Kattenluiken

In ons assortiment vindt u niet zomaar kattenluiken, maar ook kattenluiken met vele opties, zoals een kattenluik met chip. Het is noodzakelijk om de dikte van uw deur op te meten, zodat u weet welke kattenluiken geschikt zijn bij u thuis. Op basis daarvan kunt u uw keuze maken.
Lees meer ..
Super Sale
Petsafe/Staywell
Cat Mate
Overige

Super Sale

Petsafe/Staywell

Cat Mate

Overige

Super Sale

Cat Mate 4 way locking cat flap 235B

Cat Mate 4 way locking cat flap 235B

Cat Mate 4 way locking cat flap 235B is een kattenluik met magnetische sluiting en is geschikt voor katten van diverse formaten. Het kattenluik beschikt over een magnetische sluiting met vier standen, voor optimaal gebruiksgemak. Hij is te installeren in zowel deuren als wanden met een maximale dikte van 50 mm. Dankzij de ingebouwde weersbestendige tochtstrip wordt voorkomen dat kou en wind door het luik naar binnen lekken. Het kattenluik beschikt zoals gezegd over een magnetische sluiting en wel met de volgende vier standen:

 • Vrije doorgang van binnen naar buiten toe
 • Vrije doorgang van buiten naar binnen toe
 • Vrije doorgang zowel naar binnen als naar buiten toe
 • Geen doorgang
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Cat Mate 4 way locking cat flap 235B nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Productspecificaties Cat Mate 4 way locking cat flap 235B

Het kattenluik is verkrijgbaar in de kleur bruin. Hier volgen de afmetingen van het product (Breedte x Hoogte):

 • Het gehele product: 19,2 cm x 20 cm
 • Maat van de flap: 14,5 x 15,5 cm 
 • Uitzaagafmetingen: 16,5 x 17,4 cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 221 Large Flap Kattenluik. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/20920-home_default/cat-mate-4-way-locking-cat-flap-235b.jpg
26.54 2019/01/01
20650
12574
Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Bruin
€ 29,49 (€ 29,49/ct)
€ 26,54 (€ 26,54/ct)
Cat Mate 4 way locking cat flap 235W

Cat Mate 4 way locking cat flap 235W 

Cat Mate 4 way locking cat flap 235W is een stevig kattenluik in een wit frame en heeft 4 standen voor toegang. Dit eenvoudige en robuuste kattenluik beschikt over 4 standen voor toegang en vertrek; geheel gesloten, vrije doorgang, alleen naar binnen, alleen naar buiten. Dankzij de borstelrand is het kattenluik geruisloos en vrij van tocht. Het product is te installeren in deuren tot maximaal 50 mm dik. Het is ook geschikt voor installatie in dunne panelen en schermen.

De afmetingen van dit product zijn:

 • Afmeting kattenluik: 192 x 200 mm
 • Uitzaagafmeting: 165 x 174 mm
 • Maximale dikte deur: 50 mm


De Cat Mate 4 way locking cat flap 235W in het kort:

 • Eenvoudig en robuust ontwerp kattenluik
 • Met 4 standen; geheel geopend, geheel gesloten, alleen naar buiten en alleen naar binnen te openen
 • Geschikt voor gebruik in deuren, dunne panelen en schermen
 • Met borstelrand voor een geruisloos, tochtvrij kattenluik
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate 4 way locking cat flap 235W tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een elektromagnetisch kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

https://www.brekz.be/20923-home_default/cat-mate-4-way-locking-cat-flap-235w.jpg
26.54 2019/01/01
20652
12576
Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 29,49 (€ 29,49/ct)
€ 26,54 (€ 26,54/ct)
Cat Mate 4-way Rotary 358 Wit kattenluik

Cat Mate 4-way Rotary 358 Wit kattenluik

Het Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit is een eenvoudig en robuust kattenluik dat geschikt is voor katten tot ongeveer 8 kilo. Door de dikte van maximaal 50 mm, kan hij behalve in reguliere deuren en wanden ook in dunne paneelmuren geplaatst worden. Het luik heeft een draaislot dat op vier verschillende standen kan staan: vrije doorgang, alleen erin, alleen eruit en geheel gesloten. Zo kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat uw kat binnen of buiten blijft. De flap van het kattenluik is doorzichtig en gemaakt van sterk kunststof. Rond de flap bevindt zich een borstelrand die helpt kou, tocht en water buiten te houden en magnetisch afsluitbaar is. De borstelrand zorgt er ook voor dat uw kat geruisloos door het luik heen kan lopen. Het Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit heeft een witte kleur en is 246x197 mm groot.

 • Voor katten tot 8 kilo
 • 246x197x50 mm groot
 • Geschikt voor dunne paneeldeuren en wanden
 • Draaislot kan op vier standen gezet worden
 • Doorzichtige flap van sterk kunststof
 • Borstelrand helpt wind en water buiten te houden
 • Geruisloos bij gebruik
 • Verkrijgbaar in wit

Bij Brekz kunt u kiezen voor een ruim assortiment kattenluiken van verschillende merken. Bestel bijvoorbeeld deze Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit gemakkelijk en voordelig online en u krijgt hem snel thuisbezorgd!
  

Andere Cat Mate 4-way Rotary 358 Wit kattenluik?

Bent u op zoek naar een ander kattenluik? Voor ons gehele assortiment kattenluiken, kijkt u hier.

https://www.brekz.be/24891-home_default/cat-mate-4-way-rotary-kattenluik-358-wit.jpg
37.75 2019/01/01
Prima kattenluik, ik heb er 2 besteld en ze kwamen 2 dagen later. Kwaliteit is erg solide en de "flapjes /klepjes" zijn geruisloos. Mijn dochter is erg tevreden ( het waren cadeautje voor haar twee nieuwe kittens. mvg Ron.
Geweldige kwaliteit, degelijk uitgevoerd, duidelijke uitleg, ook voor dikkere deur geschikt en oerdegelijk. Beide Konijnen - ja je leest het goed
tres beau produit convient aussi pour petit chien ,mon jack russel en profite aussi pour sortir par la chatiere . je recomande
Funktioniert einwandfrei.
Excellent. Prompt delivery. Product is as described and works well. No more opening the door every few minutes for our three cats!
étanche (tres important ca. c'est la seule que j ai trouver comme ca.) et facile à poser. quelque découpes a prévoir en terme de longueur de tunnel. mais ca dépend de là ou on la met.
27571
14402
Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 41,95 (€ 41,95/ct)
€ 37,75 (€ 37,75/ct)
Cat Mate 304 Kattenluik

Cat Mate 304 Kattenluik

Het Cat Mate 304 Kattenluik is een eenvoudig en robuust kattenluik dat speciaal is ontwikkeld voor montage in dunne paneeldeuren. Het kattenluik is voorzien van twee standen; open en dicht. Dankzij het dunne ontwerp is hij bij uitstek geschikt voor dunne paneeldeuren tot max. 13 mm dik. Het kattenluik is voorzien van een borstelrand en is daarom geheel tocht- en weerbestendig. Afsluiten gaat door middel van een moderne magnetische sluiting. 

