Petsafe-trainingsmiddel 

Met deze middelen kunt u uw hond trainen om ongewenst gedrag te voorkomen. U kunt deze middelen inzetten voor honden die onnodig veel blaffen, of om honden binnen een bepaald gebied te houden. Tevens zijn sommige middelen ook geschikt om katten te trainen.

Omheining

Ultrasoon

Spray

Omheining

Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat

Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat 

Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat is een uitbreidingsset voor de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe. Deze set bestaat uit een verlenging van uw grensdraad met 152 meter en bevat tevens 50 trainingsvlaggetjes, waterbestendige beschermkokers voor de draadverbinding en draadmoeren. Het product is geschikt ter uitbreiding van de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe. Ideaal voor grote tuinen.

 • Uitbreidingsset voor de Radio Fence of Cat Fence van Petsafe
 • Ideaal voor grote tuinen
 • Bevat 152 meter grensdraad en 52 trainingsvlaggetjes
 • Veilige, droge verbinding van grensdraad dankzij waterbestendige beschermkokers

Bij Brekz kunt u de beste Petsafe-trainingsmiddel producten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een trainer voor uw hond? Kijk dan eens bij de Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden. Een overzicht van al onze Petsafe-trainingsmiddel producten vindt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.be/647-home_default/petsafe-wire-and-flags-uitbreidingsset-fence.jpg
29.99 2019/01/01
867
509
Petsafe Wire And Flags (uitbreidingsset Fence) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wire and Flags
€ 29,99

Ultrasoon

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden tegengaat. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep, waardoor de hond stopt met blaffen. Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Hij is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom. Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit duurzame apparaat niet snel beschadigen door het weer. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.

Petsafe
https://www.brekz.be/866-home_default/petsafe-outdoor-bark-control.jpg
49.99 2019/01/01
Onze hond blaft voor ongeveer alles wat beweegt en dank zij dit toestel is dit gedaan. Overdag schakel ik het toestel uit en is het geblaf ook veel minder dan vroeger. Ik heb goede buren en wil dit ook zo houden! Het toestel overtreft de verwachting.
Vlugge levering, prima verpakt, beantwoord aan de omschrijving. Aanrader !
1170
640
Petsafe Outdoor Bark Control > Meer informatie
Verpakking Prijs
Outdoor Bark Control
€ 49,99
Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond

Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond schept een blafvrije zone en is geschikt voor gebruik bij één hond. Het product zendt wanneer hij zich binnen het bereik van een blaffende hond bevindt ultrasoon geluid uit. Deze frequentie kunnen honden wel horen maar zijn voor de meeste mensen onhoorbaar. Uw hond zal van het geluid schrikken en stoppen met blaffen. Zo gauw uw hond stil is, stopt ook het apparaat met uitzenden. Binnen korte tijd zal uw hond het verband leggen tussen zijn blaffen en het onplezierige geluid en is het probleem opgelost. Het voordeel van dit product is dat er geen halsband bij nodig is. Het product is uitsluitend voor gebruik binnenshuis. 
De toon werkt tot een maximale afstand van 8 meter. Een verpakking bevat 2 stations.

 • Apparaat creert blafvrije zone met behulp van ultrasoon geluid
 • Wordt automatisch geactiveerd bij blaffen en corrigeerd uw hond direct
 • Werkt tot een afstand van max. 8 meter
 • Geen halsband bij nodig
 • Voor gebruik binnenshuis
 • Geschikt voor gebruik bij één hond
   

Bij Brekz kunt u het beste Petsafe-trainingsmiddel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Alleen te gebruiken bij één hond, anders wordt de andere hond nodeloos gecorrigeerd en verliest het apparaat zijn werking. Tevens af te raden te gebruiken bij hele eigenwijze of zeer luide honden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblaf apparaat voor buiten? Kijk dan eens bij de Petsafe Outdoor Bark Controle voor honden. Voor een overzicht van al ons Petsafe-trainingsmiddel kijkt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.be/21881-home_default/petsafe-bark-control-ultrasonic.jpg
43.99 2019/01/01
Mijn hond blafte volgens mijn buurvrouw lang en dat was heel vervelend. Ik heb dit systeem besteld en het helpt echt. Ik ben er blij mee.
Werkt goed je heb er 2 om een zone te maken zijn goed te plaatsen.
862
504
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bark Control Ultrasonic
€ 43,99

Spray

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar OP is OP

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar

Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar is een antiblafband met een corrigerende spray en is geschikt voor honden met een gewicht tot 27 kg. Deze antiblafband corrigeert uw hond bij blaffen door middel van een diervriendelijke, natuurlijke spray. De spray is geurloos, onschadelijk en zeer effectief. De antiblafband is speciaal ontwikkeld voor honden van gemiddelde en kleinere rassen, met een maximum lichaamsgewicht van 27 kg. Het product is waterdicht en kan dus omgehouden worden bij het zwemmen. 

 • Antiblafband die werkt met een corrigerende spray
 • De effectieve spray is geurloos, onschadelijk en diervriendelijk
 • Geschikt voor honden met een gewicht tot 27 kg
 • Waterdicht dus kan gedragen worden bij het zwemmen

Bij Brekz kunt u de beste Antifblaf en training artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antifblafband met statische correctie? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Bark Control voor honden. Een overzicht van al onze Antiblaf en training producten vindt u hier.
 

Petsafe
https://www.brekz.be/23340-home_default/petsafe-spray-control.jpg
74.99 2019/01/01
861
503
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Spray Control
€ 74,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten