eens bij Versele-Laga Cordi Silica Kattengrit.

Almo Nature CatLitter Kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
4.54 kg
€ 16,49 (€ 3,63 /kg)
2 x 4,54 kg
€ 31,95 (€ 3,52 /kg)
4 x 4,54 kg
€ 59,95 (€ 3,28 /kg)
Sanicat Sani & Clean kattengrit
Sanicat Sani & Clean > Meer informatie
Verpakking Prijs
6 Liter
€ 4,99
2 x 6 liter
€ 9,49
Sanicat Clumping Professional kattengrit
Sanicat Clumping Professional > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 liter
€ 6,39
2 x 10 liter
€ 11,95
Verpakking Prijs
6 Liter
€ 7,99
2 x 6 liter
€ 15,49
3 x 6 liter
€ 22,75

Geurverdrijvers

Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Deodo Kattenbak Geurverdrijver is een poeder voor in de kattenbak. Vaak komt het voor dat de kattenbak nog schoon genoeg is, maar wel ongewenste geuren verspreidt. Ook vinden sommige mensen de geur van kattenbakgrit in het algemeen niet lekker. Deodo Kattenbak Geurverdrijver is dan de perfecte oplossing. Dit poeder neutraliseert de geur. Hierdoor hoeft u de kattenbak minder vaak te verschonen. Het is verpakt in een handige strooibus, waarmee u het middel lichtelijk in de kattenbak kunt strooien. Het heeft een aangename lavendelgeur of bloemengeur, wat de omgeving van de kattenbak lekker laat ruiken. 
 

Gebruiksaanwijzing Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Strooi de Deodo gelijkmatig en lichtelijk over de vloer van de kattenbak. Dit moet gebeuren vóórdat u de kattenbak vult met kattenbakvulling. Het ligt dus onder het kattengrit. 

Bij Brekz kunt u de beste geurverdrijvers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Deodo Kattenbak Geurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere geurverdrijver?

Bent u op zoek naar een goedkopere geurverdrijver voor in de kattenbak? Bekijk dan ons Hygiëne kat assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Kattenbakgeurverdrijver. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Aardbeiengeur
€ 4,99
Bloemenparfum
€ 4,99
Lavendelgeur
€ 4,99
Groene theegeur
€ 4,99
2 x Bloemenparfum
€ 9,49
2 x Aardbeiengeur
€ 9,49
2 x Lavendelgeur
€ 9,49
2 x Groene theegeur
€ 9,49
3 x Groene theegeur
€ 12,95
3 x Bloemenparfum
€ 12,95
3 x Aardbeiengeur
€ 12,95
3 x Lavendelgeur
€ 12,95
Beau Beau Toiletdeo voor de kattenbak

Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver

Deze Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver helpt vieze geurtjes van de kattenbak te neutraliseren, waardoor de kattenbak langer fris blijft ruiken. Deze geurverdrijver is veilig voor mens en dier en is eenvoudig toe te passen door de poeder over de gehele oppervlakte in de bak te strooien.

Bij Brekz kunt u geurverdrijvers goedkoop bestellen. Neem een kijkje in ons assortiment en koop nu Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel.

Ander product?

Zoekt u een kattenbak geurverdrijver met de keuze uit verschillende geuren? Kijk dan eens naar Deodo Kattenbak Geurverdrijvers. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van onze kattenbakken en toebehoren.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
per 2
€ 9,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
per 2
€ 5,75
Per 3
€ 8,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,75
Per 3
€ 4,75
Kattenbak Strooideo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Lentefris
€ 4,99
Babypoeder
€ 4,99
3 stuks Babypoeder
€ 13,99
3 stuks Lentefris
€ 13,99

Kattenbakzakken

Grote Kattenbakzakken Boon

Grote Kattenbakzakken Boon

Grote Kattenbakzakken Boon zijn kattenbakzakken van groot formaat en passen onder andere op Mega Comfy kattenbakken. Deze kattenbakzakken zijn volledig biologisch afbreekbaar en passen op Mega Comfy kattenbakken en op kattenbakken met vergelijkbare afmetingen. De kattenbakzakken zijn verpakt per 10 stuks.
De afmetingen van dit product zijn: 69x20x46 cm.

 • Grote kattenbakzakken
 • Passen onder meer op Mega Comfy kattenbakken
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Per 10 stuks verpakt
 • Afmetingen: 69x20x46 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grote Kattenbakzakken Boon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld kattenbakzakken van Europet? Kijk dan eens bij Europet Easy Cat Hygiënische kattenbakzakken. Een overzicht van al onze Kattenbakken vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Naturel
€ 3,25
Lavendelgeur
€ 3,25
Trixie kattenbakzakken

Trixie kattenbakzakken

De Trixie kattenbakzakken zijn ideaal om de kattenbak snel en efficiënt mee te verschonen. De kattenbakzakken zijn geschikt voor de meeste kattenbakken en zitten per tien stuks verpakt. Bent u het zat telkens weer veel tijd kwijt te zijn aan het regelmatig verschonen van de kattenbak en zoekt u naar een snelle oplossing? Dan zijn de Trixie kattenbakzakken voor u!

verkrijgbaar in 3 maten:
- M: 37 x 48 cm
- L: 46 x 59 cm
- XL: 56 x 71 cm

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie kattenbakzakken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Trixie kattenbakzakken

Spreidt de Trixie kattenbakzakken uit over de bodem van het kattentoilet en doe het grit in de zak. Wanneer de kattenbak toe is aan verfrissing, neemt u gewoon de zak uit de bak, gooit u deze in de prullenbak en plaatst u een nieuwe zak in het toilet. Zo makkelijk kan het zijn!

Ander product?

Bent u op zoek naar vergelijkbare producten? Bekijk dan snel de overzichtspagina van de hygiëneproducten voor de kat. Hier vind u bijvoorbeeld de Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat of de Beeztees Kledingroller.

> Meer informatie
Trixie kattenbakzakken 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
M
€ 2,25
L
€ 2,99
XL
€ 3,99
3 x M
€ 5,99
3 x L
€ 7,49
3 x XL
€ 10,49

Overige

Grove Kattenbakschep 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Kattenbakschep

Kattenbakschep

De Kattenbakschep is een eenvoudige plastic kattenbakschep en is verkrijgbaar in twee soorten. De kattenbakschep van is geschikt voor gebruik bij iedere kattenbak en is verkrijgbaar in een grove en fijne uitvoering. Zo kunt u de schep kiezen die bij uw type kattenbakgrit past. De kattenbakschep wordt geleverd in beige, zwart of grijs. 

 • Eenvoudige kattenbakschep
 • Verkrijgbaar in grove en fijne variant
 • In 2 kleuren verkrijgbaar
 • Effectief voor iedere kattenbakvulling

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbakschep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grove kattenbakschep? Kijk dan eens bij de Grove Kattenbakschep zwart. Een overzicht van al onze kattenbakken producten vindt u hier.

> Meer informatie
Kattenbakschep 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Grof
€ 1,49
Fijn
€ 1,49
Kattenbakschep Cup

Kattenbakschep Cup

Kattenbakschep Cup is een handige schep om uitwerpselen mee uit de kattenbak te filteren. Met deze schep haalt u alleen het grit uit de kattenbak dat vuil is. Dankzij het ontwerp met gleuven valt het schone grit terug in de kattenbak. Zo vermindert u zowel het gebruik als de verspilling van kattengrit. Het solide ontwerp zorgt dat de scherp lange tijd mee gaat. Ideaal voor iedere kattenbak.

 • Handige schep met gleuven voor filteren
 • Solide ontwerp dat lange tijd mee gaat
 • Verminder de verspilling van kattengrit
 • Ideaal voor gebruik bij iedere kattenbak

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbakschep Cup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenbakschep van het merk Trixie? Kijk dan eens bij onze Trixie Grove Kattenbakschep.

Kattenbakschep Cup > Meer informatie
Kattenbakschep Cup 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49

Plantaardig

Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg

Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg

Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg is zeer goed absorberend kattengrit van natuurlijke oorsprong. Het grit wordt gemaakt van van plantenvezels van onbehandelde dennen en sparren en is daardoor biologisch afbreekbaar. Deze bomen zijn afkomstig uit een duurzaam beheerd bos, waardoor het kattengrit duurzaam en verantwoord is. Het product is klontvormend wanneer het vochtig wordt en blijft lang zacht van structuur. Het hoge absorberend vermogen zorgt ervoor dat de ontlasting goed opgenomen kan worden. Na het verschonen van de kattenbak kunt u het vervuilde grit composteren of in uw gft-afvalbak deponeren. Het grit heeft een antibacteriële werking en een aangename geur. Ook is het vrij van kunstmatige toevoegingen.

 • 100% natuurlijke en biologisch afbreekbaar kattengrit
 • Zeer hygiënisch door goed absorberend vermogen en frisse geur
   

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander kattengrit?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattengrit. Hier vindt u onder andere Corbo Bodembedekking of Kattengrit en Cordi Silica Kattengrit.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
17,2 kg
€ 25,95 (€ 1,48 /kg)
Corbo Bodembedekking of Kattengrit

Corbo Bodembedekking of Kattengrit

Corbo Bodembedekking of Kattengrit is een 100% natuurlijke, zeer absorberende bodembedekking. Het product is volledig biologisch en kan behalve als bodembedekker ook worden gebruikt als kattengrit. Het voordeel van biologisch kattengrit is dat het na gebruik kan worden verwerkt in de compost. Het is daarmee minder milieubelastend dan gebruikelijk is bij kattengrit. Een zak Corbo bevat 25 liter aan bodembedekking en weegt 11,34 kilo.

 • Een prima bodembedekker
 • Ook te gebruiken als kattengrit
 • Zeer absorberend
 • Biologisch product, minder milieubelastend want biologisch afbreekbaar 
   

Bij Brekz kunt u de beste overige bodembedekking eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Corbo Bodembedekking of Kattengrit tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een chinchillazand? Kijk dan eens bij de Chinchillazand bodembedekking. Een overzicht van al onze overige bodembedekking vindt u hier.

Corbo > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,95
Cats Best Oko Plus Kattengrit 4,3 kg

Cats Best Oko Plus Kattengrit 4,3 kg

Cats Best Oko Plus Kattengrit 4,3 kg is een fijn geurend, natuurlijk kattengrit dat biologisch afbreekbaar is. Het grit wordt gemaakt van plantenvezels van onbehandelde dennen en sparren en is daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Omdat de bomen afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, is het kattengrit tevens verantwoord voor natuur en milieu. Het product is klontvormend wanneer het vochtig wordt en blijft lang zacht van structuur. Wilt u vervuild grit weg doen? Dit kan op diverse manieren. Een van de grote voordelen van dit biologisch afbreekbare product is dat het na gebruik als compost kan worden verwerkt. Ook kunt het doorspoelen door de wc, het grit lost in water vanzelf op. Aangeraden wordt om wel voldoende door te spoelen met water. 

 • Zeer milieuvriendelijk; de plantaardige vezelformule maakt dit product volledig biologisch afbreekbaar en dus te verwerken tot compost of door het toilet te spoelen
 • Antibacteriële werking en een fijne geur maken het tot een zeer hygiënisch kattengrit
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen, kan tot drie keer langer gebruikt worden dan ander kattengrit
 • Ontlasting wordt beter opgenomen dan gewoonlijk, dankzij een sterk absorberend vermogen
 • Zachte textuur en dus fijn voor de kattenpootjes


Bij Brekz kunt u het beste kattengrit eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cats Best Oko Kattengrit 10 liter tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattengrit van houtkorrels? Kijk dan eens bij het Plospan Houtkorrels Kattengrit. Voor een overzicht van al ons kattengrit kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4,3 kg
€ 7,49 (€ 1,74 /kg)
2 x 4,3 kg
€ 14,49 (€ 1,68 /kg)
Cat’s Best Smart Pellets kattengrit
Cat’s Best Smart Pallets kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
5 liter
€ 7,25
2 x 5 liter
€ 13,95
Plospan Houtkorrels Kattengrit

Plospan Houtkorrels Kattengrit

Plospan Houtkorrels Kattengrit is een kattengrit van geperste houtkorrels en is geschikt voor gebruik in iedere kattenbak. Dit kattengrit is een ideaal alternatief op de stenen gritkorrel. Het bestaat namelijk uit geperste houtkorrels, een materiaal dat niet alleen sterk absorberend is, maar ook stofvrij. Het product is verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

 • Alternatief kattengrit gemaakt van geperste houtkorrels
 • Sterk vochtabsorberend
 • Stofvrij bij gebruik
 • Geschikt voor in iedere kattenbak

Bij Brekz kunt u het beste kattengrit goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Plospan Houtkorrels Kattengrit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zachte kattenbakvulling met een kleikorrel? Kijk dan eens bij Sivocat Supersoft Kattengrit. Bekijk ons gehele assortiment Kattengrit hier.

Plospan Houtkorrels Kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
16 liter
€ 6,95
2 x 16 liter
€ 12,95
3 x 16 liter
€ 18,95

Vlekverwijderaars

Urine Off Kat & Kitten

Urine Off Kat & Kitten

Urine Off Kat & Kitten is een geur- & vlekkenverwijderaar van urinevlekken en is geschikt voor gebruik op de kattenbak, harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen. Het product is ideaal voor het verwijderen van oude vlekken, versnelt de zindelijkheidstraining van uw huisdier. Ondanks zijn effectiviteit is de vlekverwijderaar volkomen veilig voor dier en mens. U kunt Urine Off Kat & Kitten kopen in verschillende soorten verpakkingen.

