Kattenluiken

In ons assortiment vindt u niet zomaar kattenluiken, maar ook kattenluiken met vele opties, zoals een kattenluik met chip. Het is wel noodzakelijk om de dikte van uw deur, kozijn of muur te weten, zodat de maten voor een kattenluik bekend zijn. Op basis daarvan kunt u uw keuze maken.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Petsafe/Staywell
Cat Mate

Petsafe/Staywell

Cat Mate

Petsafe/Staywell

Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480ML

Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480 ML

Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480 ML zijn magnetische sleutels en zijn geschikt voor alle Staywell magnetische kattenluiken van de 400 serie. Ideaal voor als u uw sleutel of halsbandje kwijt bent. Deze sleutels voor Staywell kattenluiken bestaan uit een magnetische sleutel inclusief het halsbandje.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Staywell Magnetische sleutels 480 ML tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een magnetische sleutel voor uw Staywell 900 kattenluik? Kijk dan eens bij de PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken producten vindt u hier.
 

 

https://www.brekz.be/20494-home_default/petsafe-staywell-magnetische-sleutels-480.jpg
4.95 2019/01/01
Product is eenvoudig dus daar kan niet veel mee mis zijn maar de magneet sleutels ontbraken in de doos met de rest van de bestelling, dit werd door een zeer vriendelijke mevrouw onmiddellijk in orde gebracht na telefonisch contact en de volgende dag werden ze vlot geleverd. Prima sercive!
Snelle en perfecte afwerking van mijn bestelling.
5014
2596
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Petsafe Microchip Kattenluik wit

Petsafe Microchip Kattenluik wit 

Petsafe Microchip Kattenluik wit is een geavanceerd kattenluik dat werkt op de identificatiechip van uw kat en is geschikt voor in diverse deuren. Dit kattenluik behoort tot de nieuwste in zijn soort. De toegang wordt namelijk verleend aan de hand van de identificatiechip van uw kat. Daardoor is het niet langer nodig om met losse magnetische halsbandjes te werken en is dit het ideale kattenluik om andere katten eenvoudig buiten te houden.

Het luik beschikt over verschillende standen en heeft een magnetische sluiting, zodat hij niet open kan waaien. Wanneer uw kat binnen komt geeft het een pieptoon, die eventueel kan worden uitgeschakeld.  Het PetsafeMicrochip Kattenluik werkt op batterijen

 • Toegang middels de identificatiechip van uw kat, losse halsbandjes zijn niet langer nodig.
 • Meerdere chips ( max. 40) te programmeren
 • Houdt andere katten effectief buiten
 • Beschikt over 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, naar binnen en naar buiten, volledig gesloten
 • Magnetische sluiting voorkomt open waaien
 • Werkt op batterijen
 • Controlelicht voor laag batterij niveau

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Petsafe Microchip Kattenluik wit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksaanwijzing Petsafe Microchip Kattenluik wit

Dit kattenluik heeft uitgebreide specificaties, die u hieronder kunt vinden.

Specificaties voor montage:

 • Buitenmaat (HxBxD): 220 x 240 x 49 mm
 • Uitzaagmaat (HxB): 168 x 175 mm
 • Uitzaag diameter voor glas: 212 mm
   

Het kattenluik is te monteren in houten, metalen en kunststof deuren en in glasdeuren tot maximaal 110 mm dik. 

Identificatiechip: geschikt voor type FDX-B volgens ISO 11785 (alle in Europa gebruikte identificatiechips met 15 cijfers).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met elektromagnetische toegang? Kijk dan eens bij ons Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/27088-home_default/petsafe-microchip-kattenluik-wit.jpg
79.99 2019/01/01
Wij zijn erg tevreden met het kattenluik dat wij bij Bretz besteld hebben. De levering was snel en het product was goed verpakt.
Goede service, kattenluik met chip werkt perfect. Andere katten kunnen niet meer binnen, onze 2 katten hadden wel een aanpassingsperiode nodig. Ze waren een kattenluikje zonder chip gewoon. Nu moeten ze een seconde wachten tot hun chip gelezen wordt. Maar na een paar dagen waren ze er mee weg. Zeer tevreden, ons huis is geen kattenhotel meer ☺.
Simpel te installeren, degelijk plastic. De katten moeten wel even wennen aan het klikgeluid bij ontgrendelen van het luikje.
Een prima kattenluik En erg snel bezorgd
Het product zag er helemaal goed uit, helaas gaat deze alleen op batterij en willen wij een kattenluik wat op stroom gaat en dat was met deze niet het geval.
21993
1095
Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik wit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 79,99
Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik

Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik

Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik is een aanvullend tunnelstuk voor het Staywell 919 Classic kattenluik. Het tunnelstuk zorgt voor een tochtvrije afsluiting bij dikke muren en deuren. Hij is 18 mm diep en kan worden gebruikt in combinatie met andere tunnelstukken van het Staywell 919 Classic kattenluik. Het product kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kattenluiken.  

 • Deurtunnel voor het tochtvrij afsluiten bij dikke muren of deuren
 • Te gebruiken in combinatie met andere tunnelstukken van dit kattenluik
 • Geschikt voor het Staywell 919 kattenluik
 • Diepte: 18 mm
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een deurtje voor een Staywell manual 917, 919 en magnetic 932? Kijk dan een bij het Staywell deurtje vervanging. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/20506-home_default/staywell-940-deurtunnel.jpg
4.99 2019/01/01
Het product is prima. Alleen jammer dat je pas vanaf een vastgesteld minimumbedrag je spullen thuis kunt krijgen.
1941
1102
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 4,99
Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie

Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie

Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie is een deurtunnel voor extra dikke deuren of muren, geschikt voor kattenluiken uit de Staywell 300, 400 en 500 serie. Met deze deurtunnel kunt u het kattenluik probleemloos monteren in een extra dikke deur of muur. Door een mooi afgesloten geheel te creeren wordt tocht langs de randen van het kattenluik voorkomen. De Staywell Deurtunnel is verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit.

 • 47mm diep
 • Voor montage van uw kattenluik in dikke deuren of muren
 • Zorgt voor een tochtvrije afsluiting rond het kattenluik
 • Geschikt voor de 300, 400 en 500 serie Staywell kattenluiken
 • Officieel Staywell product voor uw kattenluik

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Staywell Deurtunnel voor de 300, 400 en 500 serie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een tussentunnel voor de Staywell 919? Kijk dan eens bij onze Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/23524-home_default/staywell-310-deurtunnel.jpg
4.95 2019/01/01
Perfect! Snel en goed. Fijne webshop
1942
1103
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bruin
€ 4,95
Wit
€ 4,95
Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door is een simpel en voordelig luik voor honden en katten tot ongeveer 7 kilogram. Hij heeft ook de mogelijkheid om volledig gesloten te zijn. Dan kan uw huisdier niet naar binnen of buiten. Het luik is geschikt voor vrijwel alle deuren en muren en is gemakkelijk te installeren.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell Original Small Pet Door  tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Afmetingen Staywell Original Small Pet Door

Grootte dier
Grootte frame
Deuropening
Montageplek breedte en hoogte
Schouderhoogte
Up to 7kg 236mm x 198mm 178mm x 152mm 185mm x 158mm
147mm

 

Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een kattenluik dat meer geavanceerd is? Bekijk dan onze Kattenluiken pagina. Hier verkopen we onder andere het Staywell 420 magnetisch kattenluik. Deze is in te stellen op vier verschillende standen.

