Hill's Science Plan

Hill's Science Plan diervoeding

Een lang & gelukkig leven begint met kennis. Dankzij wetenschap maakt Hill’s bewezen voeding voor iedere levensfase. U kunt erop vertrouwen dat u uw hond en kat, gezond of met speciale behoeften, met Hill's Science Plan precies geeft wat hij/zij nodig heeft.

Hill's Science Plan


Er zijn drie belangrijke factoren die bijdragen aan de gezondheid van uw hond of kat: erfelijke factoren, omgevingsfactoren en voeding. Voeding is de enige factor die u zelf kunt beïnvloeden. Hill’s gelooft dat goede voeding het leven van uw huisdier wezenlijk kan veranderen. Dagelijks werken bij Hill’s meer dan 200 dierenartsen en voedingswetenschappers aan de ontwikkeling van dierenvoeding. Met ruim 80 jaar ervaring en gedreven door innovatie combineren zij wetenschap met de juiste ingrediënten. Zo ontstaat een voeding met een optimale balans aan voedingsstoffen, die passen bij de leeftijd, (ras)grootte en fysieke conditie en behoeften van uw hond of kat. Zo geeft Hill’s puppy’s en kittens een goede start om op te groeien tot sterke, gezonde volwassen huisdieren en geeft het kleine hondjes de juiste voedingsstoffen om het maximale uit het leven te halen.


Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop Hill's Science Plan of Hill's Ideal Balance online bestellen. Hill’s biedt op haar producten 100% garantie. Is de kwaliteit of consistentie niet goed, dan krijgt u geld terug.Assortiment Hill's huisdiervoer


Hill's biedt zowel het beste voer voor uw kat als voor uw hond. Voor beide huisdieren biedt het merk voeding die aangepast is aan de levenswijze en de leeftijd van het dier.


Hill's Science Plan hondenvoer

Het hondenvoer van Hill's is samengesteld met een optimale selectie van ingrediënten en voedingsstoffen, waardoor het de kracht heeft om levens te veranderen. Hill’s is beschikbaar voor honden in alle levensfasen, honden met specifieke behoeften en afgestemd op verschillende ras groottes. Bovendien heeft het een smaak waar honden dol op zijn.


In ons assortiment vindt u onder andere:


 • Voer in verschillende smaken voor honden in alle levensfasen van Puppy tot Senior
 • Hondenvoer voor kleine, middelgrote of grote hondenrassen, zoals bijvoorbeeld Hill's Adult Large Breed Lam & Rijst hondenvoer.
 • Perfect Weight om het ideale gewicht te bereiken en behouden
 • Light voor honden met een neiging tot overgewicht
 • Sensitive Stomach & Skin voor een gezonde huid en spijsvertering
 • Healthy Mobility om gezonde gewrichten te ondersteunen


 

Hill's Science Plan kattenvoer

Ook het kattenvoer van Hill's is samengesteld met een optimale mix van ingrediënten en voedingsstoffen, waardoor het de vitaliteit en gezondheid van uw kat zo goed mogelijk wil ondersteunen. Hill’s is beschikbaar voor katten in alle levensfasen en katten met specifieke behoeften. Bovendien zijn katten dol op de smaak van Hill's kattenvoer.


In ons assortiment vindt u onder andere:


 • Voer in verschillende smaken voor katten in alle levensfasen van Kitten tot Senior. Voor u oudere kat kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Hill's Mature Adult 7+ kattenvoer.
 • Sterilized Cat om gecastreerde en gesteriliseerde katten te helpen slank en fit te blijven
 • Urinary Health voor gezonde urinewegen
 • Perfect Weight om het ideale gewicht te bereiken en behouden
 • Hairball Indoor om haarballen te verminderen voor katten die binnenshuis leven
 • Sensitive Stomach & Skin voor een gezonde huid en spijsvertering.

 


Volledig overzicht?

Voor een volledig overzicht van ons Hill's assortiment kunt u kijken op onze pagina's voor Hill's kattenvoer en Hill's hondenvoer. Probeer ook eens Hill's natvoer in combinatie met droogvoer.Hill's en asielen

Hill’s houdt van alle huisdieren. Daarom steunt Hill’s met het Food Shelter Love programma het werk van asielen en liefdadigheidsorganisaties wereldwijd. Het afgelopen jaar hebben meer dan 9 miljoen honden en katten in asielen een nieuw thuis gevonden, dankzij Hill’s voeding.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.