 • De 500 ml verpakking: fles met plantenspuit
 • De 473,2 ml verpakking: de brede fles met injectiecap
 • De 118 ml verpakking: de meest linkse fles

 De voordelen van dit product op een rij:

 • Urine Off Kat & Kitten verwijdert ook oude vlekken
 • Het product versnelt de zindelijkheidstraining van uw huisdier
 • De vlekverwijderaar is veilig voor dier en mens
 • Geschikt voor de kattenbak, harde oppervlakken, tapijt en verschillende stoffen
   

Bij Brekz kunt u de beste Hygiëne kat producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Urine Off Kat & Kitten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Urine Off Kat & Kitten

Probeer het product altijd eerst op een niet zichtbare plaats uit. Absorbeer verse urine met absorberende pad of papieren doek. Houdt bij het behandelen rekening met de noodzaak om ook de plek rondom de urinevlek goed te behandelen. Het product vervolgens in laten trekken. Bij nieuwe vlekken een aantal minuten, bij oude vlekken de vlek na behandeling met plastic bedekken en de hele nacht in laten trekken. Verwijder naderhand het plastic en laat de plek opdrogen. Urine Off opnieuw aanbrengen en een paar minuten in laten trekken. Eventueel enkele malen herhalen indien nodig. Verwijder uiteindelijk het laatste het residu met water.

Enkele tips voor het gebruik:

 • Bij kattenbakken en harde oppervlakken is het belangrijk de oppervlakken te behandelen met een borstel om oude urinevlekken op te lossen
 • Bij tapijt of stof is het belangrijk altijd schoon te maken met Urine Off alvorens andere middelen te gebruiken
   

Let op! Vermijd contact met ogen, huid en open wondjes. Gebruik de Urine Off niet als luchtverfrisser. Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vlekverwijderaar voor de hond en kat? Kijk dan eens bij Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat. Een overzicht van al onze Hygiëne kat producten vindt u hier.

Urine Off Kat & Kitten > Meer informatie
Urine Off Kat & Kitten 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
118 ml
€ 6,95
500 ml
€ 13,95
2 x 500 ml
€ 26,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 17,99

Kattenbakken

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,99
Kattenbak Privé 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Wit
€ 29,99
Taupe
€ 29,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattengrit

Kattengrit zorgt ervoor dat u minder last heeft van urinegeuren en het helpt u de ontlasting van uw kat gemakkelijk weg te werpen. Voor het vullen van de kattenbak van uw kat, kunt u bij Brekz kiezen uit verschillende soorten kattengrit. Zo verkopen wij klontvormend kattengrit, kattengrit dat klontvorming tegengaat en biologisch kattengrit. Daarnaast hebben wij diverse accessoires voor de kattenbak in ons assortiment.

Klontvormend kattengrit

Als kiest voor het handige klontvormende kattengrit, heeft u keuze uit Canadian Fine Kattengrit met fijne kleikorrels die vieze geuren vermijden, Versele-Laga Senegal Kleikorrel kattengrit dat gemaakt is van keikorrels uit Senegal, Biokat Fresh kattengrit met drie soorten korrels die compacte klonten vormen, Biokat Classic Kattengrit met grove kleikorrels die goed klonten vormen en Sivocat Supersoft Kattengrit met kleine babypoedergeurige kleikorrels.

Niet-klontvormend kattengrit

Kiest u voor het niet-klontvormende kattengrit? Ook dan hebben wij een goed aanbod. Zo kunt u gaan voor Catsan kattengrit dat bestaat uit mineraalkorrels of de transparante korrels van Cordi Silica Kattengrit die geurtjes erg goed absorberen en een licht gewicht hebben. Catsan Smart Pack Kattengrit heeft een vochtabsorberende verpakking en stofarm kattengrit. De korrels van Sanicat Extra Kattengrit zijn gemaakt van attapulgiet, stuiven niet en absorberen veel vocht. Percato Silica Premium kattengrit bestaat uit lichte transparante korrels die beschermen tegen geurtjes en absorberen goed.

Biologisch kattengrit

Dit kattengrit is gemaakt van 100% natuurlijk plantaardig materiaal. U kunt kiezen voor het zeer hygiënische Cats Best Oko Plus Kattengrit 40 literCorbo Bodembedekking of Kattengrit dat ook als bodembedekking bruikbaar is. Cats Best Oko Plus Kattengrit 10 liter heeft een fijne geur en Plospan Houtkorrels Kattengrit bestaat uit sterk absorberende geperste houtkorrels. 

Kattenbakaccessoires

Voor het uitscheppen van de uitwerpselen van uw kat, kunt u de kattenbakschep van Beeztees of Trixie gebruiken. Voor het verwijderen van vieze geurtjes en urinevlekken kunt u kiezen voor Urine Off Kat & KittenDeodo Kattenbak Geurverdrijver, Urine Off Cat & Dog Urine Finder en Beeztees Kattenbakgeurverdrijver. Daarnaast verkopen wij diverse soorten kattenbakzakken waarmee u de hele inhoud van de kattenbak in één keer kunt verwijderen. Zo kunt u kiezen voor zakken van Trixie en Boon.

Ander product?

Bent u ook nog op zoek naar een nieuwe kattenbak? Bij Brekz treft u een uitgebreid aanbod aan kattenbakken. Bekijk daarnaast ook eens ons gehele aanbod aan producten voor extra hygiëne

Terug