Staywell
https://www.brekz.be/20503-home_default/staywell-730-original-petdoor.jpg
9.99 2019/01/01
Prima, precies wat we zochten
weer een goede levering dikke vette ++++
precies wat ik verwacht had en makkelijk te monteren na een week hadden de katten ook door waarvoor het was
1943
1104
> Meer informatie
Verpakking Prijs
715 Wit
€ 9,99
730 Bruin
€ 9,99
737 Grijs
€ 12,99
Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap Kattenluik

Let op! Dit luik kan verlengd worden met een tunnelstuk. Hiervoor kunt u Deurtunnel 940ML gebruiken.

Petsafe
https://www.brekz.be/20502-home_default/staywell-919-manual-4-way-locking-catflap.jpg
17.49 2019/01/01
1950
1108
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 17,49
Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik

Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik

Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik is een kattenluik met een magnetische toegang en is geschikt voor inbouw in deuren, ramen of muren. Met dit magnetische kattenluik komt alleen uw kat het huis in. Hij wordt namelijk uitgerust met een halsbandmagneetje. Dankzij de tocht- en weerbestendige borstelrand tocht het niet door het luikje. Het kattenluik beschikt over vier standen; volledig open, volledig dicht, alleen naar binnen- of alleen naar buiten open. Zo kunt u regelen waar uw kat komt, ook wanneer u niet thuis bent. Het kattenluik is geschikt voor katten met een maximale schouderbreedte van 150 mm.

Het kattenluik is te monteren in deuren, ramen of muren. Houdt u rekening met de volgende afmetingen:

 • Buitenmaat luik: 224 mm breed / 223 mm hoog
 • Montageplek: 169 mm breed / 169 mm hoog
   

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Kattenluik met magnetische toegang, voorkomt dat vreemde katten binnen kunnen komen
 • Met 4 standen: volledig open / dicht en alleen naar buiten of binnen open / dicht
 • Geen tocht dankzij de tocht- en weerbestendige borstelrand
 • Inbouwen kan in zowel deuren, ramen als muren
 • Geschikt voor katten met een maximale schouderbreedte van 150 mm
 • Kan niet worden uitgebreid met extra tunnelstukken. Hiervoor is alleen de Staywell 919 geschikt.

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met infrarood? Kijk dan eens bij ons Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.be/20501-home_default/staywell-932-magnetic-4-way-catflap.jpg
30.99 2019/01/01
1951
1109
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 30,99
Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik

Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik

Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik is een kattenluik met een vaste tunnel en kan worden gemonteerd in diverse materialen. Dit solide kattenluik is beschikt over 4 standen en is voorzien van een magnetische sluiting. Zo kunt u hem instellen op: alleen naar buiten, alleen naar binnen, naar binnen en naar buiten of geheel gesloten. De magnetische sluiting garandeert de gesloten stand. Het luik beschikt over een tochtbestendige borstelrand, waardoor u in huis geen last krijgt van tocht. Hij is geschikt voor montage in stenen muren, glas, pvc en metaal. Het Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik is geschikt voor katten met een maximale schouderbreedte van 162 mm en een gewicht tot 7 kg.

 • Geen tocht dankzij tochtbestendige strips
 • Heeft 4 standen, ideaal voor mensen die overdag weg zijn
 • Magnetisch afsluitbaar
 • Te monteren in muren, glas, pvc en metaal
 • Inclusief tunnel voor dikke muren en deuren
 • Geschikt voor katten met een max schouderbreedte van 162 mm en een gewicht tot 7 kg
 • Kan niet worden uitgebreid met extra tunnelstukken. Hiervoor is alleen de Staywell 919 geschikt.

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Staywell 917 Manual 4 way locking Catflap Kattenluik 

Het product wordt geleverd inclusief een tunnel voor holle- dikke deuren en muren. Houdt u bij de aankoop rekening met de volgende specificaties:

 • Grootte: 224 x 224 mm
 • Uitzaagmaat in hout: 169 x 169 mm
 • Uitzaagmaat in glas: 210 mm diameter
 • Maximale schouderbreedte kat: 162 mm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met een halsbandmagneetje? Kijk dan eens bij ons Staywell 420 magnetisch kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Petsafe
https://www.brekz.be/20499-home_default/staywell-917-manual-4-way-locking-catflap.jpg
19.99 2019/01/01
1952
1110
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 19,99
Staywell 420 magnetisch kattenluik

Staywell 420 magnetisch kattenluik

Staywell 420 magnetisch kattenluik is een luik dat geschikt is voor katten en honden tot 7 kilogram. Het plastic heeft een mooie houten look en is zeker een toevoeging aan het interieur van uw huis. Hij laat geen tocht door en is weerbestendig. Ook heeft het een slimme werking. Hij kan namelijk alleen geopend worden met een magnetische sleutel. Deze wordt aan de halsband om de nek van uw huisdier bevestigd. Zo voorkomt u dat onbekende dieren het huis binnenkomen. Het luik is in te stellen op vier verschillende standen:

 • Alleen in 
 • Alleen uit
 • Open
 • Dicht 
   

Let op: een afgeprijsd model is een oud model.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell 420 magnetisch kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Staywell 420 magnetisch kattenluik

Binnenmaat luik:  241 x 252 mm 
Montageplek in deur: 168 x 175 mm 
Geschikt voor deuren tot een dikte van 50 mm
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat de producten zo veilig en innovatief mogelijk zijn. 
 

Ander kattenluik?

Bent u niet op zoek naar een bruin kattenluik, maar naar een witte? Bekijk dan ons Kattenluiken assortiment. Hier verkopen we onder andere het Staywell 400 magnetisch kattenluik. Deze is vergelijkbaar met de 420 versie. Deze heeft namelijk ook een magnetisch systeem en is weerbestendig.

Staywell
https://www.brekz.be/20500-home_default/staywell-420-magnetisch-kattenluik.jpg
35.95 2019/01/01
prima product en een snelle levering.
1953
1111
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bruin
€ 35,95
Staywell 400 magnetisch kattenluik

Staywell 400 magnetisch kattenluik

Het Staywell 400 magnetisch kattenluik is een handig kattenluik met verschillende standen. Hij is geschikt voor in deuren, wanden en glas. Het product heeft een minimalistisch wit design, met een doorzichtig luik. De halsband die bij het luik hoort bevat een magnetische sleutel. Alleen met deze sleutel gaat het luik open. Op deze manier voorkomt u dat andere katten uw huis binnenkomen. De vier verschillende standen waarop het kattenluik kan worden ingesteld zijn: open, alleen naar binnen, alleen naar buiten en dicht. De rand is voorzien van een borstel, waardoor u geen last van tocht heeft. Geschikt voor katten tot 7 kilogram. 

