Furminators 

Furminators voor katten zijn gemaakt om de dode en losse haren bij uw kat te kunnen verwijderen. Furminators zorgen voor 90 procent minder verharing, doordat u de ondervacht en losse haren verwijdert zonder de topvacht te beschadigen.
Lees meer ..

Borstels

Furminator Deluxe voor de kleine kat OP is OPFurminator Deluxe voor de kleine kat

Furminator Deluxe voor de kleine kat is een kam, speciaal ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor de kleine kat. Het apparaat doet dit pijnloos en zonder de dekvacht te beschadigen. Door het masserende effect op de huid worden natuurlijke huidvetten losgemaakt en wordt de gezonde glans van de vacht versterkt. Maar ook voor u heeft het product een groot voordeel. Het verwijderen van dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in uw huis, tot wel 90%. Het gevolg is dat het aantal stofdeeltjes in huis, een bron van allergische reacties, afneemt en dat u het huis gemakkelijker schoon houden kan. De Furminator Deluxe voor de kleine kat is speciaal ontwikkeld voor kleinere katten met een vacht korter dan 5 cm, maar is ook te gebruiken voor andere kleine dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten.

 • Speciaal ontwikkeld om pijnloos de dode haren uit de ondervacht te verwijderen
 • Helpt natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere, glanzende vacht
 • Vermindert losse stofdeeltjes en losse haren in huis tot wel 90%
 • Geschikt voor de kleinere kat, met een vacht tot maximaal 5 cm
 • Met een ergonomisch handvat
 • Ook geschikt voor andere dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de kleine kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor de kleine hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe S voor de hond. Een overzicht van al onze Furminators voor katten vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Lang Haar
€ 21,95
Furminator Deluxe voor de grote kat OP is OP

Furminator Deluxe voor de grote kat

Furminator Deluxe voor de grote kat is een kam voor het verwijderen van losse haren uit de ondervacht en is geschikt voor de wat grotere kat. De Furminator verwijdert tot 90% van de losse, dode haren uit de ondervacht van uw huisdier. Daarmee verwijdert hij meer dan iedere andere kam en hij doet dit alles zonder de bovenvacht te beschadigen. De kam is geschikt voor gebruik bij zowel de kortharige als langharige vacht en helpt de natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere vacht. Voor u betekent het gebruik van de Furminator minder stofdeeltjes in huis, een bron van menselijke allergieën. Het brengt uw kat een gezondere vacht en een kleinere kans op haarballen.

 • Verwijdert effectief loszittende haren in de ondervacht
 • Maakt natuurlijke huidvetten los, voor een gezondere vacht
 • Werkzaam zonder de bovenvacht te beschadigen
 • Zeer geschikt voor korte en langharige vachten van de wat grotere kat
 • Vermindert het aantal stofdeeltjes in huis die bij mensen allergische reacties veroorzaken
 • Helpt haarballen bij katten te verminderen

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de grote kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor een kleine kat? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe voor de kleine kat. Een overzicht van al onze Furminators vindt u hier.

Furminator Deluxe voor de grote kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Lang Haar
€ 22,95
Furminator Deluxe XS voor kleine dieren OP is OP

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren is een kam die speciaal is ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor kleine dieren. Het apparaat verwijdert pijnloos alle dode haren bij uw huisdier zonder de dekvacht te beschadigen. Dankzij het masserende effect op de huid maakt hij de natuurlijke huidvetten los en versterkt zo de glans van de vacht. Ook voor het baasje is er een groot voordeel. Het verwijderen van de dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in huis. Hierdoor vermindert tevens het aantal zwevende stofdeeltjes in huis, die een bron van allergie kunnen zijn. Bij gebruik van de Furminator komen tot wel 90% minder losse haren in huis terecht. Het apparaat beschikt over een handige FURejectorknop om de losse haren uit de borstel te drukken. Hij is speciaal ontwikkeld voor kleine huisdieren, zoals lang- en kortharige honden, konijnen en fretten. 

 • Ontworpen om pijnloos dode haren uit de gehele vacht inclusief de ondervacht te verwijderen
 • Helpt om natuurlijke huidvetten los te maken en de vacht te voorzien van een gezonde glans
 • Vermindert het aantal losse stofdeeltjes en haren in huis en verkleint zo de kans op allergische reacties
 • Geschikt voor kleine huisdieren, zoals honden van kleine rassen en konijnen
 • Met handige FURejectorknop, voor het eenvoudig uitwerpen van haren

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe XS voor kleine dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! De Furminator alleen gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor middelgrote hondenrassen? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

 

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Furminators voor katten

Furminators voor katten zijn gemaakt om de dode en losse haren bij uw kat te kunnen verwijderen. Katten in huis zijn een feest, maar zorgen vaak ook voor een hoop losse haren in huis. Dankzij de furminator voorkomt u dat de haren op de grond terecht komen door ze voortijdig bij uw kat te verwijderen. De furminators voor katten zorgen voor 90% minder verharing bij uw kat. U verwijdert de haren van de huid en ondervacht zonder dat daarbij de topvacht van uw kat beschadigd wordt. De furminators in ons assortiment zijn makkelijk in gebruik en werken feilloos. Naast de verharing vermindert de furminator ook de stofdeeltjes die vrijkomen bij uw kat. Deze stofdeeltjes veroorzaken de allergische reactie bij mensen die allergisch zijn voor katten. Door gebruik te maken van een furminator kunt u deze allergische reactie dus verminderen. Daarnaast zorgen minder losse haren er ook voor dat uw kat minder haren van zijn eigen vacht kan likken. Hierdoor wordt de kans op haarballen een stuk kleiner. Ook brengt de furminator de natuurlijke vetlaag die uw kat heeft naar boven en zorgt het voor een gezonde huid en een mooie glanzende vacht. U kunt Furminators voor katten op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden.
 

Assortiment Furminators voor katten

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende Furminators voor katten die wij onderscheiden. Er wordt voor furminators onderscheid gemaakt tussen katten met lange haren en katten met korte haren. Het is belangrijk dat u de furminator alleen gebruikt op een droge vacht. Dankzij het ergonomische handvat is de furminator makkelijk te gebruiken.:


Ander accessoire?

Bent u in plaats van Furminators voor katten op zoek naar een andere accessoire voor uw kat? Neem dan eens een kijkje bij al onze kattenaccessoires.

Terug