Afrastering voor de kat 

Afrastering voor de kat zijn producten die geschikt zijn voor het afschermen van uw tuin. Dankzij het speciale halsbandje kan uw kat de gemarkeerde ruimte niet uit. Er is ook een afschrikkende vloeistof om katten weg te houden. Zo ziet u, er zijn diverse producten verkrijgbaar.
Lees meer ..

Omheining

Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat

Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat 

Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat is een uitbreidingsset voor de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe. Deze set bestaat uit een verlenging van uw grensdraad met 152 meter en bevat tevens 50 trainingsvlaggetjes, waterbestendige beschermkokers voor de draadverbinding en draadmoeren. Het product is geschikt ter uitbreiding van de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe. Ideaal voor grote tuinen.

 • Uitbreidingsset voor de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe
 • Ideaal voor grote tuinen
 • Bevat 152 meter grensdraad en 52 trainingsvlaggetjes
 • Veilige, droge verbinding van grensdraad dankzij waterbestendige beschermkokers

Bij Brekz kunt u de beste Petsafe-trainingsmiddel producten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainer voor uw hond? Kijk dan eens bij de Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden. Een overzicht van al onze Petsafe-trainingsmiddel producten vindt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.be/647-home_default/petsafe-wire-and-flags-uitbreidingsset-fence.jpg
29.99 2019/01/01
867
509
Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wire and Flags
€ 29,99
Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat

Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat

Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat is een omheinigssysteem dat uw kat in de buurt houdt. De werking van het systeem berust op een antennedraad van 150 meter lang die ondergronds of boven de grond wordt aangebracht. Uw kat draagt een halsband die een piep of lichte prikkeling geeft wanneer uw kat te dicht in de buurt van de omheining komt. De halsband is in de stellen op 4 verschillende correctieniveaus die een prikkeling geven, plus een niveau dat alleen een piep geeft. De halsband is waterdicht en geschikt voor katten en honden vanaf 2,7 kilogram. De verpakking bestaat uit een zender, 150 meter draad, 25 vlaggetjes en de halsband. 
 

Uitbereidingmogelijkheden Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat

Bedrading tot 2500 meter.
Meerdere huisdieren die aan het systeem gekoppeld zijn. 

Bij Brekz kunt u de beste training voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere training?

Bent u op zoek naar de uitbereiding van dit pakket? Bekijk dan onze Training voor de kat pagina. Hier verkopen we de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat. Deze verpakking bestaat uit 152 meter draad en 50 extra vlaggetjes.

Petsafe
https://www.brekz.be/3973-home_default/petsafe-in-ground-cat-fence.jpg
179.99 2019/01/01
Kat blijft op dit moment binnen de zone. Hals bandje is nogal fors met grote pennen, welke kleiner hadden gekund. Want zoveel stroom loopt daar ook weer niet doorheen dat ze zo dik en lang moeten zijn. Onze kat is vrij klein (halfbloed mushkin), waardoor deze sowieso niet (nooit) aan de minimale gewichtseisen zou kunnen voldoen. Maar... je moet wat. 150 draad bleek redelijk voldoende te zijn voor onze tuin, maar koste me 2 dagen om deze redelijk rond het perceel gelegd te krijgen. Nu ongeveer 1 week werkzaam en tot nu toe tevreden. Nadeel vind ik wel dat de batterij niet van een standaard maat is en dus speciaal besteld moet gaan worden. (kosten op dit moment onbekend, maar..vermoed dat dit niet echt goedkoop zal zijn)
Nog maar een paar trainingen achter de rug en zie het goed komen. Spijtig dat de halsband alleen werkt met een batterij van de fabrikant.
2103
1224
Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 179,99
TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring

TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring

De TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring, met ingebouwd veiligheidsslot, biedt u de mogelijkheid om de avonturen van uw kat in realtime te volgen. U kunt de GPS chip van uw kat verbinden met de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie gebruiken om uw huisdier te volgen in realtime. De functie Virtuele omheining stuurt u een melding wanneer uw kat het veilige gebied verlaat dat u heeft ingesteld. Deze GPS halsband voor katten geeft u ook inzicht in de activiteit van uw kat, zodat u weet waar uw kat zich bevindt en hoeveel hij of zij beweegt gedurende de dag. Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van locatietracering. Deze GPS voor katten is waterdicht, zodat uw huisdier in alle weersomstandigheden kan rennen, zwemmen en spelen.