 • Kattenluik met vier verschillende standen
 • Geschikt voor in deuren, wanden en glas
 • Wit ontwerp, met een doorzichtig luik
 • De magnetische sleutel voorkomt dat er vreemde katten binnenkomen
 • Voorzien van een anti-tochtrand

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell 400 magnetisch kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Afmetingen Staywell 400 magnetisch kattenluik

Binnenmaat luik: 241 x 252 mm
Buitenmaat luik: 168 x 175 mm 
Maximale dikte deur: 54 mm 


Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een nog meer geavanceerd kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken assortiment. Hier verkopen we onder andere het Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik wit. Deze werkt op de chip van uw kat en laat op deze manier ook geen vreemde katten binnen. Hiervoor heeft uw kat dus geen halsband nodig. 

Petsafe
https://www.brekz.be/20496-home_default/staywell-400-magnetisch-kattenluik.jpg
35.99 2019/01/01
Ideaal kattenluik. Ik heb vier katten en heel veel buurkatten. Nu komen alleen mijn eigen katten binnen. Handig te installeren en de katten hebben geen last van de magneet om hun nek. De bezorging was nogal overdreven. Het kwam in een doos waar een complete combimagnetron in had gekund en veel extra karton. Ook was er een complete rol plastic folie gebruikt, zodat het niet zou beschadigen. Iets milieuvriendelijker zou zeker mogen.
1954
1113
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 35,99
Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik

Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik

Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik is een luxe kattenluik met 4 standen en kan worden gemonteerd in deuren, glas en wanden. Dit luxe kattenluik beschikt over een deels doorzichtig luikje en heeft 4 handmatig instelbare standen; geheel open, alleen naar buiten, alleen naar binnen en gesloten. Voor een solide sluiting is hij tevens magnetisch afsluitbaar. Ideaal dus voor mensen die (overdag) veel van huis zijn. Dankzij de borstelrand rond de opening is het kattenluik weerbestendig en blijft de plek van montage tochtvrij. Het product kan worden gemonteerd in diverse materialen zoals deuren, ramen en wanden. Ook is hij te monteren in holle- dikke deuren en muren tot een maximum dikte van 54 mm. Het Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik is geschikt voor katten met een schouderbreedte tot 150 mm en een gewicht tot 7 kg.

 • Met tochtvrije borstelrand, weerbestendig en vrij van tocht gemonteerd
 • Heeft 4 standen, ideaal voor mensen die veel van huis zijn
 • Magnetisch afsluitbaar
 • Montage mogelijk in deuren, ramen en wanden
 • Geschikt voor katten met een schouderbreedte tot 150 mm en een gewicht tot 7 kg
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik 

Houdt u bij montage rekening met de volgende specificaties:

 • Grootte (HxB): 252 x 241 mm
 • Uitzaagmaat (HxB): 175 x 168 mm
 • Uitsnij diameter glas: 212 mm
 • Maximale schouderbreedte kat: 150 mm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met halbandmagneetje? Kijk dan eens bij ons Staywell 420 magnetisch kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/20497-home_default/staywell-320-manual-4-way-locking-catflap.jpg
22.95 2019/01/01
na 10 jaar voor de 2e keer gekocht... zegt genoeg lijkt me
Is mooi en makkelijk te plaatsen. Maakt veel lawaai als de poes erdoor kruipt.
Het is maar een kattenluik, maar het moest dezelfde afmetingen hebben om het oude te vervangen. Het is 5 mm hoger en 10 mm breder dan het oude, dus mits enkele kleine aanpassingen aan de deur perfect te vervangen zonder schade. We hadden al gekeken in doe-het-zelf-winkels, maar nergens verkrijgbaar. Of toch totaal niet passend op dezelfde opening. En bij Brekz was dat geen probleem. Dus prima !
Product is goed maar ik had een andere model en een andere kleur besteld. Zit er nu in dus alles oké
Goed en stevig kattenluik en het houtkleur past perfect bij onze deur.
We hadden dit luikje al reeds geïnstalleerd voor onze katjes. Deze is na ongeveer 7 jaar intensief gebruik stuk. We zijn dan ook heel blij om terug hetzelfde luikje gevonden te hebben. M.a.w, top kattenluik!!!!!!
1955
1114
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bruin OP is OP
€ 22,95
Staywell deurtje vervanging

Staywell deurtje vervanging

Het Staywell deurtje vervanging is gemaakt om het deurtje van bepaalde typen Staywell kattenluiken te vervangen. Is het deurtje van uw kattenluik stuk? Dit Staywell deurtje vervanging is geschikt voor de volgende modellen:

Heeft u een ander kattenluik van Staywell, bijvoorbeeld de Staywell Deluxe 300, 400 of 500, dan kunt u kijken bij het Staywell Deluxe deurtje vervanging.

Bij Brekz kunt u het Staywell deurtje vervanging goedkoop bestellen. Bij ons vindt u tevens een ruim assortiment aan kattenluiken, die u tegen tegen de scherpste prijzen gemakkelijk online kunt kopen!

Over Staywell Deluxe kattenluiken

Staywell kattenluiken zeer degelijke kattenluiken die gemonteerd kunnen worden in deuren, glas en wanden. De meeste kattenluiken beschikken over een deels doorzichtig luikje en hebben 4 handmatig instelbare standen; geheel open, alleen naar buiten, alleen naar binnen en gesloten. De kattenluiken van Staywell sluiten goed af zodat het niet gaat tochten. De borstelrand rond de opening draagt hier ook aan bij.

Ander product?

Bent u op zoek naar een compleet kattenluik, bijvoorbeeld met een infrarood systeem? Bekijk dan het Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/3288-home_default/staywell-deurtje-vervanging.jpg
8.95 2019/01/01
past perfect op het deurtje dat we al jaren hebben
Beste, wij waren heel tevreden over de aankoop van onze produkten bij Brekz.be. Een correcte en snelle levering aan huis. Mvg, Geert Clarysse
Heel goed het gepast precies
4655
2410
Staywell deurtje vervanging > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Staywell Deluxe deurtje vervanging
Staywell
https://www.brekz.be/3289-home_default/staywell-deluxe-deurtje-vervanging.jpg
7.99 2019/01/01
Keuze, snelheid en kwaliteit van verzending prima.
4656
2411
Staywell Deluxe deurtje vervanging > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik

Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik

Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik is een kattenluik met vier standen en infrarood toegang en is geschikt voor katten tot 7 kg. Dit geavanceerde kattenluik geeft uw kat toegang door middel van infrarood detectie. Uw kat krijgt een gekleurd, gecodeerd sleuteltje aan de halsband die hem naar binnen en buiten laat. Andere katten zonder zo'n sleuteltje houdt u effectief buiten de deur. Het product beschikt over vier standen; geheel open, geheel dicht, opent naar buiten, opent naar binnen. Ideaal voor wanneer u een dag(deel) van huis bent. Het kattenluik heeft een universele pasvorm en is geschikt voor montage in zowel deuren als glas. Diverse onderdelen zijn los verkrijgbaar, zoals extra infrarood sleutels of reserve deurtjes.