De afmetingen van dit product zijn:

 • Buitenmaat van het luik: 192 x 200 mm
 • Afmetingen montageplek: 165 x 174 mm
 • Diepte kattenluik: 13 mm


Het Cat Mate 304 Kattenluik in het kort:

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik in paneeldeuren met een maximale dikte van 13 mm
 • Eenvoudig en robuust kattenluik
 • Magnetisch afsluitbaar kattenluik met twee standen; open en dicht
 • Voorzien van een borstelrand ter voorkoming van tocht in huis
 • Verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat Mate 304 Kattenluik tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met elektromagnetisch deurtje? Kijk dan eens bij het Cat Mate 254 Kattenluik. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1442-home_default/cat-mate-304.jpg
14.84 2019/01/01
mooi klein kattenluikje, precies goed voor mijn yorkies. super dat het voor heel dunne deuren kan zoals een vliegendeur.
Het kattenluik werd mooi op tijd geleverd en werkt perfect.
Redelijk gedegen kattenluik met een wat fragiele sluiting. Ben benieuwd hoe lang het het uithoudt met onze twee noorse boskatten.
Parfaite pour les chats,facile à installer,bien hermétique et se referme correctement sans laisser passer l'air extérieur.
1920
1091
Cat Mate 304 Aug > Meer informatie
Cat Mate 304 Kattenluik 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 16,49 (€ 16,49/ct)
€ 14,84 (€ 14,84/ct)
Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik is een eenvoudig kattenluik dat geschikt is voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm. Het simpele maar sterke materiaal zorgt ervoor dat het niet snel kapot gaat. Dit luik laat weinig tocht door omdat het een tocht- en weerbestendige borstelrand bevat en is daarnaast magnetisch afsluitbaar. Hij werkt met een elektromagnetische band om de nek van de kat, waardoor vreemde katten buiten worden gehouden. De vier verschilende standen die gebruikt kunnen worden zijn: open, dicht, alleen naar binnen en alleen naar buiten. Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Inclusief twee magneten voor aan de halsbandjes. Exclusief 9 volt batterij. 

 • Geschikt voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm
 • Stevig materiaal dat niet snel kapot gaat
 • Werkt met een elektromagnetische band, die vreemde katten buiten houdt
 • Met vier verschillende standen: open, dicht, alleen maar binnen en alleen maar buiten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Cat Mate 254 Kattenluik tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Cat Mate 254 Kattenluik

Buitenmaat breedte: 195 mm
Buitenmaat lengte: 242 mm
Afmeting montageplek breedte: 168 mm 
Afmeting montageplek hoogte: 219 mm 
 

Ander kattenluik? 

Bent u op zoek naar een goedkoper kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken Cat Mate assortiment. Hier verkopen we onder andere het Cat Mat 204 Kattenluik.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1444-home_default/cat-mate-254.jpg
53.96 2019/01/01
Kattenluik werd snel geleverd, goed te monteren (alleen de meegeleverde schroefjes zou ik niet gebruiken, die zijn echt flut) en de kat snapt het prima. Even goed lezen hoe je het magneet je precies omhangt bij je
Het functioneert goed maar in het begint mijn kat was bang van de lawaai. Na 2 weken word hij gewoon
Prima en snelle levering
Heerlijk andere katten niet naar binnen kunnen gaat hier wel regelmatig stuk
Een heel goed product! Het kattenluik is betrouwbaar, een goed magnetisch sluitingssysteem dat andere katten buitensluit...vlot geleverd door Brekz.be!
Super product. Raad het iedereen aan. Nooit meer last van andere katten in de tuin.
produkt van goede kwaliteit - voldoet aan het gevraagde.
Heb eerst een niet werkende gekregen maar ze hebben me meteen daarna een ander gestuurd en die is helemaal naar wens❤️
Duidelijke website met eerlijke prijzen.Vlotte bestelling.Dag nadien bestelling, product in bezit.Bestelling geleverd op afgesproken tijd...superhandig.Top!
Heel tevreden! Snelle levering.
Sehr gutes Produkt. Wir hatten diese Katzenklappe schon vorher ca. 22 Jahre lang. Schön dass es diesen Artikel noch genau so gibt.
la position entrée et sortie avec aimant ne positionne pas tres bien le taquet rouge.lorsque le chat est rentré la porte ne se bloque pas.
très bien rien à signaler
1925
1093
Cat Mate 254 Aug > Meer informatie
Cat Mate 254 Kattenluik 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 59,95 (€ 59,95/ct)
€ 53,96 (€ 53,96/ct)
Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik is een degelijk kattenluik voor in wanden en deuren en is speciaal gericht op grote katten. Het kattenluik is geschikt voor katten met een schofthoogte tot circa 36 cm en kan worden gemonteerd in deuren en wanden van maximaal 50 mm dik. Dit grote kattenluik geeft ook grote katten het plezier van op pad gaan wanneer zij dat willen. Het luik is stevig gebouwd, is magnetisch afsluitbaar en beschikt over een borstelrand die hem afsluit voor kou en wind van buiten. Het magnetische veiligheidsslot heeft 4 instellingen: 

 • Alleen naar binnen toe openen
 • Alleen naar buiten toe openen
 • Zowel naar binnen als naar buiten toe openen
 • Het luik blijft gesloten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Productspecificaties Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin, beide met een transparant luik. Enkele afmetingen op een rij (breedte x hoogte):

 • De totale afmetingen zijn: 23,5 cm x 25,2 cm
 • Montage in deur of wand: 21 cm x 22,7 cm
 • De grootte van de luik-opening: 18 cm x 19,7 cm
 • Maximum schofthoogte van uw kat: ca. 36 c

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 234 Kattenluik. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u op de Productpagina.

Cat Mate
https://www.brekz.be/22625-home_default/cat-mate-221-large-cat-flap.jpg
31.46 2019/01/01
Een degelijk en gemakkelijke oplossing
makkelijke montage als men het sjabloon vastkleeft en netjes op het lijntje zaagt. Dikte deur opmeten,juiste vijzen erbij kiezen,gaatje boren schroeven en klaar. Nu nog de poes laten eraan wennen.
prima kwaliteit en snelle levering
uitstekend voor onze dikke poes, makkelijk te plaatsen
exelent zeer vlugge en nette verzending ,kan niet beter honderd percent tevreden!!!
De gaatjes die je moet boren voor de schroeven die er helemaal doorheen moeten belachelijk , te dicht bij de rand die je uit moet boren. Daarbij belachelijk dat je de schroeven in moet korten, als je al n smallere deur hebt, doe er gewoon wat schroeven bij.
Stevig Luik dat ik voor een Jack Russel gebruik en dat bestand is tegenzin vitaliteit
Snelle en correcte bestelling en levering, heel tevreden. Een echte aanrader !!!
Gutes Produkt, einfach zu installieren.
bon produit facile a poser
Mes 4 grands chats l’ont de suite adoptée Silencieuse et très pratique Nous sommes très satisfaits Nous avons la même ailleurs dans la maison depuis 5 ans. Très solide
1928
1094
Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
€ 31,46 (€ 31,46/ct)
Bruin
€ 34,95 (€ 34,95/ct)
€ 31,46 (€ 31,46/ct)
Trixie 4-weg Huisdierluik XXL met Tunnel 24 × 28 cm

Productinformatie Trixie 4-weg Huisdierluik XXL met Tunnel 24 × 28 cm

Trixie 4-weg Huisdierluik XXL met Tunnel 24 × 28 cm is een inbouw huisdierluik met transparante klep, geluidsarm vanwege de TPR-afdichting rondom. Sluit d.m.v. een draaisluiting.
Gemaakt van stevig kunststof. 

Wordt inclusief tunnelelement geleverd en kan desgewenst met verdere tunnelelementen worden uitgebreid.


Inbouwdiepte 20–25 mm 
Buitenmaat 24 × 28 cm 
Binnenmaat 19,7 × 21,7 cm 
Afmetingen klep: 18 × 20 cm


3 jaar garantie

Bij Brekz kunt u Trixie 4-weg Huisdierluik XXL met Tunnel 24 × 28 cm goedkoop bestellen. Bij ons vindt u tevens een ruim assortiment aan kattenluiken, die u tegen tegen de scherpste prijzen gemakkelijk online kunt kopen!


