Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 2 tot 5 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ebi Radiator bed sunrise Zwart voor katten

Product Information
Per stuk OP = OP
€ 54,95
€ 41,21
Beschikbaar 01 januari
€ 54,95
€ 41,21
Per 2 OP = OP
€ 105,50
€ 79,13
Beschikbaar 01 januari
€ 105,50
€ 79,13

Een heerlijk warm plekje aan de radiator. Geen fijner plekje voor een middagdutje dan de Ebi Radiator bed sunrise Zwart voor katten.

  • Geschikt voor elke kat
  • Maximale diepte 15 cm
  • Afmetingen: 45x30x30 cm
  • Geschikt voor alle katten tot 5 kg

Meer informatie

Ebi Radiator bed sunrise Zwart voor katten

De Ebi Radiator bed sunrise Zwart voor katten is een heerlijk slaapplekje voor kat aan de radiator. Met deze kattenmand heeft uw kat warm plekje aan de radiator om een lekker middagdutje te doen bij de verwarming. De Ebi Radiator bed sunrise Zwart voor katten is niet alleen een fijn slaapplekje, ook kan uw kat gedurende de dag lekker luieren in deze kattenmand. Het bed heeft aan de voorkant een grote opening, zodat uw kat gemakkelijk in de mand kan klimmen. In de mand ligt een zacht grijs pluche kussen, zodat uw kat comfortabel ligt.  Dit ligplekje is geschikt voor elke kat en heeft een maximale diepte van 15 cm. Dit radiatorbed heeft een omvang van 45 x 30 x 30 cm en is te verkrijgbaar in de kleur zwart.

  • Geschikt voor elke kat
  • warm lig- en slaapplekje bij radiator
  • Maximale diepte 15 cm
  • Afmetingen: 45x30x30 cm

Bij Brekz kunt u makkelijk en goedkoop online de meest comfortabele kattenmanden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Ebi Radiator bed sunrise Zwart voor katten.
      

Ander product?

Dit radiator bed is ook verkrijgbaar in de kleur beige. Bent u op zoek naar een alternatief product, bijvoorbeeld Ebi Radiator bed cloud nine black paper rope voor katten? Of bent u toch op zoek naar een andere slaapplek? Voor een totaal overzicht van onze kattenmanden, kunt u terecht op onze site.