Het Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik is geschikt voor katten met een lichaamsgewicht tot 7 kg en een schouderbreedte van max. 150 mm. Houdt u voor montage rekening met de volgende afmetingen:

 • Buitenmaat luik: 241 mm x 252 mm
 • Afmeting montageplek: 168 mm x 175 mm
 • Afmeting bij montage in glass: 212 mm diameter
 • Maximale schouderbreedte kat: 150 mm

Nog eenmaal de voordelen van dit kattenluik op een rij:

 • Geavanceerd kattenluik met toegang door middel van infrarood
 • Dankzij de gecodeerde sleutel aan de halsband geeft hij alleen toegang voor uw eigen kat
 • Geschikt voor montage in de deur of glas
 • Voor katten tot een lichaamsgewicht van 7 kg en een schouderbreedte van max. 150 mm
 • Diverse reserveonderdelen verkrijgbaar, zoals gecodeerde sleutels
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een magnetisch kattenluik? Kijk dan eens bij ons Staywell 400 magnetisch kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.be/20495-home_default/staywell-500-infra-red-deluxe-4-way-locking-kattenluik.jpg
59.95 2019/01/01
Ik heb er nog niets mee gedaan , de kat moet eerst aan het halsbanden wennen
4660
2413
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 59,95
Staywell Infrarood sleutel 580 voor Staywell deur 500
https://www.brekz.be/28150-home_default/staywell-infrarood-sleutel-580-voor-staywell-deur-500.jpg
18.95 2019/01/01
32193
15489
Staywell Infrarood sleutel 580 voor Staywell deur 500 > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,95
Staywell 600 Small Aluminium Pet Door

Staywell 600 Small Aluminium Pet Door

Staywell 600 Small Aluminium Pet Door is een luik voor honden en katten tot 7 kg. Door dit luik kan uw dier zonder hulp naar binnen of buiten lopen. Het luik bestaat uit een duurzaam aluminium frame dat extra stevig en mooi afgewerkt is. Het heeft een stabiele en flexibele flap waardoor uw dier geruisloos door het luik kan lopen. Het luik heeft een 2-standensluiting waarbij u het luik geheel open kunt zetten of geheel af kunt sluiten. Afsluiten doet u door het afsluitende paneel voor het luik te schuiven. Staywell 600 Small Aluminium Pet Door kan geplaatst worden in deuren die maximaal 50 mm dik zijn. Het complete luik is 29,8 x 20,1 cm groot. De uitsnede is 24,5 x 15 cm en de flapgrootte is 13,2 x 20,6 cm.

 • Geschikt voor honden en katten tot 7 kg
 • Stevig en mooi afgewerkt aluminium frame
 • Stabiele, flexibele en geruisloze flap 
 • 2-standensluiting om hond binnen of buiten te houden
 • Gemakkelijk af te sluiten met paneel
 • Geschikt voor deuren tot 50 mm dik
 • Totale grootte 29,8 x 20,1 cm

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot assortiment luiken voor zowel uw hond als uw kat. Koop bijvoorbeeld deze Staywell 600 Small Aluminium Pet Door gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Staywell 600 Small Aluminium Pet Door?

Dit luik is ook te koop in de maten 620 voor honden tot 18 kg, 640 voor honden tot 45 kg en 660 voor honden tot 100 kg. Kijk hier voor ons gehele overzicht aan hondenluiken of bekijk hier ons gehele aanbod aan kattenluiken. 

https://www.brekz.be/20656-home_default/staywell-600-small-aluminium-pet-door.jpg
39.95 2019/01/01
20450
12486
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,95

Cat Mate

Deurtje Dogmate voor luik 363

Dogmate deurtje voor luik 363

Het Dogmate deurtje voor luik 363 is geschikt voor het hondenluik van Dogmate met het nummer 363, maar past ook in de voormalige kattenluiken van Cat Mate met de nummers 256 & 259. Dit zijn hondenluiken of kattenluiken in de maat Large, geschikt voor kleine honden en grote katten. Het losse deurtje is ideaal wanneer u het oude deurtje wilt vervangen, bijvoorbeeld wanneer het kapot is of wanneer u een andere kleur deurtje wilt. Het product is transparant van kleur, wat katten erg fijn vinden. Om de deur zit een tocht- en weerbestendige borstelrand. Hiermee wordt voorkomen dat er koude lucht binnenkomt.

 • Los deurtje voor in lui 363 (of voormalig 256 en 259 kattenluiken (large))
 • Met tochtbestendige borstelrand
 • Transparant van kleur
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dogmate Deurtje voor luik 363 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander hondenluik of kattenluik?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Dogmate Deurtje voor luik 363? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenluiken of hondenluiken.

https://www.brekz.be/22225-home_default/deurtje-dogmate-voor-luik-363.jpg
14.95 2019/01/01
21235
12821
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,95
Cat Mate kattenluik 309

Cat Mate kattenluik 309

Het Cat Mate kattenluik 309 is een kattenluik van goede kwaliteit dat geschikt is voor dunne paneeldeuren (tot maximaal 13 mm dik). Het kattenluik is voorzien van vier standen; helemaal open, helemaal dicht, alleen naar buiten open en alleen naar binnen open. Het kattenluik heeft een eenvoudig en dun ontwerp. Het Cat Mate kattenluik 309 is voorzien van een borstelrand en is daarom geheel tocht- en weerbestendig. Het kattenluik sluit door middel van een moderne magnetische sluiting. 

De afmetingen van dit product zijn:

 • Buitenmaat van het luik: 192 x 200 mm
 • Afmetingen montageplek: 165 x 174 mm
 • Diepte kattenluik: 13 mm


Het Cat Mate kattenluik 309 in het kort:

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik in paneeldeuren met een dikte van 13 mm
 • Magnetisch afsluitbaar kattenluik
 • Vier verschillende standen
 • Voorzien van een borstelrand 
 • Verkrijgbaar in twee kleuren: bruin en wit
   

Bij Brekz kunt u het Cat Mate kattenluik 309 goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de beste kattenluiken tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ander Cat Mate kattenluik voor dunne paneeldeureren? Bekijk dan het overzicht van al onze kattenluiken

Cat Mate
https://www.brekz.be/2471-home_default/cat-mate-kattenluik-309.jpg
14.99 2019/01/01
alles naar wens verlopen !!!
3374
1814
Cat Mate kattenluik 309 > Meer informatie
Cat Mate kattenluik 309 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Bruin
€ 14,99
Wit
€ 14,99
Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235

Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235

De Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235 is geschikt voor de kattenluiken van Cat Mate met de nummers 304, 309, 234 en 235. Bijvoorbeeld het Cat Mate 304 Kattenluik. Deze kattenluiken zijn geschikt voor middelgrote katten. U kunt de Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235  bestellen wanneer u het oude deurtje wilt vervangen, bijvoorbeeld omdat deze kapot is of wanneer u het deurtje in een andere kleur wilt. Het Cat Mate deurtje is transparant van kleur, wat katten erg fijn vinden. Om de deur zit een tocht- en weerbestendige borstelrand. Zo wordt er voorkomen dat er koude lucht uw huis binnenkomt.