Ander product?

Bent u op zoek naar een compleet kattenluik? Kijk dan bij het overzicht van onze Kattenluiken.

https://www.brekz.be/38781-home_default/trixie-4-weg-huisdierluik-xxl-met-tunnel-24-28-cm.jpg
17.96 2019/01/01
39502
17268
Trixie 4-weg Huisdierluik XXL met Tunnel 24 × 28 cm Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
Grijs
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
Trixie 4-weg kattenluik voor glasdeuren

Productinformatie Trixie 4-Weg Kattenluik voor Glasdeuren

Trixie 4-Weg Kattenluik voor Glasdeuren is geschikt voor enkel glas. De klep is gemaakt van kunststof, transparant en geluidsarm door de TPR-afdichting rondom .
Verder beschikt Trixie 4-Weg Kattenluik voor Glasdeuren over een draaisluiting.

 • inbouwdiepte 5–18 mm
 • buitenmaat: 27 × 26 cm
 • binnenmaat: ø 23,5 cm
 • afmetingen klep: 14 × 15,5 cm

U heeft op dit kattenluik voor glasdeuren 3 jaar garantie van Trixie. Informeer tevoren bij de glaszetter of uw glasdeur geschikt is voor inbouw van dit huisdierluik. Vergrendel het luik bij langere afwezigheid.  


Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie 4-Weg Kattenluik voor Glasdeuren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Zoekt u een kattenluik voor uw kat? Kijk dan eens op de pagina met al onze kattenluikjes. Daar vindt u bijvoorbeeld het Trixie kattenluik met tunnel.

https://www.brekz.be/38802-home_default/trixie-4-weg-kattenluik-voor-glasdeuren.jpg
17.96 2019/01/01
39514
17274
Trixie 4-Weg Kattenluik voor Glasdeuren Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
Grijs
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
€ 17,95 (€ 17,95/ct)
Trixie 4-weg kattenluik met tunnel

Productinformatie Trixie 4-weg kattenluik met tunnel

Het Trixie 4-weg kattenluik met tunnel is een kunstof kattenluik of huisdierluik voor dikke muren en deuren. Dus wilt u uw kat of hondje gemakkelijk naar buiten en binnen laten gaan en moet er een deurtje komen in een dikke muur of deur, dan is dit het ideale luik. De opening kunt u instellen met een draaisluiting. Door hiermee in te stellen welke richting het luik op gaat, kunt u bepalen of u uw kat of hondje 'alleen naar binnen', 'alleen naar buiten', 'naar binnen en naar buiten' en 'geen van beide' wilt laten gaan.

Het luik is voorzien van een transparante klep die geluidsarm is door TPR-afdichting rondom. Dankzij de twee tunnelelementen is het geschikt om te monteren in een dikkere muur of deur. Als het nodig is, kunt u het ook nog uitbreiden met meer elementen. 

 • inbouwdiepte 20–52 mm
 • buitenmaat: 20 × 22 cm
 • binnenmaat 15,9 × 16,8 cm
 • afmetingen klep: 14 × 15,5 cm

3 jaar garantie

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Trixie 4-weg kattenluik met tunnelstukken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Zoekt u een ander type kattenluik voor uw kat? Kijk dan eens op de pagina met al onze kattenluiken. Hier vindt u bijvoorbeeld ook een reservedeurtje voor dit kattenluik

https://www.brekz.be/38817-home_default/trixie-4-weg-kattenluik-met-tunnel.jpg
14.36 2019/01/01
39516
17275
Trixie 4-Weg Kattenluik met Tunnel Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
€ 14,35 (€ 14,35/ct)
Grijs
€ 15,95 (€ 15,95/ct)
€ 14,35 (€ 14,35/ct)

Petsafe/Staywell

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik

PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik zijn vervangers van de magnetische sleutels van PetSafe. De hangers zijn te gebruiken bij de PetSafe Staywell 400 en 900 series. Met deze magneetsleutel kan uw kat het slot dat hoort bij dit systeem openmaken. Omdat uw kat de enige is met zo'n sleutel, komen er geen vreemde katten binnen. De sleutel is te bevestigen aan een kattenbandje. In een verpakking zitten twee stuks. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Petsafes missie is een betrouwbaar merk te zijn voor huisdierliefhebbers over de hele wereld. De belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Petsafe luistert naar de klanten door producten constant te verbeteren. De producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook nog eens erg praktisch. De kattenluiken zijn slim in elkaar gezet, waardoor u de controle hebt over wanneer welke kat binnenkomt. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.


Ander kattenluikaccessoire?

Bent u op zoek naar een kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken assortiment. Hier verkopen we onder andere het Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik. Deze is geschikt voor (dikke) deuren en muren. Ook bevat het een weerbestendige borstelrand. 

Petsafe
https://www.brekz.be/35626-home_default/petsafe-magnetische-halsbandsleutelset-voor-kattenluik.jpg
5.49 2019/01/01
vlotte communicatie en levering,jammer dat het artikel niet in voorraad was.
Werken prima met kattenluik. Nadeel dat magnetische sleutel belletje aantrekt waardoor deze niet meer rinkelt en magneet gaat niet goed samen met een metalen eetbord. Maar waar deze voor bedoeld is werkt goed.
4993
2589
PetSafe Magnetische halsbandsleutelset voor kattenluik > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480ML

Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480 ML

Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480 ML zijn magnetische sleutels en zijn geschikt voor alle Staywell magnetische kattenluiken van de 400 serie. Ideaal voor als u uw sleutel of halsbandje kwijt bent. Deze sleutels voor Staywell kattenluiken bestaan uit een magnetische sleutel inclusief het halsbandje.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480 ML tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een magnetische sleutel voor uw Staywell 900 kattenluik? Kijk dan eens bij de PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken producten vindt u hier.
 

 

https://www.brekz.be/35627-home_default/petsafe-staywell-magnetische-sleutels-480.jpg
5.49 2019/01/01
Product is eenvoudig dus daar kan niet veel mee mis zijn maar de magneet sleutels ontbraken in de doos met de rest van de bestelling, dit werd door een zeer vriendelijke mevrouw onmiddellijk in orde gebracht na telefonisch contact en de volgende dag werden ze vlot geleverd. Prima sercive!
Snelle en perfecte afwerking van mijn bestelling.
Perfect in orde
5014
2596
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Staywell Microchip Kattenluik wit

Productinformatie Staywell Microchip Kattenluik wit 

Staywell Kattenluik wit is een geavanceerd kattenluik dat werkt op de identificatiechip van uw kat en is geschikt voor in diverse deuren. Dit kattenluik behoort tot de nieuwste in zijn soort. De toegang wordt namelijk verleend aan de hand van de identificatiechip van uw kat. Daardoor is het niet langer nodig om met losse magnetische halsbandjes te werken en is dit het ideale kattenluik om andere katten eenvoudig buiten te houden.

Het luik beschikt over verschillende standen en heeft een magnetische sluiting, zodat hij niet open kan waaien. Wanneer uw kat binnen komt geeft het een pieptoon, die eventueel kan worden uitgeschakeld.  Het Staywell Microchip Kattenluik werkt op batterijen.

 • Toegang middels de identificatiechip van uw kat, losse halsbandjes zijn niet langer nodig
 • Meerdere chips ( max. 40) te programmeren
 • Houdt andere katten effectief buiten
 • Beschikt over 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, naar binnen en naar buiten, volledig gesloten
 • Magnetische sluiting voorkomt open waaien
 • Werkt op batterijen
 • Controlelicht voor laag batterij niveau

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell Microchip Kattenluik wit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksaanwijzing Staywell Microchip Kattenluik wit

Dit kattenluik heeft uitgebreide specificaties, die u hieronder kunt vinden.