 • Abonnement: vanaf slechts € 3,75/maand voor uw kat GPS.
 • Veiligheid staat voorop: de GPS halsband met ingebouwd veiligheidsslot wordt aanbevolen voor huisdieren met een gewicht boven de 3,5 kg en een nekomtrek van 19 tot 30 cm.
 • LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis: start de gratis Tractive GPS-app om uw kat in realtime te vinden en bekijk alle plekken waar uw kat is geweest.
 • Virtuele omheining: ontvang direct een melding als uw kat het aangepaste veilige gebied betreedt of verlaat.
 • Activiteitstracking: deze mini GPS tracker voor katten registreert en biedt inzicht in de activiteit van uw kat, waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw kat gezond en actief blijft.
 • Wereldwijd uw kat traceren: gebruik de Tractive GPS voor katten in meer dan 150 landen.
 • Delen: deel de tracker met uw vrienden en familie.
 • Tracker kat is oplaadbaar: kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Laag maandabonnement
De Tractive GPS tracker voor katten brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts € 3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. Tractive maakt gebruik van een gsm-
netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming-met deze vaste prijs kunt u de locatie van uw huisdier 24/7 volgen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsopties om aan uw behoeften te voldoen.

Veiligheid staat voorop
De halsband heeft een veiligheidsslot. De GPS halsband voor katten wordt aanbevolen voor huisdieren met een gewicht boven de 3,5 kg en een nekomtrek van 19 tot 30 cm.

LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis
U kunt de locatie van uw kat in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op uw pc. U kunt zelfs alle plekken zien waar uw huisdier is geweest.

Virtuele omheining
Wanneer uw kat het door u ingestelde veilige gebied verlaat, ontvangt u direct een melding op uw smartphone.

Activiteitstracking
De GPS kat chip registreert en biedt inzicht in de dagelijkse activiteit van uw kat, waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw kat gezond en actief blijft.

Wereldwijde connectiviteit
Traceer uw kat, waar u ook bent: deze katten GPS werkt in meer dan 150 landen.

Robuust, waterdicht en oplaadbaar

De GPS kat tracker van Tractive is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en zeer robuust. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Bent u op zoek naar een TRACTIVE GPS Tracker voor uw hond? Kijk dan eens bij de TRACTIVE GPS Tracker voor honden met acitvity monitoring

https://www.brekz.be/31870-home_default/tractive-gps-tracker-voor-katten-met-activity-monitoring.jpg
49.95 2019/01/01
34303
16168
TRACTIVE GPS Tracker voor katten met acitvity monitoring > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Afrastering voor de kat assortiment

Afrastering voor de kat zijn producten die geschikt zijn voor het afschermen van uw tuin. In ons assortiment vindt u onder meer een elektrische afscheiding die bestaat uit draad en een bijpassende uitbreidingsset. Ook is er een vloeistof met een onplezierige geur die katten weghoudt op plekken waar u dat graag wilt. Om u de keuze te vergemakkelijken volgt hier een korte toelichting op ons assortiment afrastering voor de kat.

Elektrische afrastering

Een elektrische afrastering is een ideale methode om uw kat in de tuin te houden. Het product werkt met behulp van een antennedraad die boven of onder de grond kan worden aangebracht. Uw kat draagt een halsband die een signaal afgeeft wanneer hij de grens wil overschrijden. De correctie vindt plaats door een piep of lichte prikkeling en kan handmatig worden ingesteld op vier standen. De standaardverpakking van het Petsafe In Ground Cat Fence voor de kat bevat 150 meter draad, 25 vlaggetjes en de bijbehorende halsband voor uw kat. Het product is alleen te gebruiken bij katten die 2,7 kilogram of meer wegen. Is 150 meter niet lang genoeg? Kijk dan eens bij de uitbreidingsset van Petsafe, met een extra lengte van 152 meter grensdraad kunt u weer vooruit.

Keep off spray

Deze spray van Beaphar helpt om katten weg te houden van plekken waar u ze niet wilt hebben. Of het nu gaat om uw eigen kat of een kat van de buren, dankzij deze nare geur blijft iedere kat voortaan bij het bewuste object weg. Het product is diervriendelijk en niet schadelijk en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Kijkt u eens bij Beaphar Keep Off voor de kat voor meer informatie.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een van onze trainingsproducten? Kijk dan eens bij Training voor de kat.

Terug