 • Los deurtje voor Cat Mate kattenluiken van het type 304, 309, 234 en 235.
 • Met een speciale tochtbestendige borstelrand
 • Een aangename, transparante kleur
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Deur voor luik 304 309 234 en 235 voor de scherpste prijs. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!
 

Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Cat Mate Deur voor Luik 304 309 234 en 235, bijvoorbeeld omdat u een deurtje voor een ander Cat Mate kattenluik zoekt? Bekijk dan ons totaalaanbod kattenluiken. Hier vindt u onder andere het Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik

Cat Mate
https://www.brekz.be/2142-home_default/cat-mate-deur-klein-.jpg
10.99 2019/01/01
Snelle service, top!
2744
1560
Cat Mate Deur Klein > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
Cat Mate 4 way locking cat flap 235B

Cat Mate 4 way locking cat flap 235B

Cat Mate 4 way locking cat flap 235B is een kattenluik met magnetische sluiting en is geschikt voor katten van diverse formaten. Het kattenluik beschikt over een magnetische sluiting met vier standen, voor optimaal gebruiksgemak. Hij is te installeren in zowel deuren als wanden met een maximale dikte van 50 mm. Dankzij de ingebouwde weersbestendige tochtstrip wordt voorkomen dat kou en wind door het luik naar binnen lekken. Het kattenluik beschikt zoals gezegd over een magnetische sluiting en wel met de volgende vier standen:

 • Vrije doorgang van binnen naar buiten toe
 • Vrije doorgang van buiten naar binnen toe
 • Vrije doorgang zowel naar binnen als naar buiten toe
 • Geen doorgang
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Cat Mate 4 way locking cat flap 235B nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Productspecificaties Cat Mate 4 way locking cat flap 235B

Het kattenluik is verkrijgbaar in de kleur bruin. Hier volgen de afmetingen van het product (Breedte x Hoogte):

 • Het gehele product: 19,2 cm x 20 cm
 • Maat van de flap: 14,5 x 15,5 cm 
 • Uitzaagafmetingen: 16,5 x 17,4 cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een groter kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 221 Large Flap Kattenluik. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/20920-home_default/cat-mate-4-way-locking-cat-flap-235b.jpg
23.99 2019/01/01
20650
12574
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bruin
€ 23,99
Cat Mate 4 way locking cat flap 235W

Cat Mate 4 way locking cat flap 235W 

Cat Mate 4 way locking cat flap 235W is een stevig kattenluik in een wit frame en heeft 4 standen voor toegang. Dit eenvoudige en robuuste kattenluik beschikt over 4 standen voor toegang en vertrek; geheel gesloten, vrije doorgang, alleen naar binnen, alleen naar buiten. Dankzij de borstelrand is het kattenluik geruisloos en vrij van tocht. Het product is te installeren in deuren tot maximaal 50 mm dik. Het is ook geschikt voor installatie in dunne panelen en schermen.

De afmetingen van dit product zijn:

 • Afmeting kattenluik: 192 x 200 mm
 • Uitzaagafmeting: 165 x 174 mm
 • Maximale dikte deur: 50 mm


De Cat Mate 4 way locking cat flap 235W in het kort:

 • Eenvoudig en robuust ontwerp kattenluik
 • Met 4 standen; geheel geopend, geheel gesloten, alleen naar buiten en alleen naar binnen te openen
 • Geschikt voor gebruik in deuren, dunne panelen en schermen
 • Met borstelrand voor een geruisloos, tochtvrij kattenluik
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate 4 way locking cat flap 235W tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een elektromagnetisch kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

https://www.brekz.be/20923-home_default/cat-mate-4-way-locking-cat-flap-235w.jpg
23.99 2019/01/01
20652
12576
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 23,99
Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic is een los deurtje, bedoeld voor in de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254. Het deurtje is bedoeld ter vervanging van het originele exemplaar en voorkomt dat u een heel nieuw kattenluik moet aanschaffen. Ideaal dus wanneer het originele deurtje versleten is, of als het een ongelukje heeft gehad. 

Dit luikje is alleen geschikt voor de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een deurtje voor een ander Cat Mate model? Kijk dan eens bij de Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/3865-home_default/cat-mate-deurtje-luik-254-magnetic.jpg
9.95 2019/01/01
5476
2858
Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,95
Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat

Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat

Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat zijn magneetjes voor aan de halsband van uw kat (of hond) en zijn geschikt voor diverse Cat Mate elektromagnetische kattenluiken. Natuurlijk raken de magneetjes in de halsband van uw kat of hond tijdens een van hun avonturen weleens kwijt. Dankzij deze losse magneetjes maakt dat niet langer uit en gaat het kattenluik of de hondendeur voortaan weer gewoon voor uw huisdier open. De magneetjes zijn geschikt voor de volgende elektromagnetische Cat Mate kattenluiken:

 • Kattenluik nr. 254
 • Kattenluik nr. 256
 • Kattenluik (voor glazen deur) nr. 255
 • Hondendeur nr. 259
 • Katten- en hondenluik nr. 363
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat tegen de scherpste prijzen. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nieuw deurtje voor uw Cat Mate nr. 254? Kijk dan eens bij het Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

https://www.brekz.be/3866-home_default/cat-mate-collar-magnets-2x-voor-de-kat.jpg
13.99 2019/01/01
Handig dat enkel je eigen kat binnen kan. Ook goed dat je de magneetjes apart kan kopen wanneer je ze verliest en dus geen volledig nieuw karrenluik moet bestellen.
's avonds besteld - volgende ochtend in de bus !
5477
2859
Cat Mate Collar Magnets (2x) voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 13,99
Cat Mate 210 Kattenluik Wit (Glas/Dunne deuren)

Cat Mate 210 Kattenluik Wit

Het Cat Mate 210 Kattenluik Wit is een eenvoudig en robuust kattenluik dat speciaal gemaakt is om te monteren in dunne paneeldeuren en glas. Het luik is namelijk slechts 30 mm dik. Het kattenluik kan in de standen open en dicht worden gezet. Zo kunt u uw kat binnen of buiten houden als u dat wilt. De borstelrand die aan het luik bevestigd is, houdt kou, tocht en regen buiten. Het luik heeft een magnetische sluiting en maakt geen geluid als uw kat erdoorheen springt. De buitenmaat van het luik heeft een diameter van 245 mm en de montageplek is 223 mm breed. Het luik verkrijgbaar in de kleur wit.