Specificaties voor montage:

 • Buitenmaat (HxBxD): 220 x 240 x 49 mm
 • Uitzaagmaat (HxB): 168 x 175 mm
 • Uitzaag diameter voor glas: 212 mm
   

Het kattenluik is te monteren in houten, metalen en kunststof deuren en in glasdeuren tot maximaal 110 mm dik. 

Identificatiechip: geschikt voor type FDX-B volgens ISO 11785 (alle in Europa gebruikte identificatiechips met 15 cijfers).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met elektromagnetische toegang? Kijk dan eens bij ons Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/27088-home_default/petsafe-microchip-kattenluik-wit.jpg
85.95 2019/01/01
Wij zijn erg tevreden met het kattenluik dat wij bij Bretz besteld hebben. De levering was snel en het product was goed verpakt.
Goede service, kattenluik met chip werkt perfect. Andere katten kunnen niet meer binnen, onze 2 katten hadden wel een aanpassingsperiode nodig. Ze waren een kattenluikje zonder chip gewoon. Nu moeten ze een seconde wachten tot hun chip gelezen wordt. Maar na een paar dagen waren ze er mee weg. Zeer tevreden, ons huis is geen kattenhotel meer ☺.
Simpel te installeren, degelijk plastic. De katten moeten wel even wennen aan het klikgeluid bij ontgrendelen van het luikje.
Een prima kattenluik En erg snel bezorgd
Het product zag er helemaal goed uit, helaas gaat deze alleen op batterij en willen wij een kattenluik wat op stroom gaat en dat was met deze niet het geval.
Vlotte verwerking en correcte levering.
La chatiere n'est pas encore montée. Il y a eu une erreur lors de la première livraison. J'ai contacté le service client qui a été très réactif et m'ont renvoyé le bon produit en quelques jours seulement. Je les remercie et je recommande.
Rien à dire. Tout est conforme et à la présentation du produit sur le site et la réception du colis ok. Je recommande brekz
21993
1095
Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik wit > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 85,95 (€ 85,95/ct)
Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik

Productinformatie Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik

Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik is een aanvullend tunnelstuk voor het Staywell 919 Classic kattenluik. Het tunnelstuk gaat tocht tegen bij dikke muren en deuren. Hij is 18 mm diep en kan worden gebruikt in combinatie met andere tunnelstukken van het Staywell 919 Classic kattenluik. Het product kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kattenluiken. 

 • Deurtunnel voor het tochtvrij afsluiten bij dikke muren of deuren
 • Te gebruiken in combinatie met andere tunnelstukken van dit kattenluik
 • Geschikt voor het Staywell 919 kattenluik
 • Diepte: 18 mm
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een deurtje voor een Staywell manual 917, 919 en magnetic 932? Kijk dan een bij het Staywell deurtje vervanging. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/1454-home_default/staywell-940-deurtunnel.jpg
5.49 2019/01/01
Het product is prima. Alleen jammer dat je pas vanaf een vastgesteld minimumbedrag je spullen thuis kunt krijgen.
1941
1102
Staywell 940 Deurtunnel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie

Productinformatie Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie

Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie is een deurtunnel voor extra dikke deuren of muren, geschikt voor kattenluiken uit de Staywell 300, 400 en 500 serie. Met deze deurtunnel kunt u het kattenluik probleemloos monteren in een extra dikke deur of muur. Door een mooi afgesloten geheel te creëren wordt tocht langs de randen van het kattenluik vrijwel helemaal voorkomen. De Staywell Deurtunnel is verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit. 

 • 47mm diep
 • Voor montage van uw kattenluik in dikke deuren of muren
 • Ttochtvrije afsluiting rond het kattenluik
 • Geschikt voor de 300, 400 en 500 serie Staywell kattenluiken
 • Officieel Staywell product voor uw kattenluik

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tussentunnel voor de Staywell 919? Kijk dan eens bij onze Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/23524-home_default/staywell-310-deurtunnel.jpg
5.49 2019/01/01
Snelle levering, prima product!
Perfect! Snel en goed. Fijne webshop
1942
1103
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Bruin
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door is een simpel en voordelig luik voor honden en katten tot ongeveer 7 kilogram. Hij heeft ook de mogelijkheid om volledig gesloten te zijn. Dan kan uw huisdier niet naar binnen of buiten. Het luik is geschikt voor vrijwel alle deuren en muren en is gemakkelijk te installeren.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell Original Small Pet Door  tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Afmetingen Staywell Original Small Pet Door

Grootte dier
Grootte frame
Deuropening
Montageplek breedte en hoogte
Schouderhoogte
Up to 7kg 236mm x 198mm 178mm x 152mm 185mm x 158mm
147mm

 

Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een kattenluik dat meer geavanceerd is? Bekijk dan onze Kattenluiken pagina. Hier verkopen we onder andere het Staywell 420 magnetisch kattenluik. Deze is in te stellen op vier verschillende standen.

Staywell
https://www.brekz.be/20503-home_default/staywell-730-original-petdoor.jpg
7.99 2019/01/01
Degelijk. Sluit door het dubbel deurtje goed af.
Prima, precies wat we zochten
weer een goede levering dikke vette ++++
precies wat ik verwacht had en makkelijk te monteren na een week hadden de katten ook door waarvoor het was
Juist product en correcte leverig
1943
1104
Standaard label korting > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
715 Wit
€ 10,75 (€ 10,75/ct)
Grijs OP = OP
€ 14,25 (€ 14,25/ct)
€ 9,98 (€ 9,98/ct)
Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap kattenluik

Productinformatie Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap kattenluik

Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap kattenluik geeft uw kat binnen of buiten vrijheid met extra beschermende functies. Het slot is makkelijk te installeren en weerbestendig. Dit energiezuinige kattenluik is voor wanden en deuren.

Kenmerken:

 •      Viervoudig vergrendelbaar kattenluik
 •      Kattenvriendelijke transparante flap
 •      Witte afwerking
 •      Gemakkelijk schoon te maken (geen oplosmiddelen)

Geen tocht door tocht- en weerbestendige borstelrand en magnetisch afsluitbaar.

Buitenmaat luik: 224 mm breed en 224 mm hoog.

Afmeting montageplek in deur: 210 mm breed en 169 mm hoog.

Dit luik kan op vier manieren worden ingesteld: open, alleen naar binnen, alleen naar buiten, dicht.

Let op! Dit luik kan verlengd worden met een tunnelstuk. Hiervoor kunt u Deurtunnel 940ML gebruiken.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met een halsbandmagneet? Bekijk dan eens ons Staywell 420 magnetisch kattenluik. Wilt u liever een kattenluik met een microchip? Kijk dan eens bij de Petsafe Microchip kattenluik wit. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.be/20502-home_default/staywell-919-manual-4-way-locking-catflap.jpg
19.75 2019/01/01
geen opmerkingen
1950
1108
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik

Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik

Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik is een kattenluik met een magnetische toegang en is geschikt voor inbouw in deuren, ramen of muren. Met dit magnetische kattenluik komt alleen uw kat het huis in. Hij wordt namelijk uitgerust met een halsbandmagneetje. Dankzij de tocht- en weerbestendige borstelrand tocht het niet door het luikje. Het kattenluik beschikt over vier standen; volledig open, volledig dicht, alleen naar binnen- of alleen naar buiten open. Zo kunt u regelen waar uw kat komt, ook wanneer u niet thuis bent. Het kattenluik is geschikt voor katten met een maximale schouderbreedte van 150 mm.

