Kauwproducten

Honden zijn gek op kauwproducten. Dat is ook niet zo gek, want kauwen en bijten is een belangrijk instinct van de hond. Kauwen dient ter reiniging van het gebit, het masseert het tandvlees en versterkt de kauwspieren. Wij hebben veel verschillende kauwproducten in ons assortiment. Varkensoren, pensstaafjes, botten en nog veel meer! Brekz heeft een heerlijk bot voor elke hond.
Lees meer..

Producten per pagina

Producten per pagina

Kauwsnacks voor honden

Alle honden houden ervan om regelmatig lekker te kauwen. Het is misschien wel hun favoriete bezigheid! Dit komt omdat kauwen en bijten belangrijk instictief gedrag van honden is. Daarnaast helpt het om hun gebit schoon te houden, hun tandvlees gezond en hun kauwspieren sterk. Bovendien zijn de meeste kauwsnacks ook nog eens gezond voor uw hond, omdat ze belangrijke mineralen bevatten of gezonde dierlijke producten. Met een lekkere kauwsnack kunt u uw hond op een gezonde en verantwoorde manier verwennen. Wij verkopen diverse kauwproducten, dus u vindt altijd een heerlijk bot voor uw hond!

Bij Brekz kunt u alle soorten kauwsnacks voor honden goedkoop online kopen. Bestel de favoriete kauwsnacks van uw hond voordelig bij ons en krijg ze comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheidsduur van kauwsnacks voor honden varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Aanbod kauwsnacks voor honden

Hieronder vindt u een aantal uitgelichte kauwsnacks die wij verkopen:

Pedigree kauwsnacks voor honden


Orijen kauwsnacks voor honden


Farmfood kauwsnacks voor honden

  • Farmfood Rawhide: Zeer smakelijke kauwkluiven die gemaakt worden van gedroogde runderhuiden. Deze snack plakt en stinkt niet. De kluiven helpen tandplak en tandsteen te voorkomen. In diverse maten verkrijgbaar, bekijk ons aanbod Rawhide kluiven om de juiste maat voor uw hond te vinden.


Tastybone kauwsnacks voor honden

  • Tastybone Bot: Een heerlijke bot voor uw hond, verkrijgbaar in diverse smaken zoals Lam, Kip, Rund en Bacon. Speciaal afgestemd op de grootte van uw hond; u kunt kiezen uit de Tastybone Bot Small, en Tastybone Bot Medium.


Naast de uitgelichte producten hierboven, verkopen wij diverse andere kauwsnacks voor honden. Bekijk gauw ons totaalaanbod. Bij Brekz bestelt u de lekkerste kauwsnacks voor honden voor de laagste prijs!
 

Andere product? 

Misschien wilt u ons totaalaanbod hondensnacks bekijken? Wij verkopen namelijk ook hondenkoekjes, of worsten voor uw hond. Of bent u op zoek naar hondenvoer? Bij ons vindt u de beste merken hondenvoer, voor de laagste prijzen.

Zoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!