Eigenschappen van Cat Mate 210 Kattenluik Wit

 • Geschikt voor dunnen deuren en glas
 • Slechts 30 mm dik
 • Borstelrand houdt water en wind buiten
 • Magnetische sluiting
 • Buitenmaat is 245 mm en montageplek is 223 mm
 • Verkrijgbaar in wit 

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kattenluiken. Het Het Cat Mate 210 Kattenluik Wit is verkrijgbaar als los deurtje of als geheel kattenluik. Bestel hem snel en gemakkelijk online en krijg uw aankoop razendsnel thuisbezorgd!

Ander kattenluik dan Cat Mate 210 Kattenluik Wit?

Ook voor andere kattenluiken van Cate Mate kunt u terecht bij Brekz. Kies bijvoorbeeld voor het Cat Mate 234 Kattenluik. Voor ons gehele aanbod aan kattenluiken, kijkt u hier.

https://www.brekz.be/24888-home_default/cat-mate-210-kattenluik-wit-glasdunne-deuren.jpg
22.95 2019/01/01
Snelle levering. Correcte informatie van de leveringsdienst. Dag en uur van aankomst, kon mijn bestelling perfect opvolgen. Beleefde courier en leverring binnen de aangegeven tijd. Kattenluik 210 zie er goed uit.
27563
14401
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Deurtje
€ 9,99
Kattenluik
€ 22,95
Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit

Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit

Het Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit is een eenvoudig en robuust kattenluik dat geschikt is voor katten tot ongeveer 8 kilo. Door de dikte van maximaal 50 mm, kan hij behalve in reguliere deuren en wanden ook in dunne paneelmuren geplaatst worden. Het luik heeft een draaislot dat op vier verschillende standen kan staan: vrije doorgang, alleen erin, alleen eruit en geheel gesloten. Zo kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat uw kat binnen of buiten blijft. De flap van het kattenluik is doorzichtig en gemaakt van sterk kunststof. Rond de flap bevindt zich een borstelrand die kou, tocht en water buiten houdt en magnetisch afsluitbaar is. De borstelrand zorgt er ook voor dat uw kat geruisloos door het luik heen kan lopen. Het Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit heeft een witte kleur en is 246x197 cm groot.

 • Voor katten tot 8 kilo
 • 246x197x50 cm groot
 • Geschikt voor dunne paneeldeuren en wanden
 • Draaislot kan op vier standen gezet worden
 • Doorzichtige flap van sterk kunststof
 • Borstelrand houdt wind en water buiten
 • Geruisloos bij gebruik
 • Verkrijgbaar in wit

Bij Brekz kunt u kiezen voor een ruim assortiment kattenluiken van verschillende merken. Bestel bijvoorbeeld deze Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit gemakkelijk en voordelig online en u krijgt hem snel thuisbezorgd!

Ander kattenluik dan Cat Mate 4-way Rotary Kattenluik 358 Wit ?

Bent u op zoek naar een ander kattenluik? Dan kunt u ook kiezen voor de Cat Mate 363 (voorheen 256) Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Deze heeft een volledig elektromagnetisch systeem. Voor ons gehele assortiment kattenluiken, kijkt u hier.

https://www.brekz.be/24891-home_default/cat-mate-4-way-rotary-kattenluik-358-wit.jpg
29.95 2019/01/01
Geweldige kwaliteit, degelijk uitgevoerd, duidelijke uitleg, ook voor dikkere deur geschikt en oerdegelijk. Beide Konijnen - ja je leest het goed
27571
14402
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,95
Cat Mate 304 Kattenluik

Cat Mate 304 Kattenluik

Het Cat Mate 304 Kattenluik is een eenvoudig en robuust kattenluik dat speciaal is ontwikkeld voor montage in dunne paneeldeuren. Het kattenluik is voorzien van twee standen; open en dicht. Dankzij het dunne ontwerp is hij bij uitstek geschikt voor dunne paneeldeuren tot max. 13 mm dik. Het kattenluik is voorzien van een borstelrand en is daarom geheel tocht- en weerbestendig. Afsluiten gaat door middel van een moderne magnetische sluiting. 

De afmetingen van dit product zijn:

 • Buitenmaat van het luik: 192 x 200 mm
 • Afmetingen montageplek: 165 x 174 mm
 • Diepte kattenluik: 13 mm


Het Cat Mate 304 Kattenluik in het kort:

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik in paneeldeuren met een maximale dikte van 13 mm
 • Eenvoudig en robuust kattenluik
 • Magnetisch afsluitbaar kattenluik met twee standen; open en dicht
 • Voorzien van een borstelrand ter voorkoming van tocht in huis
 • Verkrijgbaar in de kleuren bruin en wit
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat Mate 304 Kattenluik tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met elektromagnetisch deurtje? Kijk dan eens bij het Cat Mate 254 Kattenluik. Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1442-home_default/cat-mate-304.jpg
14.49 2019/01/01
mooi klein kattenluikje, precies goed voor mijn yorkies. super dat het voor heel dunne deuren kan zoals een vliegendeur.
Het kattenluik werd mooi op tijd geleverd en werkt perfect.
Redelijk gedegen kattenluik met een wat fragiele sluiting. Ben benieuwd hoe lang het het uithoudt met onze twee noorse boskatten.
1920
1091
Cat Mate 304 > Meer informatie
Cat Mate 304 Kattenluik 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Bruin
€ 14,49
Wit
€ 14,49
Cat Mate 234 Kattenluik

Cat Mate 234 Kattenluik

Cat Mate 234 Kattenluik is een eenvoudig kattenluik dat geschikt is voor deuren, panelen en wanden tot 50 mm. Bij aanschaf van een extra tunnel mag dit meer dan 50 mm zijn. Het simpele maar sterke materiaal zorgt ervoor dat het niet snel kapot gaat. Dit luik laat weinig tocht door omdat het een tocht- en weerbestendige borstelrand bevat. Hij is daarnaast magnetisch afsluitbaar. Dit luik heeft slechts een 'open' en 'dicht' stand. Verder heeft het dus geen andere opties. Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Cat Mate 234 Kattenluik tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Cat Mate 234 Kattenluik

Buitenmaat breedte: 192 mm
Buitenmaat lengte: 200 mm
Afmeting montageplek breedte: 165 mm 
Afmeting montageplek hoogte: 174 mm 
 

Ander kattenluik? 