Het kattenluik is te monteren in deuren, ramen of muren. Houdt u rekening met de volgende afmetingen:

 • Buitenmaat luik: 224 mm breed / 223 mm hoog
 • Montageplek: 169 mm breed / 169 mm hoog
   

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Kattenluik met magnetische toegang, voorkomt dat vreemde katten binnen kunnen komen
 • Met 4 standen: volledig open / dicht en alleen naar buiten of binnen open / dicht
 • Geen tocht dankzij de tocht- en weerbestendige borstelrand
 • Inbouwen kan in zowel deuren, ramen als muren
 • Geschikt voor katten met een maximale schouderbreedte van 150 mm
 • Kan niet worden uitgebreid met extra tunnelstukken. Hiervoor is alleen de Staywell 919 geschikt.

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met infrarood? Kijk dan eens bij ons Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.be/20501-home_default/staywell-932-magnetic-4-way-catflap.jpg
33.95 2019/01/01
1951
1109
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 33,95 (€ 33,95/ct)
Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik

Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik

Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik is een kattenluik met een vaste tunnel en kan worden gemonteerd in diverse materialen. Dit solide kattenluik is beschikt over 4 standen en is voorzien van een magnetische sluiting. Zo kunt u hem instellen op: alleen naar buiten, alleen naar binnen, naar binnen en naar buiten of geheel gesloten. De magnetische sluiting garandeert de gesloten stand. Het luik beschikt over een tochtbestendige borstelrand, waardoor u in huis geen last krijgt van tocht. Hij is geschikt voor montage in stenen muren, glas, pvc en metaal. Het Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik is geschikt voor katten met een maximale schouderbreedte van 162 mm en een gewicht tot 7 kg.

 • Geen tocht dankzij tochtbestendige strips
 • Heeft 4 standen, ideaal voor mensen die overdag weg zijn
 • Magnetisch afsluitbaar
 • Te monteren in muren, glas, pvc en metaal
 • Inclusief tunnel voor dikke muren en deuren
 • Geschikt voor katten met een max schouderbreedte van 162 mm en een gewicht tot 7 kg
 • Kan niet worden uitgebreid met extra tunnelstukken. Hiervoor is alleen de Staywell 919 geschikt.

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik 

Het product wordt geleverd inclusief een tunnel voor holle- dikke deuren en muren. Houdt u bij de aankoop rekening met de volgende specificaties:

 • Grootte: 224 x 224 mm
 • Uitzaagmaat in hout: 169 x 169 mm
 • Uitzaagmaat in glas: 210 mm diameter
 • Maximale schouderbreedte kat: 162 mm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met een halsbandmagneetje? Kijk dan eens bij ons Staywell 420 magnetisch kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.be/20499-home_default/staywell-917-manual-4-way-locking-catflap.jpg
19.75 2019/01/01
Super bestelling
de poes is er heel blij mee dus wij ook
Handig kattenluikje. Meerdere manieren af te sluiten.
1952
1110
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 19,75 (€ 19,75/ct)
Staywell 420 magnetisch kattenluik

Staywell 420 magnetisch kattenluik

Staywell 420 magnetisch kattenluik is een luik dat geschikt is voor katten en honden tot 7 kilogram. Het plastic heeft een mooie houten look en is zeker een toevoeging aan het interieur van uw huis. Hij laat geen tocht door en is weerbestendig. Ook heeft het een slimme werking. Hij kan namelijk alleen geopend worden met een magnetische sleutel. Deze wordt aan de halsband om de nek van uw huisdier bevestigd. Zo voorkomt u dat onbekende dieren het huis binnenkomen. Het luik is in te stellen op vier verschillende standen:

 • Alleen in 
 • Alleen uit
 • Open
 • Dicht 
   

Let op: een afgeprijsd model is een oud model.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell 420 magnetisch kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Staywell 420 magnetisch kattenluik

Binnenmaat luik:  241 x 252 mm 
Montageplek in deur: 168 x 175 mm 
Geschikt voor deuren tot een dikte van 50 mm
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat de producten zo veilig en innovatief mogelijk zijn. 
 

Ander kattenluik?

Bent u niet op zoek naar een bruin kattenluik, maar naar een witte? Bekijk dan ons Kattenluiken assortiment. Hier verkopen we onder andere het Staywell 400 magnetisch kattenluik. Deze is vergelijkbaar met de 420 versie. Deze heeft namelijk ook een magnetisch systeem en is weerbestendig.

Staywell
https://www.brekz.be/20500-home_default/staywell-420-magnetisch-kattenluik.jpg
39.25 2019/01/01
prima op tijd en netjes bezorgd prima katten luik ....de vorige keer wilde ik wel reageren maar op de èèn of andere manier kon dit toen niet je zag nergens staan waar je moest reageren en kon ook niets plaatsen vreemd !! maar verder was ik zeer tevreden.
Alles correct en snel geleverd - tevreden klant ‘
prima product en een snelle levering.
1953
1111
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Bruin
€ 39,25 (€ 39,25/ct)
Staywell 400 magnetisch kattenluik

Staywell 400 magnetisch kattenluik

Het Staywell 400 magnetisch kattenluik is een handig kattenluik met verschillende standen. Hij is geschikt voor in deuren, wanden en glas. Het product heeft een minimalistisch wit design, met een doorzichtig luik. De halsband die bij het luik hoort bevat een magnetische sleutel. Alleen met deze sleutel gaat het luik open. Op deze manier voorkomt u dat andere katten uw huis binnenkomen. De vier verschillende standen waarop het kattenluik kan worden ingesteld zijn: open, alleen naar binnen, alleen naar buiten en dicht. De rand is voorzien van een borstel, waardoor u geen last van tocht heeft. Geschikt voor katten tot 7 kilogram. 

 • Kattenluik met vier verschillende standen
 • Geschikt voor in deuren, wanden en glas
 • Wit ontwerp, met een doorzichtig luik
 • De magnetische sleutel voorkomt dat er vreemde katten binnenkomen
 • Voorzien van een anti-tochtrand

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell 400 magnetisch kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Afmetingen Staywell 400 magnetisch kattenluik

Binnenmaat luik: 241 x 252 mm
Buitenmaat luik: 168 x 175 mm 
Maximale dikte deur: 54 mm 


Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een nog meer geavanceerd kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken assortiment. Hier verkopen we onder andere het Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik wit. Deze werkt op de chip van uw kat en laat op deze manier ook geen vreemde katten binnen. Hiervoor heeft uw kat dus geen halsband nodig. 

Petsafe
https://www.brekz.be/20496-home_default/staywell-400-magnetisch-kattenluik.jpg
39.25 2019/01/01
Ideaal kattenluik. Ik heb vier katten en heel veel buurkatten. Nu komen alleen mijn eigen katten binnen. Handig te installeren en de katten hebben geen last van de magneet om hun nek. De bezorging was nogal overdreven. Het kwam in een doos waar een complete combimagnetron in had gekund en veel extra karton. Ook was er een complete rol plastic folie gebruikt, zodat het niet zou beschadigen. Iets milieuvriendelijker zou zeker mogen.
1954
1113
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 39,25 (€ 39,25/ct)
Staywell deurtje vervanging

Staywell deurtje vervanging

Het Staywell deurtje vervanging is gemaakt om het deurtje van bepaalde typen Staywell kattenluiken te vervangen. Is het deurtje van uw kattenluik stuk? Dit Staywell deurtje vervanging is geschikt voor de volgende modellen:

Heeft u een ander kattenluik van Staywell, bijvoorbeeld de Staywell Deluxe 300, 400 of 500, dan kunt u kijken bij het Staywell Deluxe deurtje vervanging.

