Hondenjasjes 

Hondenjasjes zijn hesjes of jasjes voor de hond. Ze beschermen, bieden warmte en verhogen met hun reflecterende materiaal de veiligheid tijdens het uitlaten. Voor sommige hesjes geldt dat ze tevens waterdicht zijn. Onze hondenjasjes- en hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor iedere hond.
Lees meer ..

Stress

Stress

Thundershirt voor honden

Productinformatie Thundershirt voor honden

Het Thundershirt voor honden is een effectieve oplossing tegen angst bij honden en is geschikt voor iedere hond. De onschuldige aard en de effectiviteit van het product maken het een uitstekende oplossing voor honden met angst. Het Thundershirt zit strak om het lichaam van uw hond. Door de continue druk die op uw huisdier wordt uitgeoefend voelt hij zich omsloten en wordt rustiger. Het product is goed bruikbaar in situaties die angstig zijn voor uw hond zoals een verhuizing, vuurwerk of autorijden. Vaak worden honden al bij het eerste gebruik merkbaar rustiger. Het product is verkrijgbaar in zes afmetingen, van XXS tot XL. 

Het Thundershirt is effectief vanwege de constante, gelijkmatige druk op het lichaam. Dit heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het effect is bekend van het inbakeren van pasgeboren kinderen en van mensen met een angststoornis. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 85% van de honden baat had bij het product. Het Thundershirt is een uitkomst bij onder meer:

  • Angst voor onweer
  • Reisangst, bijvoorbeeld tijdens reizen met de auto
  • Verlatingsangst
  • Angst voor het hondenhok
  • Drang tot trekken tijdens het uitlaten
  • Blafproblemen

Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Thundershirt voor honden

Om de juiste maat Thundershirt te kopen voor uw hond kunt u het beste de borstomvang meten. Doe dit net achter de voorpoten van uw huisdier. U kunt de onderstaande tabel gebruiken voor uw keuze.

Maat van het Thundershirt Borstomvang Gewicht
Cm Kg
XXS 22 - 33 < 4 kg
XS 33 - 43 4 - 6
S 43 - 53 7 - 11
M 53 - 64 12 - 18
L 64 - 76 19 - 29
XL 76 - 94 30 - 50

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende halsband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond. Voor een overzicht van al onze rustgevende producten kijkt u op de Productpagina.

Thundershirt
https://www.brekz.be/2924-home_default/thundershirt-voor-honden.jpg
31.49 2019/01/01
Shirt is perfect! Mijn honden waren er zeer blij mee en ik ook!
Precies datgene gekregen wat besteld is. Goed geregeld
Ziet er erg goed en degelijk uit.
Prima product. Lijkt iets te helpen
Werkt uitstekend ! Hond moest in het begin even wennen ( wat heb ik nou aan ? ) maar ging uitstekend tijdens het uitlaten rond de jaarwisseling. Product werkt fijn vanwege de klittenband sluitingen en is makkelijk aan te doen bij de hond , die dus aanmerkelijk rustiger wordt. Top product !
zo als altijd SUPER SERVICE bedankt in name Jack thundershirt hef goed geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding
Fijne stof en sluit mooi aan. Snel geleverd
mijn hondje heeft angst en al dies meer, hopelijk gaat het hier wat beter mee, we moeten het nu uitproberen maar het zit als gegoten
Hond is rustig met dit product aan. Geen irritaties
snelle levering, goede producten
we zullen dat in het toekomst kunnen zeggen :-)
Voor onze Flatcoated Retriever een maat L thundershirt aangeschaft. Het spreekt snel voor zich hoe het shirt aan te doen. Ik het wel zeggen dat het materiaal me wat tegen viel. Ik dacht dat het wat stugger zou zijn, maar het is "gewoon" jersey. Ik heb het shirt een week voor oud-en-nieuw aan gedaan om te laten wennen. Onze hond leek het allemaal prima te vinden. (kwispelen) Normaal gaat ze om 00.00 uur met de staart tussen de poten op zoek naar een veilige plek in de kamer en blijft onrustig heen en weer lopen en piepen. Nu, met thundershirt aan, bleef ze aan je voeten liggen. Ze keek wel alert rond. Voor ons is het dus een succesvolle aankoop geweest.
De hond lijkt er rustiger van te worden.
Tot mijn grote verbazing werkte dit thundershirt zó goed tegen de vuurwerkpaniek van mijn alaskan malamute. Normaal ligt zij bij de knallen rillend opgerold in een hoekje van de bank, nu lag zij met het shirt aan languit aan mijn voeten te slapen en slechts bij de "bominslagen" keek zij mij even aan en ontspande daarna weer. Ik vind het een fantastische uitvinding en heb het al aan diverse vrienden met angstige honden aanbevolen.
Het duurt even.maar indd het helpt. Is nu rustiger geeft zich gauwer neer als ze weer aan het knappen zijn
3997
2136
Thundershirt voor honden > Meer informatie
Thundershirt voor honden 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
XXS
€ 34,99
€ 31,49
XS
€ 34,99
€ 31,49
M
€ 39,99
€ 35,99
XL
€ 39,99
€ 35,99
S
€ 39,99
€ 35,99
L
€ 39,99
€ 35,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Hondenjasjes assortiment

Hondenjasjes zijn hesjes of jasjes voor de hond. Ze beschermen, bieden warmte en verhogen de veiligheid tijdens het uitlaten. In ons assortiment vindt u diverse modellen hondenjasjes. Om uw keuze te vergemakkelijken vindt u hieronder een toelichting op ons assortiment.

Veiligheidshesje

Een veiligheidshesje is een reflecterend hesje voor uw hond. Het product is eenvoudig aan te doen en verhoogt de zichtbaarheid van uw hond tijdens uitlaten in het donker. Kijkt u eens bij het Veiligheidshesje voor de hond. Dit exemplaar is geel van kleur en is voorzien van een hondenpoot. Het product is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. Zo is er altijd een passende maat bij voor uw hond.

Reflecterende jas

De reflecterende jas is een multifunctioneel hondenjasje dat geschikt is voor iedere hond. Het product is waterdicht en dus goed te gebruiken als regenjas. Daarnaast beschikt het over een lichte voering, wat hem dus ideaal maakt voor lange wandelingen in de winterkou. De dunne voering maakt hem tijdens de meeste zomerdagen ook prima te gebruiken. Dankzij het reflecterende materiaal is uw hond voortaan goed zichtbaar tijdens het uitlaten in het donker. De reflecterende jas is eenvoudig aan en uit te doen dankzij de drukknoopjes. En met behulp van de afsluitbare opening op de rug kunt u uw hond even gemakkelijk aanlijnen als u gewend bent. Kijkt u voor een reflecterende jas eens bij de Charly reflecterende jas voor honden - Grijs. De maten lopen uiteen van 28 cm tot 80 cm. Zo is het jasje geschikt voor iedere hond.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar hondentuigjes voor de hond? Kijk dan eens bij onze Hondentuigjes.

Terug