Bent u op zoek naar een kattenluik met meerdere standen? Bekijk dan ons Kattenluiken Cat Mate assortiment. Hier verkopen we onder andere het Cat Mat 254 Kattenluik. Deze heeft vier verschillende standen en zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat er geen vreemde katten binnen kunnen komen.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1443-home_default/cat-.jpg
21.99 2019/01/01
werkt goed de kat is er blij mee en ik ook.
We waren aan vervanging toe en het product Ten Cate is niet meer indewinkel verkrijgbaar, maar we hebben het toch gevonden langs deze weg. Zodat we in de toekomst meer langs deze weg zullen inkopen
Cat Mate heeft voor mij nog altijd de beste kattenluiken op de markt. Heb enkel ervaring met de mechanische luiken (dus niet met chip/halsband).
1922
1092
Cat Mate 234 > Meer informatie
Cat Mate 234 Kattenluik 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Bruin
€ 21,99
Wit
€ 21,99
Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik is een eenvoudig kattenluik dat geschikt is voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm. Het simpele maar sterke materiaal zorgt ervoor dat het niet snel kapot gaat. Dit luik laat weinig tocht door omdat het een tocht- en weerbestendige borstelrand bevat en is daarnaast magnetisch afsluitbaar. Hij werkt met een elektromagnetische band om de nek van de kat, waardoor vreemde katten buiten worden gehouden. De vier verschilende standen die gebruikt kunnen worden zijn: open, dicht, alleen naar binnen en alleen naar buiten. Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Inclusief twee magneten voor aan de halsbandjes. Exclusief 9 volt batterij. 

 • Geschikt voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm
 • Stevig materiaal dat niet snel kapot gaat
 • Werkt met een elektromagnetische band, die vreemde katten buiten houdt
 • Met vier verschillende standen: open, dicht, alleen maar binnen en alleen maar buiten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Cat Mate 254 Kattenluik tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Cat Mate 254 Kattenluik

Buitenmaat breedte: 195 mm
Buitenmaat lengte: 242 mm
Afmeting montageplek breedte: 168 mm 
Afmeting montageplek hoogte: 219 mm 
 

Ander kattenluik? 

Bent u op zoek naar een goedkoper kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken Cat Mate assortiment. Hier verkopen we onder andere het Cat Mat 204 Kattenluik.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1444-home_default/cat-mate-254.jpg
42.99 2019/01/01
Prima en snelle levering
Heerlijk andere katten niet naar binnen kunnen gaat hier wel regelmatig stuk
Een heel goed product! Het kattenluik is betrouwbaar, een goed magnetisch sluitingssysteem dat andere katten buitensluit...vlot geleverd door Brekz.be!
Super product. Raad het iedereen aan. Nooit meer last van andere katten in de tuin.
produkt van goede kwaliteit - voldoet aan het gevraagde.
Heb eerst een niet werkende gekregen maar ze hebben me meteen daarna een ander gestuurd en die is helemaal naar wens❤️
Duidelijke website met eerlijke prijzen.Vlotte bestelling.Dag nadien bestelling, product in bezit.Bestelling geleverd op afgesproken tijd...superhandig.Top!
Heel tevreden! Snelle levering.
1925
1093
Cat Mate 254 > Meer informatie
Cat Mate 254 Kattenluik 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Bruin
€ 42,99
Wit
€ 42,99
Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik is een degelijk kattenluik voor in wanden en deuren en is speciaal gericht op grote katten. Het kattenluik is geschikt voor katten met een schofthoogte tot circa 36 cm en kan worden gemonteerd in deuren en wanden van maximaal 50 mm dik. Dit grote kattenluik geeft ook grote katten het plezier van op pad gaan wanneer zij dat willen. Het luik is stevig gebouwd, is magnetisch afsluitbaar en beschikt over een borstelrand die hem afsluit voor kou en wind van buiten. Het magnetische veiligheidsslot heeft 4 instellingen: 

 • Alleen naar binnen toe openen
 • Alleen naar buiten toe openen
 • Zowel naar binnen als naar buiten toe openen
 • Het luik blijft gesloten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Productspecificaties Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin, beide met een transparant luik. Enkele afmetingen op een rij (breedte x hoogte):

 • De totale afmetingen zijn: 23,5 cm x 25,2 cm
 • Montage in deur of wand: 21 cm x 22,7 cm
 • De grootte van de luik-opening: 18 cm x 19,7 cm
 • Maximum schofthoogte van uw kat: ca. 36 c

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 234 Kattenluik. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u op de Productpagina.

Cat Mate
https://www.brekz.be/22625-home_default/cat-mate-221-large-cat-flap.jpg
25.95 2019/01/01
uitstekend voor onze dikke poes, makkelijk te plaatsen
exelent zeer vlugge en nette verzending ,kan niet beter honderd percent tevreden!!!
De gaatjes die je moet boren voor de schroeven die er helemaal doorheen moeten belachelijk , te dicht bij de rand die je uit moet boren. Daarbij belachelijk dat je de schroeven in moet korten, als je al n smallere deur hebt, doe er gewoon wat schroeven bij.
Stevig Luik dat ik voor een Jack Russel gebruik en dat bestand is tegenzin vitaliteit
Snelle en correcte bestelling en levering, heel tevreden. Een echte aanrader !!!
1928
1094
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 25,95
Bruin
€ 25,95
Cat Mate Wall Liner Voor Kattenluik

Cat Mate Wall Liner Voor Kattenluik

De Cat Mate Wall Liner Voor Kattenluik is een speciale tunnel die in dikke muren en deuren geplaatst kan worden. Deze tunnel zorgt ervoor dat kattenluiken goed passen, zodat ze tochtvrij blijven. De Cat Mate Wall Liner voor Kattenluiken is geschikt voor de Cat Mate luiken nummer 234 en 235. Een ideale toevoeging voor als u deze kattenluiken in een dikke deur wil plaatsen. De Cat Mate Wall Liner Voor Kattenluik is van stevig kunststof gemaakt dat u in een andere kleur kunt schilderen.  Afmetingen (H) x (B): 180 x 165 mm
Diepte tunnel: 50 mm

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat Mate 304 Kattenluik tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een kattenluik voor bij de Cat Mate Wall Liner? Bij Brekz kunt u het Cat Mate 234 Kattenluik goedkoop online bestellen! Een overzicht van al onze kattenluiken vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.be/1451-home_default/cat-mate-wall-liner.jpg
9.95 2019/01/01
1938
1099
Cat Mate Wall Liner > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 9,95
Dog Mate 363 elektronisch kattenluik en hondenluik

Dog Mate 363 elektronisch kattenluik en hondenluik

Dog Mate 363 Elektronische huisdierenluik is een luik met een elektromagnetisch toegangssysteem en is geschikt voor grote katten en kleine honden (Yorkshire Terriers, Pekingees, Teckel, Miniatuur Poedel en Spaniëls met een schouderhoogte tot 360mm). Het huisdierenluik opent aan de hand van het magneetbandje om de nek van uw huisdier. Zo kunt u alle andere ongewenste bezoekers buiten de deur houden.

Een tochtbestendige borstelrand voorkomt tocht in huis en het deurtje is transparant wat door de meeste huisdieren wordt gewaardeerd. Het product is voorzien van vier standen; geheel open, alleen naar binnen, alleen naar buiten en dicht. De voeding van het kattenluik werkt door middel van één 9 volt batterij. Daarnaast krijg je van het bedrijf Cat Mate 3 jaar fabrieksgarantie. De afmetingen van het product zijn als volgt:

 • Buitenmaat kattenluik: 235 x 300 mm
 • Uitzaagmaat (in deur): 203 x 266 mm
 • Diepte kattenluik: 60 mm
   

Let op! Alleen geschikt voor montage in deuren. Niet in wanden.