Bij Brekz kunt u het Staywell deurtje vervanging goedkoop bestellen. Bij ons vindt u tevens een ruim assortiment aan kattenluiken, die u tegen tegen de scherpste prijzen gemakkelijk online kunt kopen!

Over Staywell Deluxe kattenluiken

Staywell kattenluiken zeer degelijke kattenluiken die gemonteerd kunnen worden in deuren, glas en wanden. De meeste kattenluiken beschikken over een deels doorzichtig luikje en hebben 4 handmatig instelbare standen; geheel open, alleen naar buiten, alleen naar binnen en gesloten. De kattenluiken van Staywell sluiten goed af zodat het niet gaat tochten. De borstelrand rond de opening draagt hier ook aan bij.

Ander product?

Bent u op zoek naar een compleet kattenluik, bijvoorbeeld met een infrarood systeem? Bekijk dan het Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/3288-home_default/staywell-deurtje-vervanging.jpg
9.75 2019/01/01
past perfect op het deurtje dat we al jaren hebben
Beste, wij waren heel tevreden over de aankoop van onze produkten bij Brekz.be. Een correcte en snelle levering aan huis. Mvg, Geert Clarysse
Heel goed het gepast precies
alles gut.................
Bonjour , Matériel livré dans un délai très court et bien emballé . Je recommande sans hésitation . Bien cordialement.
4655
2410
Staywell deurtje vervanging > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,75 (€ 9,75/ct)
Staywell Deluxe deurtje vervanging

Productinformatie Staywell Deluxe Deurtje Vervanging

Staywell Deluxe Deurtje Vervanging is een vervangend kattenluikje van Staywell. Het is gemaakt van een stevig plastic. 

Staywell Deluxe Deurtje Vervanging is compatibel met de Staywell Manual Deluxe 300, de Magnetic Deluxe 400 en de Infra-red Deluxe 500. 

Bij Brekz kunt u Staywell Deluxe Deurtje Vervanging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Van Staywell hebben wij in ons assortiment ook nog dit vervangende deurtje. Zoekt u nog een ander product? Een overzicht van ons uitgebreide aanbod kattenaccessoires vindt u op onze overzichtspagina kattenaccessoires

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Staywell
https://www.brekz.be/3289-home_default/staywell-deluxe-deurtje-vervanging.jpg
8.75 2019/01/01
Keuze, snelheid en kwaliteit van verzending prima.
Conforme à ce que j'attendais
4656
2411
Staywell Deluxe deurtje vervanging > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Staywell 915 Manual 4 way locking catflap kattenluik - Grijs

Productinformatie Staywell 915 Classic kattenluik -4 way

De Staywell 915 Classic kattenluik - 4 way is geschikt om te monteren in holle, dikke deuren en muren met een dikte van maximaal 54 mm. Het beschikt over 4 standen: open, alleen naar binnen, alleen naar buiten en dicht. Ideaal om bijvoorbeeld uw kat wel naar binnen te laten, als u zelf niet thuis bent, maar niet meer naar buiten. Als u 's avonds naar bed wilt gaan en uw kat moet nog binnen komen, dan zet u het kattenluik simpelweg op de stand waarbij het luik alleen naar binnen open gaat. Door de tocht- en weerbestendige borstelrand en magnetische afsluiting sluit het kattenluik goed af en ondersteunt dit een tochtvrij huis. Dit kattenluik is geschikt voor katten met een schouderbreedte van maximaal 169 mm en een gewicht tot 7 kg.

 •     Buitenmaat luik: 224 mm x 224 mm
 •     Uitzaagmaat: 169 mm x 169 mm
 •     Materiaal: Kunststof

Ander kattenluik?

Is de Staywell 915 Classic kattenluik - 4 way niet helemaal wat u zoekt? Brekz biedt een grote diversiteit aan kattenluiken, bijvoorbeeld kattenluiken met een chip, zoals de Petsafe Microchip Kattenluik wit. Het complete aanbod kattenluiken vindt u hier.

https://www.brekz.be/35637-home_default/staywell-915-classic-kattenluik-4-way.jpg
21.75 2019/01/01
Het is belangrijk dat je het klepje van het luikje goed plaatst want anders blijft het klepje open staan. Nu we het klepje hebben omgedraaid sluit het perfect.
36053
16567
Staywell 915 Classic kattenluik - 4 way > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 21,75 (€ 21,75/ct)
Staywell 600 Small Aluminium Pet Door

Staywell 600 Small Aluminium Pet Door

Staywell 600 Small Aluminium Pet Door is een luik voor honden en katten tot 7 kg. Door dit luik kan uw dier zonder hulp naar binnen of buiten lopen. Het luik bestaat uit een duurzaam aluminium frame dat extra stevig en mooi afgewerkt is. Het heeft een stabiele en flexibele flap waardoor uw dier geruisloos door het luik kan lopen. Het luik heeft een 2-standensluiting waarbij u het luik geheel open kunt zetten of geheel af kunt sluiten. Afsluiten doet u door het afsluitende paneel voor het luik te schuiven. Staywell 600 Small Aluminium Pet Door kan geplaatst worden in deuren die maximaal 50 mm dik zijn. Het complete luik is 29,8 x 20,1 cm groot. De uitsnede is 24,5 x 15 cm en de flapgrootte is 13,2 x 20,6 cm.

 • Geschikt voor honden en katten tot 7 kg
 • Stevig en mooi afgewerkt aluminium frame
 • Stabiele, flexibele en geruisloze flap 
 • 2-standensluiting om hond binnen of buiten te houden
 • Gemakkelijk af te sluiten met paneel
 • Geschikt voor deuren tot 50 mm dik
 • Totale grootte 29,8 x 20,1 cm

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot assortiment luiken voor zowel uw hond als uw kat. Koop bijvoorbeeld deze Staywell 600 Small Aluminium Pet Door gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Staywell 600 Small Aluminium Pet Door?

Dit luik is ook te koop in de maten 620 voor honden tot 18 kg, 640 voor honden tot 45 kg en 660 voor honden tot 100 kg. Kijk hier voor ons gehele overzicht aan hondenluiken of bekijk hier ons gehele aanbod aan kattenluiken. 

https://www.brekz.be/20656-home_default/staywell-600-small-aluminium-pet-door.jpg
43.49 2019/01/01
Zéér goed.Praktisch. Mooi.
Mooi strak kattenluik met een goede afsluiting tegen tocht. Stevige constructie.
Zoals het wordt weergegeven en gemakkelijk te installeren
Mooie kwaliteit zowel van frame als van deurtje. Kwaliteit van de bijgeleverde bouten zou beter kunnen (rvs ipv nylon) Door borsteltjes sluit deurtje niet makkelijk helemaal. Ik heb van de zijkanten wat af moeten knippen om hem goed te laten sluiten.
Supergood cat door (also for little dogs). It's alluminium; indestructable! (exept the paint). Ik had about the same but had to change to a new one, because the flap was broken and not available anymore... Highly recommended!
Gattaiola di ottima qualità,indistruttibile e di facile istallazione
20450
12486
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 43,49 (€ 43,49/ct)

Cat Mate

Deurtje Dogmate voor luik 363

Dogmate deurtje voor luik 363

Het Dogmate deurtje voor luik 363 is geschikt voor het hondenluik van Dogmate met het nummer 363, maar past ook in de voormalige kattenluiken van Cat Mate met de nummers 256 & 259. Dit zijn hondenluiken of kattenluiken in de maat Large, geschikt voor kleine honden en grote katten. Het losse deurtje is ideaal wanneer u het oude deurtje wilt vervangen, bijvoorbeeld wanneer het kapot is of wanneer u een andere kleur deurtje wilt. Het product is transparant van kleur, wat katten erg fijn vinden. Om de deur zit een tocht- en weerbestendige borstelrand. Hiermee wordt voorkomen dat er koude lucht binnenkomt.

 • Los deurtje voor in lui 363 (of voormalig 256 en 259 kattenluiken (large))
 • Met tochtbestendige borstelrand
 • Transparant van kleur
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dogmate Deurtje voor luik 363 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenluik of kattenluik?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Dogmate Deurtje voor luik 363? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenluiken of hondenluiken.

https://www.brekz.be/22225-home_default/deurtje-dogmate-voor-luik-363.jpg
11.44 2019/01/01
21235
12821
Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 15,25 (€ 15,25/ct)
€ 11,44 (€ 11,44/ct)
Cat Mate kattenluik 309

Cat Mate kattenluik 309

Het Cat Mate kattenluik 309 is een kattenluik van goede kwaliteit dat geschikt is voor dunne paneeldeuren (tot maximaal 13 mm dik). Het kattenluik is voorzien van vier standen; helemaal open, helemaal dicht, alleen naar buiten open en alleen naar binnen open. Het kattenluik heeft een eenvoudig en dun ontwerp. Het Cat Mate kattenluik 309 is voorzien van een borstelrand en helpt daarom tegen tocht. Het kattenluik sluit door middel van een moderne magnetische sluiting. 

De afmetingen van dit product zijn:

 • Buitenmaat van het luik: 200 x 192 mm
 • Afmetingen montageplek: 174 x 165 mm
 • Diepte kattenluik: 13 mm


Het Cat Mate kattenluik 309 in het kort:

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik in paneeldeuren met een dikte van 13 mm
 • Magnetisch afsluitbaar kattenluik
 • Vier verschillende standen
 • Voorzien van een borstelrand 
 • Verkrijgbaar in twee kleuren: bruin en wit
   

Bij Brekz kunt u het Cat Mate kattenluik 309 goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de beste kattenluiken tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander Cat Mate kattenluik voor dunne paneeldeureren? Bekijk dan het overzicht van al onze kattenluiken

Cat Mate
https://www.brekz.be/2471-home_default/cat-mate-kattenluik-309.jpg
19.95 2019/01/01
alles naar wens verlopen !!!
Für den Preis ist das Produkt absolut in Ordnung
c'est exactement ce que je voulais, pour remplacer la mienne qui était cassé, les côtes n'ont pas changées
3374
1814
Cat Mate kattenluik 309 > Meer informatie
Cat Mate kattenluik 309 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 19,95 (€ 19,95/ct)
Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235

Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235

De Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235 is geschikt voor de kattenluiken van Cat Mate met de nummers 304, 309, 234 en 235. Bijvoorbeeld het Cat Mate 304 Kattenluik. Deze kattenluiken zijn geschikt voor middelgrote katten. U kunt de Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235  bestellen wanneer u het oude deurtje wilt vervangen, bijvoorbeeld omdat deze kapot is of wanneer u het deurtje in een andere kleur wilt. Het Cat Mate deurtje is transparant van kleur, wat katten erg fijn vinden. Om de deur zit een tocht- en weerbestendige borstelrand. Zo wordt er voorkomen dat er koude lucht uw huis binnenkomt.

 • Los deurtje voor Cat Mate kattenluiken van het type 304, 309, 234 en 235.
 • Met een speciale tochtbestendige borstelrand
 • Een aangename, transparante kleur
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Deur voor luik 304 309 234 en 235 voor de scherpste prijs. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!
 

Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235, bijvoorbeeld omdat u een deurtje voor een ander Cat Mate kattenluik zoekt? Bekijk dan ons totaalaanbod kattenluiken. Hier vindt u onder andere het Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik

Cat Mate
https://www.brekz.be/2142-home_default/cat-mate-deur-klein-.jpg
10.49 2019/01/01
Snelle service, top!
2744
1560
Cat Mate Deur Klein > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,49 (€ 10,49/ct)
Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic is een los deurtje, bedoeld voor in de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254. Het deurtje is bedoeld ter vervanging van het originele exemplaar en voorkomt dat u een heel nieuw kattenluik moet aanschaffen. Ideaal dus wanneer het originele deurtje versleten is, of als het een ongelukje heeft gehad. 

Dit luikje is alleen geschikt voor de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een deurtje voor een ander Cat Mate model? Kijk dan eens bij de Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/3865-home_default/cat-mate-deurtje-luik-254-magnetic.jpg
10.95 2019/01/01
5476
2858
Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat

Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat

Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat zijn magneetjes voor aan de halsband van uw kat (of hond) en zijn geschikt voor diverse Cat Mate elektromagnetische kattenluiken. Natuurlijk raken de magneetjes in de halsband van uw kat of hond tijdens een van hun avonturen weleens kwijt. Dankzij deze losse magneetjes maakt dat niet langer uit en gaat het kattenluik of de hondendeur voortaan weer gewoon voor uw huisdier open. De magneetjes zijn geschikt voor de volgende elektromagnetische Cat Mate kattenluiken:

 • Kattenluik nr. 254
 • Kattenluik nr. 256
 • Kattenluik (voor glazen deur) nr. 255
 • Hondendeur nr. 259
 • Katten- en hondenluik nr. 363
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat tegen de scherpste prijzen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nieuw deurtje voor uw Cat Mate nr. 254? Kijk dan eens bij het Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

https://www.brekz.be/3866-home_default/cat-mate-collar-magnets-2x-voor-de-kat.jpg
14.25 2019/01/01
Handig dat enkel je eigen kat binnen kan. Ook goed dat je de magneetjes apart kan kopen wanneer je ze verliest en dus geen volledig nieuw karrenluik moet bestellen.
's avonds besteld - volgende ochtend in de bus !
5477
2859
Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 14,25 (€ 14,25/ct)
Cat Mate Wall Liner voor kattenluik

Cat Mate Wall Liner voor kattenluiken

De Cat Mate Wall Liner voor kattenluik is een speciale tunnel die in dikke muren en deuren geplaatst kan worden. Deze tunnel zorgt ervoor dat kattenluiken goed passen, zodat ze tochtvrij blijven. De Cat Mate Wall Liner is geschikt voor de Cat Mate luiken nummer 234 en 235. Een ideale toevoeging voor als u deze kattenluiken in een dikke deur wil plaatsen. De Cat Mate Wall Liner is van stevig kunststof gemaakt dat u in een andere kleur kunt schilderen. 


Afmetingen (H) x (B): 180 x 165 mm
Diepte tunnel: 50 mm

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat Mate Wall Liner voor kattenluiken tegen de scherpste prijzen.
  

Ander product?

Bent u op zoek naar een kattenluik voor bij de Cat Mate Wall Liner? Bij Brekz kunt u het Cat Mate 234 Kattenluik goedkoop online bestellen! Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1451-home_default/cat-mate-wall-liner.jpg
10.25 2019/01/01
1938
1099
Cat Mate Wall Liner > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 10,25 (€ 10,25/ct)
Catmate Deurtje voor luik 221

Catmate Deurtje voor luik 221 

Catmate Deurtje voor luik 221 is een deurtje voor een kattenluik en is geschikt voor het model Cat Mate 221. Het deurtje is bedoeld ter vervanging van het originele exemplaar, wanneer die versleten is of kapot is gegaan. 