Het Dog Mate 363 elektronisch kattenluik en hondenluik in het kort:

 • Elektromagnetisch gestuurd kattenluik met een halsbandmagneetje, houdt andere katten buiten
 • Voorzien van 4 standen; open, alleen naar buiten open, alleen naar binnen open en dicht
 • Tochtbestendige borstelrand voorkomt tochten in huis
 • Geschikt voor grote katten (tot ca. 10 kg) en kleine honden
 • Wordt geleverd met 2 magneetbandjes

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Dog Mate 363 Elektronisch kattenluik en hondenluik tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner hondenluik van Staywell. Een overzicht van al onze hondenluiken vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.be/28729-home_default/dog-mate-363-elektronisch-kattenluik-en-hondenluik.jpg
75.95 2019/01/01
Perfect voor onze katten
Goed prodick enkel jammer dat niet alle 5 funtcies gaan. De funtcie helemaal open gaat niet doordat er een slecht contact zit in de groene knop.
1940
1101
Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit OP is OP
€ 75,95
Catmate Deurtje voor luik 221

Catmate Deurtje voor luik 221 

Catmate Deurtje voor luik 221 is een deurtje voor een kattenluik en is geschikt voor het model Cat Mate 221. Het deurtje is bedoeld ter vervanging van het originele exemplaar, wanneer die versleten is of kapot is gegaan. Zo voorkomt het dat u een heel nieuw kattenluik aan moet schaffen.

Dit luikje is alleen geschikt voor kattenluiken van het type Catmate 221.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catmate Deurtje voor luik 221 tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een luikje voor een ander type Cat Mate? Kijk dan eens bij de Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.

https://www.brekz.be/22226-home_default/catmate-deurtje-voor-luik-221.jpg
12.95 2019/01/01
23348
13506
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenluiken

In ons assortiment vindt u niet zomaar kattenluiken. Er is keuze uit vele soorten luiken met diverse opties, zoals een kattenluik met chip. Bij uw keuze voor een kattenluik zijn een paar zaken belangrijk. Zo is het goed om de afmetingen van het luik goed op te nemen, zodat u zeker weet dat hij past in uw deur of wand. Verder speelt de vraag wat het luik allemaal moet kunnen. U vindt hier een ruime keuze aan klassieke kattenluiken, handmatige 4 way kattenluiken, elektromagnetische luiken en geavanceerde kattenluiken van de merken Staywell en Cat Mate. Tevens zijn er diverse losse onderdelen en accessoires voor verschillende soorten kattenluiken.
 

Klassiek kattenluik

U bent ongetwijfeld bekend met het klassieke kattenluik; een luik in uw deur dat simpelweg uw kat zijn eigen deur verschaft in huis. Deze eenvoudige, effectieve kattenluiken vindt u in verschillende uitvoeringen.

 • Staywell biedt een eenvoudig kattenluik, de Staywell Orginal Small Pet Door. Deze opent en sluit wanneer een kat door het luik wilt stappen.
 • Een alternatief is het effectieve luik van Cat Mate, het Cat Mate 234 Kattenluik. Speciaal voor dunne paneeldeuren heeft Cat Mate het Cat Mate 304 Kattenluik.

Handmatig 4 way kattenluik 

Handmatig instelbare kattenluiken zijn gemaakt zodat uw kat op bepaalde tijden van de dag niet naar buiten, of juist niet naar binnen kan. Ze kunnen vaak ook ingesteld worden op geheel gesloten of geheel vrij te openen en heten daarom 4 way kattenluiken.

 • Bij Staywell heeft u keuze uit diverse 4 way kattenluiken. Zo is er het Staywell 919 Manual 4 Way Locking Catflap Kattenluik. Wilt u liever een luxe variant, dan moet u het Staywell Manual Deluxe 4 Way Locking Kattenluik hebben.
 • Van Cat Mate is er een variant voor grote katten, het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik. Ook is er een uitvoering met 4 standen voor dunne paneeldeuren tot 13 mm, het Cat Mate kattenluik 309.
   

Elektromagnetisch kattenluik

Het elektromagnetische kattenluik is een ideale oplossing voor als u andere katten dan uw eigen kat buiten wilt houden. Hierbij krijgt uw kat een magneetje om die correspondeert met het kattenluik. Wil uw kat door het luik dan gaat deze op aanvraag van het magneetje open. Ook deze luiken kennen vaak verschillende standen, net als de 4 way kattenluiken. Magneetjes zijn ook los verkrijgbaar.

 • Een mooi voorbeeld van een elektromagnetisch kattenluik is het Staywell 420 magnetisch kattenluik. Een variant hierop is het Staywell 932 Magnetic 4 way Catflap Kattenluik.
 • Bij Cat Mate kunt u kiezen voor het elektromagnetische Cat Mate Large Electromagnetic Catflap Kattenluik, ook geschikt voor wat grotere katten.
   

Geavanceerde kattenluiken

Wilt u een bijzonder kattenluik, bijvoorbeeld omdat u er specifieke eisen aan stelt. Misschien vindt u wat u zoekt bij onze geavanceerde kattenluiken, zoals het model met infrarood of het kattenluik dat reageert op de chip van uw huisdier. 

 • Staywell verkoopt een kattenluik dat werkt met infrarood, als alternatief op de luiken met elektromagnetische toegang. Dit is het Staywell 500 Infra-red Deluxe 4 Way Locking Kattenluik.
 • Het meest geavanceerde kattenluik in ons assortiment komt van de Pet Porte (van Staywell). Zij bieden een kattenluik dat opent wanneer de chip van uw kat in de buurt wordt gehouden. U kunt dit Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik inprogrammeren voor meerdere huisdieren.
   

Accessoires en losse onderdelen

Omdat zelfs bij het beste kattenluik weleens iets kapot gaat biedt Brekz diverse losse onderdelen aan, variërend van deurtjes voor het kattenluik tot tunnels voor het binnenwerk. Ook zijn er accessoires verkrijgbaar, zoals nieuwe magneetjes voor aan het halsbandje.

 • Er zijn vele deurtjes verkrijgbaar voor diverse modellen kattenluiken. Van Staywell is er bijvoorbeeld het Staywell 940ML Deurtunnel Voor Kattenluik, geschikt voor de Staywell 919. Cat Mate verkoopt een deurtje voor de Cat Flap 254, het Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic.
 • Magneetjes kunnen kwijt raken, of misschien heeft u extra exemplaren nodig voor meerdere katten. Daarom vindt u hier PetSafe Staywell Magnetische sleutels 980 voor kattenluik.
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenluiken tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld reisbenodigdheden voor uw kat? Kijk dan eens bij de kat mee op reis. Een overzicht van al onze kattenaccessoires vindt u op deze pagina. 

Terug