Dit luikje is alleen geschikt voor kattenluiken van het type Catmate 221.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catmate Deurtje voor luik 221 tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een luikje voor een ander type Cat Mate? Kijk dan eens bij de Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/22226-home_default/catmate-deurtje-voor-luik-221.jpg
13.25 2019/01/01
Handig dat het luikje los te koop is. Makkelijk te plaatsen.
23348
13506
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,25 (€ 13,25/ct)

Overige

Reserveklep voor Trixie 4-weg XXL kattenluik voor de kat

Productinformatie Reserveklep Trixie 4-weg XXL kattenluik 

Dit Reservedeurtje van Trixie is een losse, vervangende reserveklep die u kunt gebruiken wanneer het bestaande deurtje in uw Trixie 4-weg kattenluik XXL bijvoorbeeld beschadigd is.

Bent u op zoek naar een kattenluik of een ander vervangend reservedeurtje of reservetunnel, kijk dan in ons assortiment Kattenluiken. Daar vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

https://www.brekz.be/38913-home_default/reserveklep-voor-trixie-4-weg-xxl-kattenluik-voor-de-kat.jpg
5.99 2019/01/01
39456
17253
Trixie reserveklepvoor 4-weg kattenluik XXL voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,99 (€ 5,99/ct)
Reservetunnel Trixie 4-weg XXL kattenluik

Productinformatie Reservetunnel Trixie 4-weg XXL kattenluik

Dit is een reserve tunneldeel of extra tunnel die u kunt gebruiken ter vervanging van een bestaand tunneldeel of voor het uitbreiden van de inbouwdiepte van het Trixie 4-weg XXL huisdierluik.

Verkrijgbaar in grijs of wit. 

Bent u op zoek naar een ander kattenluik of ander vervangend product? Neemt u dan een kijkje in ons assortiment Kattenluiken

https://www.brekz.be/38915-home_default/reservetunnel-voor-trixie-4-weg-xxl-kattenluik.jpg
4.99 2019/01/01
39472
17262
Reservetunnel Voor Trixie 4-Weg XXL Kattenluik > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Grijs
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Reservetunnel voor Trixie 4-weg kattenluik

Productinformatie Reservetunnel voor Trixie 4-weg kattenluik

Reservetunnel voor Trixie 4-weg kattenluik is op maat gemaakt voor het Trixie 4-weg kattenluik. Het kunststof tunnelelement maakt de doorgang langer. Hierdoor is het mogelijk om het kattenluik te monteren in een dikkere muur of deur. Zo kan uw kat of hondje comfortabel naar binnen en/of buiten, afhankelijk van hoe u het deurtje van het Trixie 4-weg kattenluik heeft ingesteld. De kunststof reservetunnel voor Trixie 4-weg kattenluik is net zoals het instelbare kattenluikje verkrijgbaar in het wit en grijs. Hierdoor sluit de reservetunnel zowel in de maat als in de kleur naadloos aan op het Trixie 4-weg kattenluik. 

De belangrijkste kenmerken:

•    kunststof reservetunnel voor het Trixie 4-weg kattenluik met tunnel
•    voor een comfortabele doorgang in dikkere muren en deuren
•    binnenmaat 15,9 × 16,8 cm
•    verkrijgbaar in wit en grijs

Bij Brekz kunt u het beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Reservetunnel voor Trixie 4-weg kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een reservedeurtje voor het Trixie 4-weg kattenluik met tunnel? Kijk dan naar Reserveklep voor Trixie 4-weg kattenluik en glasluik

https://www.brekz.be/38814-home_default/reservetunnel-voor-trixie-4-weg-kattenluik.jpg
4.99 2019/01/01
39518
17276
Reservetunnel voor Trixie 4-Weg Kattenluik > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Grijs
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Reserveklep voor Trixie 4-weg kattenluik en glasluik

Productinformatie Reserveklep Trixie 4-weg kattenluik 

Dit Reservedeurtje voor Trixie 4-weg kattenluik is een losse reserveklep die u kunt gebruiken ter vervanging van een klep van het Trixie 4-weg kattenluik of het Trixie 4-weg kattenluik voor glasdeuren.

Bent u op zoek naar een kattenluik? Of naar een ander vervangend deurtje of een tunnel, bijvoorbeeld voor het Huisdierluik XXL? Kijk dan eens in ons assortiment Kattenluiken. Daar vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

https://www.brekz.be/38823-home_default/reserveklep-voor-trixie-4-weg-kattenluik-en-glasluik.jpg
4.99 2019/01/01
39520
17277
Reserveklep voor Trixie 4-Weg Kattenluik en Glasluik > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenluiken

In ons assortiment vindt u vele soorten kattenluiken met diverse opties, zoals een kattenluik met chip. Bij uw keuze voor een kattenluik zijn een paar zaken belangrijk. Zo is het goed om de afmetingen van het luik goed op te nemen, zodat u zeker weet dat hij past in uw deur of wand. Verder speelt de vraag wat het luik allemaal moet kunnen. U vindt hier een ruime keuze aan klassieke kattenluiken, handmatige 4 way kattenluiken, elektromagnetische luiken en geavanceerde kattenluiken van de merken Staywell en Cat Mate. Tevens zijn er diverse losse onderdelen en accessoires voor verschillende soorten kattenluiken.

Petsafe - Staywell kattenluik

U bent ongetwijfeld bekend met het klassieke kattenluik; een luik in uw deur dat simpelweg uw kat zijn eigen deur verschaft in huis. De Staywell Original Small Pet Door is een luikje voor zowel katten als kleine honden. Staywell 420 is een magnetisch kattenluik dat geschikt is voor katten en honden tot 7 kilogram. Het laat geen tocht door en is weerbestendig. Dit luik kan alleen geopend worden met een magnetische sleutel. Deze wordt aan de halsband om de nek van uw huisdier bevestigd. Zo voorkomt u dat onbekende dieren het huis binnenkomen.

Handmatig instelbare kattenluiken, zoals de Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap zijn gemaakt zodat uw kat op bepaalde tijden van de dag niet naar buiten, of juist niet naar binnen kan. Ze kunnen vaak ook ingesteld worden op geheel gesloten of geheel vrij te openen. 

Staywell Microchip Kattenluik is een geavanceerd kattenluik dat werkt op de identificatiechip van uw kat en is geschikt voor in diverse deuren. Het luik verleend toegang aan de hand van de identificatiechip van uw kat. Daardoor is het niet langer nodig om met halsbandjes te werken en is dit tevens het ideale kattenluik om andere katten eenvoudig buiten te houden.

Cat mate kattenluik

Een ander merk in ons assortiment is Cat Mate. Cat Mate kattenluik 309 is een eenvoudig en robuust kattenluik dat uitermate geschikt is voor montage in paneeldeuren. Dit kattenluik is voorzien van vier standen; helemaal open, helemaal dicht, alleen naar buiten open en alleen naar binnen open. Met borstelrand tegen de tocht en magnetische sluiting. 

Cat Mate 221 Large Cat Flap is een kattenluik dat speciaal gericht is op grote katten. Het kattenluik is geschikt voor katten met een schofthoogte tot circa 36 cm en heeft en magnetische veiligheidsslot met 4 instellingen. 

Accessoires en losse onderdelen

Omdat zelfs bij het beste kattenluik weleens iets kapot gaat biedt Brekz diverse losse onderdelen aan, variërend van deurtjes voor het kattenluik tot tunnels voor het binnenwerk. Ook zijn er accessoires verkrijgbaar, zoals nieuwe magneetjes voor aan het halsbandje bij een Cat Mate luik of een nieuw magnetisch halsbandje voor bepaalde Petsafe Staywell kattenluiken. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een stevig kattenluik tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Voor andere producten kunt u kijken op de pagina met al onze kattenaccessoires

Terug